![]() |
Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir yazının sadece linkini verebiliyorum maaleseff... ama muhteşem bir yazı... Doğru kişiyi hayatınıza çekmek güzel okumalarrr ..8977 |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir Ben dun okumustum harika bir yazi:)))) |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir Özellikle "her zaman daha iyisi vardır" maddesi benim akrabam olan bir erkekte var, bu yüzden hakikaten iyi kızları elinden kaçırıyor, çünkü hep daha güzelinin peşinde, bir zaman sonra biraz yaş geçmeye başladığında da ne kadar yüzeysel ve sığ davrandığının farkında olacak ama, geç olacak, bu tür kişiler ile konuşulmuyor da, tam bir "ıssız adam"!... |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir Çok güzel bir yazı, gerçekler bunlar. Teşekkürler paylaştığın için RimA Vita... |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir teşekkür ederim papatyagibiyaşamak.. bu yazının altındaki yorumları da okudum.. birinin yazdığı yorum çok dikkatimi çekti. keşke bu yazıyı 12 yıl önce okumuş olsaydım diye.. paylaştım ki kimse zamanı geri çevirmek istemesin. dilerim ki herkes dilediği insanı çeker hayatına... |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir denizimmm gene harikasın :) |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir Evett .. Bu sadece doğru kişi için değil .. Çoğu şey için geçerli .. Önce kendinden başlamalısın . |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir harikayız roxie'm :)))) |
Cevap: Doğru Kişiyi Hayatınıza Çekmek-Berna Özcan Demir Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 PM. |