![]() |
Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET merhaba canlar.. ben 20 yaşımdayım, bugüne kadar hiç karşılıklı duygusal ilişkim olmadı.. sanki bir şey var, ne zaman sevgi-aşk sözkonusu olsa itiyorum, kendimden uzaklaştırıyorum ama bi türlü anlayamadım ağla2 E yani ağlamıyorum bu smiley gibi ama merak ediyorum bazen üzülüyorum :D Herkes gibi ben de istiyorum sevmek-sevilmek.. Olmuyor, ama neden? Nasıl bi blokaj olabilir? merak ediyorum, hatta kaldırmak istiyorum.. Yardım edebilirseniz sevinirim, teşekkür ederim :) |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET güven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? güvenemiyor olabilirmisin ? .. |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET arkadaşımın dediği gibi güven eksikliği olabilir. bilinçaltında ben sevgiyi haketmiyorum inancı olabilir. ben değersizim inancı olabilir. öncelikle bu olumsuzlukları olumluya çevirmek gerekiyor :) bu sitedeki ücretsiz telkinleri dinlemenizi öneriyorum |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET hem kendisine hemde başkalarına güvenmiyor da olabilir .. karşısındakine mesela .. günümüzde güvenilmeyecek çooq insan var tabi :d .. |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET Enes'cim sen aşık olmadın diye sana aşık olan olmadığının garantisini nasıl veriyorsun. Birine aşık olmadıysan ya da sevmediysen bu başkalarının da sana aşık olmadığı ya da seni sevmediği anlamına gelmez. Zaten kendin de demişsin. Kendimden uzaklaştırıyorum diye. İzle bakalım kendini... Neden? Sen biliyorsun cevabını. Sevgiyle... |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET Kastım tam olarak, sevdiğim kişi tarafından sevilmek..:)) Çocuklarla harika anlaşırım. Kendimden büyüklerle de mükemmel anlaşıyorum :D Lakin iş yaşıtlarıma gelince, konuşmakta sıkıntı yok-ama ilgimi belli edemiyorum, etsem de hareketlerini, bana karşı tavırlarını kendi kafamda olumsuz anlamlandırıp uzak duruyorum :O |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET yani olumsuz cevap alacaksın diye korkuyorsun :) .. .. bu da kendine güveninden kaynaklanıyor kanımca .. |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET hayır olumsuz cevap umurumda değil :D hoşlandığım ve ilgi gördüğüm biri olsa gidip pat diye söylerim ki 1 2 hafta önce söyledim, kız benle ilgilenmesine rağmen hayır dedi, sanırım egosunu kabartmasına yardımcı oldum :D :D Şimdi umurumda bile değil, kendisi kaybetti.. |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET :) hmm. allah yolunu açık etsin bu kadar ihtimal vardı :) .. hepsini kullandık .. sevincli |
Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM. |