Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Cinselliğin 4 Boyutu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/620052-cinselligin-4-boyutu.html)

evlenmek_güzel_şey:D 16-11-2011 04:08 PM

Cevap: Cinselliğin 4 Boyutu

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811441)
yazı bana ait değil paylaşımcıyım sadece kuzzen. zaten özellikle erkekler okumalı yazıyı :)

niye özellikle erkeklermiş :)y789

RimA Vita Perfetto 16-11-2011 04:12 PM

Çünkü erkekler cinselliği yaşarken sadece kendilerini doyurmak için yaşıyorlar.. ruh yok, heyecan yok, sevgi yok .. ben de çok biliomuş gibi konuşuyorum ama evli çok arkadaşım var... bu konudan ve toplum baskısından muzdaripler..

evlenmek_güzel_şey:D 16-11-2011 04:16 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811450)
Çünkü erkekler cinselliği yaşarken sadece kendilerini doyurmak için yaşıyorlar.. ruh yok, heyecan yok, sevgi yok .. ben de çok biliomuş gibi konuşuyorum ama evli çok arkadaşım var... bu konudan ve toplum baskısından muzdaripler..

hmm ilk defa duydum erkeklerin böyle olduğunu ama doğrudur sen öyle duyduysan.:D.ama her erkek öyle olmaz:)).çünkü gerçekten yazdıkların doğru hepsini okumadım ama bi göz attım doğru.ruh ve sevgi olması lazım.zevk için olmaması lazım ben böyle düşünüyorum bir erkek olaraky789yrl78sapkal89u859

_roxie_ 16-11-2011 05:43 PM

gerçekten çok önemli. ve bu 4 boyuttan sadece bedensel boyut gerçekleştiğinde kadınlar genellikle çok mutsuz oluyorlar, erkekler için pek önemli olmasa da kadınlar için cinsellik mutlaka aşk ve sevgi ile birlikte gerçekleşmesi gereken birşey, herkes okumalı bu yazıyı.

Janer 16-11-2011 08:54 PM

bu dediğiniz olay en fazla 15 dk bilemedin 20 dk oluyor .. 20 dk kimse kimseyi sevmese olmuyor mu .. 20 dk sonra sevseler ?

RimA Vita Perfetto 20-11-2011 03:06 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811475)
bu dediğiniz olay en fazla 15 dk bilemedin 20 dk oluyor .. 20 dk kimse kimseyi sevmese olmuyor mu .. 20 dk sonra sevseler ?

smil56smil56 janerrr :)))
olmaz.. kadınlar çok hassastır.. sadece bedensel haz içinse o birliktelik, kadın çok yara alır..

sweeet 20-11-2011 09:06 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811415)
evet güzel bir yazı hepsini okumadım ama evlenirsem okurum :D:D

Evlenmeden de okunabilir öyle bir şart mı var? :) Hem şimdi okursan tamamını zaman içinde okudukların oturur. Bunu okuyup o boyutların hepsini bir arada yaşayamacak insanlar da vardır. Sahip olunan farkındalık seviyesi çok önemli.

Hadi daha basitini düşünelim. Karşınızdakinin elini tutarken bile bir süre sonra sıradanlaşıyor. Oysa dokunmanın farkında olabilsek belki de ilk kez el ele tutuşuyormuş gibi her seferinde farklı bir rengi yakalayabiliriz.

Alıntı:

En önemlisi süre değil yaşanılan farkındalıktır. Çünkü süre ne kadar olursa olsun farketmez mutlu anlar hep çok hızlı geçer diğer zamanlara göre görelilik kuramı. Hani Albert Einstein çok güzel bir kadının yanında 1 saat bir dakika gibi kızgın bir soba üzerinde 1 dk 1 saat gibi gelebilir demiş di mi?

Janer 20-11-2011 09:33 PM

iyi de kalbinden sevmek önemli .. :d neyse sizin dediğiniz olsun .. ama o dediğinizi erkekler en fazla 3-4 ay yapabilir ondan sonra yok sevmekmiş yok aşkmış hikaye :) .. O boyut dışında tabiki sevecektir..

sweeet 20-11-2011 10:46 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811675)
iyi de kalbinden sevmek önemli .. :d neyse sizin dediğiniz olsun .. ama o dediğinizi erkekler en fazla 3-4 ay yapabilir ondan sonra yok sevmekmiş yok aşkmış hikaye :) .. O boyut dışında tabiki sevecektir..

Hangi dediğimiz olsun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM.