Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/620367-bi-caresi-bulunur-elbet.html)

maviinci 28-12-2011 05:42 PM

Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET

merhaba canlar.. ben 20 yaşımdayım, bugüne kadar hiç karşılıklı duygusal ilişkim olmadı.. sanki bir şey var, ne zaman sevgi-aşk sözkonusu olsa itiyorum, kendimden uzaklaştırıyorum ama bi türlü anlayamadım ağla2 E yani ağlamıyorum bu smiley gibi ama merak ediyorum bazen üzülüyorum :D Herkes gibi ben de istiyorum sevmek-sevilmek.. Olmuyor, ama neden? Nasıl bi blokaj olabilir? merak ediyorum, hatta kaldırmak istiyorum.. Yardım edebilirseniz sevinirim, teşekkür ederim :)

Janer 28-12-2011 06:14 PM

Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET

güven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? güvenemiyor olabilirmisin ? ..

juger 28-12-2011 06:31 PM

arkadaşımın dediği gibi güven eksikliği olabilir. bilinçaltında ben sevgiyi haketmiyorum inancı olabilir. ben değersizim inancı olabilir. öncelikle bu olumsuzlukları olumluya çevirmek gerekiyor :)

bu sitedeki ücretsiz telkinleri dinlemenizi öneriyorum

Janer 28-12-2011 07:40 PM

hem kendisine hemde başkalarına güvenmiyor da olabilir .. karşısındakine mesela .. günümüzde güvenilmeyecek çooq insan var tabi :d ..

Işıldayan Safir 28-12-2011 09:03 PM

Enes'cim sen aşık olmadın diye sana aşık olan olmadığının garantisini nasıl veriyorsun. Birine aşık olmadıysan ya da sevmediysen bu başkalarının da sana aşık olmadığı ya da seni sevmediği anlamına gelmez.

Zaten kendin de demişsin. Kendimden uzaklaştırıyorum diye. İzle bakalım kendini... Neden? Sen biliyorsun cevabını.

Sevgiyle...

maviinci 28-12-2011 10:21 PM

Kastım tam olarak, sevdiğim kişi tarafından sevilmek..:)) Çocuklarla harika anlaşırım. Kendimden büyüklerle de mükemmel anlaşıyorum :D Lakin iş yaşıtlarıma gelince, konuşmakta sıkıntı yok-ama ilgimi belli edemiyorum, etsem de hareketlerini, bana karşı tavırlarını kendi kafamda olumsuz anlamlandırıp uzak duruyorum :O

Janer 28-12-2011 10:27 PM

yani olumsuz cevap alacaksın diye korkuyorsun :) .. .. bu da kendine güveninden kaynaklanıyor kanımca ..

maviinci 28-12-2011 10:35 PM

hayır olumsuz cevap umurumda değil :D hoşlandığım ve ilgi gördüğüm biri olsa gidip pat diye söylerim ki 1 2 hafta önce söyledim, kız benle ilgilenmesine rağmen hayır dedi, sanırım egosunu kabartmasına yardımcı oldum :D :D Şimdi umurumda bile değil, kendisi kaybetti..

Janer 28-12-2011 10:44 PM

:) hmm. allah yolunu açık etsin bu kadar ihtimal vardı :) .. hepsini kullandık .. sevincli

Işıldayan Safir 29-12-2011 11:24 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815107)
Kastım tam olarak, sevdiğim kişi tarafından sevilmek..:)) Çocuklarla harika anlaşırım. Kendimden büyüklerle de mükemmel anlaşıyorum :D Lakin iş yaşıtlarıma gelince, konuşmakta sıkıntı yok-ama ilgimi belli edemiyorum, etsem de hareketlerini, bana karşı tavırlarını kendi kafamda olumsuz anlamlandırıp uzak duruyorum :O

Tatlım Beş Sevgi Dili'ni okudun mu? Sen sevdiğin kişi tarafından sevilmek mi istiyorsun? Yoksa karşındakinin, senin onu sevdiğin şekilde sana sevgisini göstermesini mi istiyorsun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM.