![]() |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? bun fazla göreceli.konusak ta yazsak da biyere ulaşamayız. bence; en başta güzellik gerekir,bu güzellik fiziksel ya da ruh güzellği tabi ki ve bir kadının ya da erkeğin güzelliği karşısındaki kişinin beklentilerine ,değer yargılarına,yada bulunduğu ortamdaki insanların bakış açılarına göre değişir. dış güzellik önemli değil,huyu güzel olsun der bazıları,kimi de derki güzellik fanidir. dolayısıyla ne istediğimizi bilmemiz çok önemli. günümüz şartlarında gönüller bir olunca samanlık seyran da olmuyor. ama sadece parayla da olmuyor. bence çoğunlukla önclik fiziksel beğeniyle başlıyor,gerisinde de ruhani çekim gücü,zevk ve neşe,sevgi ve saygıylae paylaşım gücü.ve sonra tabikii para.......:)) aç gözlü değilsek hepsinden orta şeker olsun derim. çünkü zamanla beklentiler ve standartlar değişebiliyor. fiziksel olarak çok beğener evlendiğimiz bir erkek,ya da kadın zamanla ,kilo alarak,yada baska olumsuz sebeplerle,güzelliğini kaybedebiliyor. evli erkeklerin bazıları da zamanla karılarını daha güzeliyle aldatmıyor mu.oysa ki karısını sevdiğini söyler.... yani bu konuyla ilgili söylenecek şey var aslında.... ama ideali bence,davul dengi dengine çalsın.......herşeyin başı sevgi olsun......insan severse hereşey güzel gelir gözüne... tabi birde bu konuya cinsellik açısından bakmak gerekebilir ama .ben hiç girmeyeyeim o konuya. :)) |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Alıntı:
|
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Realist olmak gerekirse dış görünüş de önemli tabi. İçgüzelliği kadar önemli olmasa da biraz önemli. :) |
|
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Olur tabii... Hem de öyle bir olur ki! Zaten biz en azından çirkini olduğuna eminiz! Onu gayet iyi biliyoruz! Da... Güzeline pek rastlamıyoruz... Ayrıca, “Erkeğin güzeli, çirkini olmaz” lafı da eskidenmiş, çook eskiden; hatırlatayım. Bu arada aranızda, “Erkeğin güzeli değil, yakışıklısı vardır” diyenler çıkacaktır biliyorum; sanki etraf yakışıklı kaynıyormuş gibi!!! Yok! Bir tane görsek... Hayır, bir şey yapacağımızdan değil, gözümüz şenlensin diye... Bakalım, yüzümüz gülsün, aramızda laf atalım, hayal kuralım yeter... Ama yok! Bırak güzelliği-yakışıklılığı, son yıllarda gördüğüm tipler var ya, insanı erkekten soğuturlar. Çoğu henüz gelişimlerini tamamlamamış gibiler... Hani maymundan insana geçiş tablosu vardır ya, orada sondan ikinci sırada yer alıyorlar... Üçüncü mü desek??? Hadi güzelinden, yakışıklısından vazgeçsek, bari tarz sahibi bir adam görsek! O da yok! Şimdi çıkıp, “Senin çevrende yok herhalde” demeyin ha! O kadar salak değilim! Bunu diyen önce bir aynaya baksın! Kaç gündür kadınların gençlik ve güzellik takıntılarından söz ediyorduk ya, “Biraz da erkeklerinkinden bahsedin” diyenler var. Güzelliklerinden!!! Bu yüzden yazıyorum... Hatta birisi de şöyle bir mail yazmış: n “Aslında aynı durum erkekler için de geçerli , erkeklerin avantajı, kadınlara göre çok fazla bir yüzde ile zengin olmaları...” Ha! “zengin oldukları için, çirkinlikleri önemli değil“ diyor. İşte ben de buna, “o eskidendi“ diyorum... Ama zaten zengin ya da değil, bu danaların çoğu kendini yakışıklı sanır. “Güzel” olduklarını iddia edemezler ama yakışıklıdırlar!!! Seviştiklerinde, para kazandıklarında, kariyer yaptıklarında, iyi arabaya bindiklerinde kendilerini yakışıklı da zannederler! Daha doğrusu öyle hissederler. Bunların en önemli, hatta belki tek güzellik kriteri, “saç“tır. Saçlarıdır. O dökülmeye başladı mı, bunlar panik olur. Adama bakarsın, g-göbek, dananın önde gideni ama saçının döküldüğüne üzülür! Tek eksiği oymuş gibi! Onun derdine düşer... “Sen önce şu g-göbeğini erit, biraz vücut çalış, biraz da danalıktan vazgeç” desen, umuru olmaz. Saçı olsun yeter! Onlar için saçlarının ne ifade ettiğini bir türlü anlamış değilim. Neyin yerine koyuyorlar acaba? Ya da neyin işareti? “Kadınlar için...” desek, o da değil. Birbirleri arasında, erkekçe bir anlamı mı var acaba? Zira biliyorsunuz, bunlar birbirlerini kıskanırlar. Daha doğrusu yakışıklı erkekleri kıskanırlar. Hatta hemen ama hemen, onlara “gey“ derler. İşte bu yüzden bütün kadınların kadınları kıskandığını iddia ederler. Yani az da olsa, güzel erkek var tabii... Ama onlar da genellikle aptal oluyorlar. Ya da bize öyle geliyor. Çünkü çirkin erkeğin aptallığı batmıyor da, güzel erkeğin salaklığı hiç çekilmiyor... Hııı... Peki çirkin erkeğin akıllısı??? Ona ne dersiniz? Alın size soru: Güzel ama aptal erkek mi? Yoksa... Zeki ama çirkin erkek mi? (Sakın ikisinin arası demeyin.) blook Dilek Onder-Vatan Gazetesi |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Dilek önder saçmalamış :) sanırım bazı sorunları var :))) neyse, konuya gelirsek, güzellik gerçekten görecelidir, herkesin baktığı, gördüğü farklı olabilir, tabi bunun sebepleride olabilir mesela bazısı kendini kandırır, bazısına göre gerçekten öyledir, bazende çok iyi sebepleri vardır. Tabi birde, bize medya tarafından dayatılan güzellik kriterleride var, herkesin bayıldığı birçok güzel, ünlü olmasaydı ve medya bilinçaltımıza güzel olduklarını kodlamasaydı, sokakta yüzüne bile bakılmazdı emin olun ;) Ama bunların hiçbirinin önemi yok, asıl önemli olan kişinin kendini nasıl gördüğüdür bence.İnsanın gerçekten kendini güzel görmesinin verdiği özgüven ve karizma emin olun sizi birçok güzelden çok daha ileriye taşıyacaktır ;) |
Ayni sekilde eger gercekte soyledigin gibi insan kendini severse her kosulda oldugu gibi kabullenebilirse, karsi tarafi da oldugu gibi kabul eder, istek ve bklentilerinde asiriya kacmaz diye dusunuyorumuy897 |
Konuya ilk katıldığımda ben de böyle bir ayrıma inandığımı söylemiştim. Evet erkeğin güzeli de çirkini de vardır. Ama kadının da güzeli olduğu gibi çirkini de vardır. Ayrıca güzellik bir bütündür. Dış görünüşten ibaret değildir. Mesela yukarıdaki örnekte o talihsiz yazıyı yazan bayanın bakışlarının ne kadar çirkin olduğunu görmüş olduk. Sevgiler. |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Dilek önder kendisi çirkin kadın ya :D Belli ki kendisini beğenmeyen erkekler çok olmuş, Bunun hıncını erkeklerden almak için yazmış y789 |
|
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Evet cirkinmis gercekten:))) Merak edip resmini arattim:) Bakiniz y789 |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? O şekilde sadece üyeler görebiliyor resmi :) Böyle yapalım ki misafirler de göre bilsin . y789 http://www.sacitaslan.com/f1/b25_5ae6f.jpg Bak bide bizi yalancı adlandırıyor sevincli |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? "Gönül aynası saf olmalı ki ,orada çirkin suratı güzel surattan ayırt edebilsin. " demiş Mevlana... Bende şöle bi hikaye ekleyeyim izninizle.... Leyla ile Mecnun aşkı bildiğiniz gibi dillere destandır duymayan kalmamıştır.O zmanlarda padişahta bu aşkı duymuş Mecnuna yardım etmeye karar vermiş ve Mecnunu huzuruna çağırmış Mecnun ile hal dert paylaştıktan sonra yardım edeceğini söylemiş . Tabii tüm dünya Deli Divane aşık Mecnunun olmuş.Neyse padişah emir vermiş Leyla bulunup getirilmiş.. Mecnunda padişahın huzuruna gelmiş ama Leyla getirilince padişah bakmışki Leyla kara kuru zayıf yüzüne bakılmaz kadar çirkinmiş ... Neyse padişah Mecnuna "ya oğlum sen seve seve böle çirkin çelimsiz bir kızı mı sevdinde aşkı dillere destan oldu" demiş.. daha sonra Mecnunu daha güzel bir kızla evlendirmeyi teklif etmiş bu çirkin kızla evlenmektense seni daha güzel kızla evlendireyim demiş ama tabii mecnunun leyladan başkasını gözü görmez ..Padişah şaşırır peki neden bu çirkin kızı istersin diye sormuş padişah ; tabi mecnundan dillere destan(bence) bir cevap gelmiş: Padişahım sen o kıza benim gözümle baktınmı ki çirkin olduğunu söleyebiliyorsun demiş ve padişahı susturmuş..., yani işin özü bence herşey gelip geçici onun için erkek olsun bayan olsun önemli olan içi güzelliğidir... Ne de olsa "yüzü güzele kırk günde doyulurda huyu güzele kırk yılda doyulmazmış dostlar... herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle... |
Erkeğin çirkini güzeli olur daherkese göre değişir güzellik kavramı.Biri kısa saçtan hoşlanmazdiğeri uzun saçtankimi boyu uzun olsunzayıf olsun derbazıları çok uzun ve zayıf sevmezkimi sarışından hoşlanırkimisi esmerdenkumraldan.Bu liste böyle uzayıp gider.Bazen sokakta görüp diyoruz ya ' Ya şu kıza bakbir de yanındakine' ya da 'Adam çok yakışıklı ama yanındaki kadına baksana' Ne bulmuş acaba bunda? Bulmuş bir şey iştehuyusuyu güzel belkiçirkin de bi lafısözü ya da bir bakışı çekti kendineaşık etti demek ki!Herkes gönlündeki güzeli bulsun inşallah :) |
|
herkes bu yazın için üstüne gelmiş :D bende geleyim dedim .. |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Caner döverim. dlckrn Kızımla uğraşma bakıyım. khkh56 |
bir gün adamlarımı toplayıp ansızın gelecem :D .. |
|
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? arkadaşlar iyi akşamlar; bence mevlananın kumsalda güzel ile çirkin hikayesinide okuyun bence..:))) |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Özetini yazsaydın iyi olurdu :) Benim gibi tembeller için en azından. |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? seeman bildiğim kadarıyla bu sitede tembellik olmaz:)))) |
Türk erkekleri döverek de sevebilir ... O yüzden Türk erkekleri kadına siddet uygular(!). Birde adamlara odun diyosunuz.Adamlar bildigin romeo :)) |
|
GÜZEL İLE ÇİRKİN *Bir gün Güzellik ve Çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Ve dediler, '' Hadi, denize girelim'' Ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler. Ve bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp Güzelliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. Ve Güzellik de denizden çıktı; ve kendi giysilerini bulamadı; ama çıplak olmak utandırıyordu onu; çaresiz Çirkinliğin giysilerine büründü. Ve yoluna devam etti Güzellik. O gün bügündür erkekler ve kadınlar onları birbirine karıstırır. Ancak içlerinden Güzelliğin yüzünü önceden görmüş kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu. Ve yine Çirkinliğin yüzünü bilen kimileri vardir ki, giysi onu gözlerinden gizleyemez |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Teşekkürler |
|
Bunu hayatımda uyguluyor muyum? Evet. Sevdiğim erkek normal şartlarda tipini asla beğenmeyeceğim biri. Ama ruhu güzel olduğu için vücudu veya görüntüsü bana çok güzel geliyor. |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? teşekkürler:))) |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Ama, burda çok önemli bir husus var. Erkek güzel olmasa bile çirkinliğini ya da güzel olmamasını kafaya takmamalı. Eğer kafaya takmışsa, kendinde birşeylerin eksik olduğunu devamlı düşünüp duruyorsa, Aşırı kıskanç olma ihtimali büyüktür. y789 |
Sanirim ortak noktamiz `erkegin guzeli cirkini olurmus:) ve goreceli oldugu icin de herkes daha cok karakter uzerinde yogunlasmis, dogrusu da bu zaten degil mi, maymuna yavrusu kugu gorunurmus:)y789 |
|
Yani erkeğin güzeli ve çirkini olmaz diye. Bunu ancak tamamen zevksiz birisi iddia eder. Tabi ki vardır. y789 |
Konuyu acma sebebim zaten ``erkegin guzeli ve cirkini olmaz`` diye iddia eden bir arkadasim vesilesiyle idi, konunun basini okursan farkedeceksinu859 |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Demek ki zevksizmiş biraz. girlhaha Şaka şaka kesin o da dikkat ediyordur. girlhaha |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Kadının güzeli çirkini oluyorsa erkeğin de olur bence. |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? erkeğin güzeli olur, mesela ben güzel bir erkeğim... |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Ben de artik erkegin guzelinin ve cirkininin olduguna inananlardanim. Her ne kadar ic guzellik onemli desek ve bunu savunuyor olsak da herkesin icinde guzel ya da yakisikli olma, oyle birini hayatina alma istegi vardir? Ornegin, bir kiz icin ayni huyda olan 2 erkegi yanyana koysaniz hangisi gozune hitap ederse onu sececektir... Tabi ki bu erkek icin de gecerli...y789 |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Malesef bende aynı fikirdeyim, her ne kadar iç güzellik önemlidir diye felsefe yapsak ta, dış görünüş bizi kadın erkek etkiler, özellikle de kültürün insanı dış görünüşüyle bu kadar baskıladığı günümüzde bu kaçınılmaz bir şey. İşin ilginç yanı erkekler kadınlara çok fazla dikkat etmezken, kadınlar birbirlerini daha çok inceler, tepeden tırnağa kadar... O yüzden de kadınlar arasındaki ilişkiler hiçbir zaman fazla rahat olmaz, kıskançlık ve rekabet duyguları nedeniyle. Bazı kadınlar bunun üzerini iyi örterler, hissettirmeden yapacaklarını yaparlar, ama bazıları ilkel duygularıyla hareket eder. Hep daha güzel olmak, daha ince olmak, bakımlı olmak belli bir baskı yaratıyor kadınlar üzerinde!... Eskilerin bu deyimi, belki o günlerin şartlarında doğru olabilirdi ama artık günümüzde ilişkilerin ve insanların doğası çok değişti... Ben objektif bir şekilde her yönüyle insanları tanımaktan yanayım, Biscolata reklamındaki yakışıklılar malesef (çok yakışıklı ve çok güzel insanların belli bir yüzdesi vardır, bu da ancak nufusun %0,01'i olabilir, ya da daha azı:))) buralarda pek görünmüyorlar!... |
Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu? Eğer seviyorsan güzeldir , sevmiyorsan kızdıysan çirkin gelir . Ben buna inanıyorum çünkü insan güzel sevmez sevdiğini güzel bulur :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM. |