Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   çekim yasası ve sevgili.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/619694-cekim-yasasi-ve-sevgili.html)

RimA Vita Perfetto 11-09-2011 09:58 PM

çekim yasası ve sevgili..

SEDA DİKER'DEN GÜZEL BİR YAZI ..

ZAMANIN SEVGİ İLE İLİŞKİSİ

Hepinize Merhaba,

Biliyorsunuz, çekim yasasını uygulayabilmeniz için bazı anahtarlar var. Bazı kilitleri açmalısınız. Bunlardan bir tanesi derin duygusal yapınızdaki korkular ve olumsuz inanç kalıpları. Eğer bunları değiştirmezseniz, ne kadar olumlama yaparsanız yapın, hayatınıza çektiğiniz olay asla istediğiniz kalitede olmaz. Muhakkak çok iyi başlayan bir şey zamanla korkularınıza kapıldıkça, kötü ya da yetersiz bir olaya dönüşüverir.

Bir başka kilit, zamandır.

Zaman deyip geçmeyin. Biz geçmiş şimdi ve gelecek üzerinden geçen düz bir çizgi hayal etmeye devam edebiliriz. Ama gerçek zaman lineer değildir. Zamanı eğip bükebilirsiniz.

2011 yılına doğru, dünyamızı kuşatan enerji ızgaraları çok boyutlu olmaya devam edecek. Yani, hem 3. Boyut hem de 5. Boyut enerji ızgaraları birlikte aktif halde kalacaklar. Ama zaman değişip dönüşüyor. Zamanı, evrende belirli bir merkez noktadan yayınlanan yuvarlak enerjş dalgaları olarak da hayal edebilirsiniz. Dalgaların en uç yani merkezden en uzak yerinde yaşarken, boyut düşer. 3. Boyut merkeze oldukça uzak zaman dalgalarından oluşur mesela.

Bunu biz gerçek hayatta nasıl algılarız?

Dua ya da çekim yasası aktive edildiğinde, hayatımıza çekmek istediğimiz şeyleri çekebilme süremiz uzar. 3. Boyut böyle bir şeydir. Oysa 5. Boyut çok farklıdır. Oradaki enerji dalgalarından yararlanmak ve zamanın merkeze yakın dalgalarında çekim yasasını aktive edebilmeniz demek, sizin artık dua ve çekim yasası ile hayatınıza çektikleriniz çok daha hızlı sonuç verir demektir.

Oysa dünya 2012 yılının ortalarına girerken, 3. Boyut zaman dalgalarının sonu gelecek. Ve 5. Boyut zaman dalgalarıyla hareket edeceğiz.

Hala bilincimiz 3. Boyutta ise, ki bu bilinçaltımızda korkular var demektir, zamanı çok hızlı algılarız. Sürekli hiçbir şey yetişmiyor diye düşünür hissederiz. Stresimiz artar. Acı çekeriz. Huzursuzluğumuz artar. Yorgun oluruz.

Eğer 5. Boyuta gelmişse, ki bu da bilinçaltımızın sevgiyle kaplanması demektir, zaman bizim için çok daha yavaş ve huzurlu geçecektir. Bizim algımız değişecek yani. Aynı dalganın üzerinde farklı bilinçtekiler farklı algılayacak zamanı.

Ama en önemlisi şu: Zamanın KALBİMİZDEKİ SEVGİ İLE OLAN İLİŞKİSİ.

Ne kadar korku temizlerseniz, o kadar sevgiye sahip olursunuz.

Ve sevgi sonunda bizi, tüm zincirlerden özgürleştirir. Zamana bağımlılığımızdan bile...

Her türlü tehlikeden korur.

Çünkü Yüce Yaradan?ın sevgisi ile dolarsınız.

Onunla bağınız sağlamlaşır. Ve yaşamınızdaki kumandayı ona bırakırsınız.

Bunu kontrolü sizden başka bir varlığa teslim etmek olarak değil, sizi sizden daha fazla düşünen, her şeyi görebilen Yüce Yaradan?la elele tutuşarak hareket etmek olarak algılayın. Korku bazlı bir başka varlık değil, koşulsuz ve sonsuz bir sevgiyle sizi seven bir güç ile elele...

Sevgilerimle

Seda Diker

MarEspEraNZa 11-09-2011 10:19 PM

Cevap: çekim yasası ve sevgili..

2012 noktası dikkatimi çekti
Bu durum yaşanıcaksa neuroformat gerekli görülüyor değilmi
Bilinçaltındaki olumsuzluklardan kurtulmalı ?

_roxie_ 11-09-2011 10:39 PM

Evet aynen öyle ben Seda Diker'in bütün yazılarını okudum ama tam anlamıyla uygulayamıyorumm kendisinden özel bir seans almayı düşünüyorum :)

RimA Vita Perfetto 12-09-2011 12:10 AM

seansları çok pahalı amaaab456

badee 15-09-2011 10:37 PM

yazıyı okuyunca sevgilimle ayrıldığımızda neler yaşadığımızı hatırladım ve 8 ay oldu bu sürede olumlamalar yaptım hem hayal olarak hem yazı olarak fakat hiçbir haber almıyordum herhalde artık bitti hiç ses yok diyodum çünkü bi daha görüşmeyiz arkadaşta kalamayız barışmayız diyen insandı.. fakat 1 hafta önce arkadaşımla buluştuklarında gruptaki arkadaşlar olarak bişeler yapalım diye konuşmuşlar ve arkadaşım bade gelmezse gelmem demş oda tmm gelsin benim hiç bi sorun yok demiş çok şaşırdım arkadaş kalamam falan diyen insanın böyle cvp vermesine sonrada bu yazıyı okudum yani zaman algısını biz belirleyemiyoruz biz istiyoruz evren zamanını kendi belirliyor bu olmayan süredede olumsuz düşüncelere kapılıp istediğimiz şeyi ileriki zamana atıyoruz bunu anladım.. şimdi arkadaşlarla toplandığımızda gitmelimiyim gitmemelimiyim diye düşünüyorum aslında istediğim şey buydu ama hayal kırıklığıda yaşamak istemediğim için sanırım tam bilmiyorum ne düşündüğümü sanırım:) yazıyı okuyunca paylaşmak düşüncelerinizi almak istedim zamanı gelince zaman kendini çok iyi hatırlatıyor:D

RimA Vita Perfetto 16-09-2011 01:36 PM

o kadar beklemişsiniz ve gitmeyeceksiniz blook
belki her şeyin başlangıcı olabilir.. yaşadığın şeyi ve düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.... şahsen bana ışık olduny789
dilerim ki iyi bir karar verirsiniz ve hakkınızda hayırlı olur..
ahh benim de muratımla görüşme imkanım olsa.!!
koşa koşa giderim...y789
ama dönecek tabi. dediğiniz gibi her şeyin zamanı var.. ve öyle birzaman ki bu her şey planlanmış bir şekilde çıkıyor olaylar karşımıza..
her şey için çok şükürr RABB'ime..96kl

vuslatizmir77 16-09-2011 02:09 PM

ben çekim yasasıyla ayrıldığım sevgilimi bir zamanlar çekmesine çektim ama keşke hiç uğraşmasaymışım diyorum şimdi.onun yerine başka bişey isteseymişim.sonuçta yine ayrıldık. biz onunla anlaşamıyorduk zaten ne diye geri gelmesini istediysem artık.eskiyle uğraşmamaya karar verdim.boşuna zaman kaybı oluyor çünkü.

RimA Vita Perfetto 16-09-2011 10:21 PM

Alıntı:

vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807161)
ben çekim yasasıyla ayrıldığım sevgilimi bir zamanlar çekmesine çektim ama keşke hiç uğraşmasaymışım diyorum şimdi.onun yerine başka bişey isteseymişim[/B].sonuçta yine ayrıldık. biz onunla anlaşamıyorduk zaten ne diye geri gelmesini istediysem artık.eskiyle uğraşmamaya karar verdim.boşuna zaman kaybı oluyor çünkü.

ben de çekmicem gereksizleri...

badee 17-09-2011 12:17 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807160)
o kadar beklemişsiniz ve gitmeyeceksiniz blook
belki her şeyin başlangıcı olabilir.. yaşadığın şeyi ve düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.... şahsen bana ışık olduny789
dilerim ki iyi bir karar verirsiniz ve hakkınızda hayırlı olur..
ahh benim de muratımla görüşme imkanım olsa.!!
koşa koşa giderim...y789
ama dönecek tabi. dediğiniz gibi her şeyin zamanı var.. ve öyle birzaman ki bu her şey planlanmış bir şekilde çıkıyor olaylar karşımıza..
her şey için çok şükürr RABB'ime..96kl

RimaNeNdo tşk ederim güzel dileklerin için zamanı gelince istediklerin mutlaka oluyor fakat biz zamanı geçti diye düşünüyoruz halbuki onun zamanı olduğu zamandır bunu anladım çünkü Kadir gecesi dua ettim hayırlıysa bi haber alayım, pişman oldğunu duysam bile yeter dedim ve bu isteğimi yolladım Rabbimde 2 hafta sonra ettiğim duaya yanıt olarak arkadaşım sayesinde cvp verdi:))biz sadece gelen en ufak bi kıpırtıdan bile cvplarımızı alabilirz hayırlı olucaksa ztn evren onu bana getiricektir ki Rabbimde kullarına en iyisini sunar.. umarm sende muratına kavuşursun mutlu olursunuz hayırlısıylaa :))

RimA Vita Perfetto 17-09-2011 11:17 AM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807189)
RimaNeNdo tşk ederim güzel dileklerin için zamanı gelince istediklerin mutlaka oluyor fakat biz zamanı geçti diye düşünüyoruz halbuki onun zamanı olduğu zamandır bunu anladım çünkü Kadir gecesi dua ettim hayırlıysa bi haber alayım, pişman oldğunu duysam bile yeter dedim ve bu isteğimi yolladım Rabbimde 2 hafta sonra ettiğim duaya yanıt olarak arkadaşım sayesinde cvp verdi:))biz sadece gelen en ufak bi kıpırtıdan bile cvplarımızı alabilirz hayırlı olucaksa ztn evren onu bana getiricektir ki Rabbimde kullarına en iyisini sunar.. umarm sende muratına kavuşursun mutlu olursunuz hayırlısıylaa :))

bade teşekkür ederim.. aminnn y789
dilerim ki sen de çok çok çok mutlu olursun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 AM.