Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/620198-eski-sevgilimi-unutamiyorum-s.html)

UyuyanDev 08-12-2011 04:13 PM

Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S

Merhaba arkadaşlar , öncelikle herkese mutlu ilişkilerle dolu sağlıklı bir yaşam diliyorum .
Kendi içime atmaktan yoruldum arkadaşlar , düşünmekten , kabullenememekten , hayatımda beni seven tek insan oymuş gibi davranmaktan , kendimi suçlamaktan , ilişkide yaptığım hatalar yüzünden bu duruma geldiğini hatırlamaktan gerçekten yoruldum ve paylaşmak istedim burada .. Ben içe kapanık ve sosyal fobisi olan biriyim ve bu durum daha çok tetikliyor hayatımdaki olumsuzlukları ...
Eskileri unutmak , sosyal fobiden ve içe kapanıklığımdan kurtulmak , hayatıma yön vermek için , hedeflerimi gerçekleştirmem için kararlıyım . Tüm bunları aşmam için belli aşamaları geçmem gerekiyor ve eski sevgilimi düşünmem hayatımı çok dolduruyor arkadaşlar ve bu konuda napıcağımı bilmiyorum.
Görüşleriniz benim için önemli arkadaşlar . Şimdiden Teşekkür Ediyorum..

Janer 08-12-2011 04:25 PM

Cevap: Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S

merhaba öncelikle kendine güvenmelisin bunun için kendine güven telkinini öneririm daha sonra sosyal fobi için sosyal fobi telkinini bunun yanında mutluluk telkinini dinleyebilirsin.. ekstra olarak depresyon dünde kaldı mantıklımı bilmiyorum o sana kalmış .. yön meselesine gelirsek onu düşündüğün için ertelediğin bazı şeyler vardır onlar için ertelemeyi bırak telkinini ve koruma kalkanı telkinlerini dinle.

bu arada sosyallik arttırıcı telkinide faydalı olacaktır . iyi günler .

sweeet 08-12-2011 04:25 PM

Ne güzek artık içinde tutamayacağın kadar seni sıkıyorsa bence yakınsın durumun çözümüne ve burda yazarak da bir adım atmışsın, fikir arıyorsun.

İçine atmak yerine paylaş, geçmişe takılıp kalmak yerine bugüne değer ver, yarınına sahip çık, yaşadıklarını kabullen ve ders al hatalarından, seni seven insanlar elbette olacaktır hatta farkında değilsindir belki de çevrende öyle insanlar vardır daha da önemlisi sen kendini sev ve hataların için kendini affet önce.
Kararlı olman harika sen kendin için kararlıyım diyorsan ben de başaracağına inanıyorum.

Eğer hala dinlemiyorsan telkinleri dinleyerek işe başlayabilirsin. Bunlar işine çok kolaylaştıracak aşamalardır. Rehber bölümünü incelemeni tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Ayrıca bana göre bütün gün onu ve yaptığın hatalarını düşünmek yerine bundan sonra hayatında
yeniden bir şansın olduğu zaman nasıl bir ilişki istediğini ve karşındakine nasıl davranacağını düşünmekle geçirsen vaktini daha verimli kullanmış olursun.

Hayatına senin hatalarından arınarak mutlu edebileceğin ve seni daha çok mutlu edecek bir insanın gireceğine inanıyorum.

Mutlu ve umut dolu günler dilerim

Janer 08-12-2011 04:26 PM

yorum yapmayı unuttum :) .. onu unutabilirsin .. bunun için telkinlerden yararlanmanı tavsiye ederim ..

katree 08-12-2011 05:31 PM

onu affet bağışla ve özgür bırak..

UyuyanDev 08-12-2011 09:59 PM

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve her zaman yorumlarını beklerim .. Tüm fikirlerinizi değerlendireceğimden emin olabilirsiniz ilk olarak telkinlerle başladım adım atmaya (suçluluk ve ego ile başladım diğerlerinide ekleyeceğim) ..Yürüdüğüm zor bir yol uzun bir yol ama ne olursa olsun pes etmeyeceğim bir yol ..

UyuyanDev 08-12-2011 10:11 PM

Yaşadıklarım ne olursa olsun sabredeceğim ve kaybetmeyeceğim kendime .. İlişkim 3 ay önce bitmişti hatta biterken onun hayatında başkası vardı .. Geri dönüş yolumuz hiç bir zaman olmayacak ama 3 aydır üzülsemde, sinirlensemde, kabullenemesemde, ertelediğim bir çok şeyi yaptım, yapmaya devam ediyorum ve devam edeceğim .. Yeni bir başlangıç , hedeflerim , herşey hazır yapacaklarımdan herşeyden eminim .. Sadece kendimden emin değildim , bilinçaltımda oluşan saçma sapan korkular , yaşanan umutsuzluklar ,çaresizlikler, olumsuzluklar, bunların yansımaları, beni hep bir adım geriye götürdü çok fırsat kaçırdım ama artık dur deme zamanı . Mutsuz olsamda , kafam karışık olsada , yalnız ve çaresiz hissetsemde , iyi olmak için çabalarım olmayacak gibi görünsede (şimdilik) , bunu başaracağım ..

Janer 08-12-2011 10:30 PM

bence suçluluğa gerek yok .. tabi suçlu olduğun bir konu yoksa :)

nazendem 08-12-2011 10:31 PM

Bir arkadaşım takıntı haline getirdiği eski sevgilisini(ki kendisi kardeşim olur) unutmak için pazar günü Abdullah beyle çalışma yapacak.Bakalım fayda görürse burdan söylerim.Umarım göz yaşları diner artık ve unutur zalim kardeşimi :)

kutayhun 09-12-2011 12:28 AM

bence bolcana geçmişinden kurtulma ve başkalarının düşüncelerini umursama ve mutluluk dinlesin 1 ay çok iyi gelir....

bir de manowardan kings of metal dinlesin bu da ayrı bir keyif verir...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM.