Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   hatirla sevgili (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/619431-hatirla-sevgili.html)

merhaba55 06-08-2011 08:29 AM

hatirla sevgili

buraya lutfen herkes unutamadigi bir sevdasindan
bir kucuk hatira yazsin.

busesu 06-08-2011 12:39 PM

Cevap: hatirla sevgili

Düşünüyorumda merhaba55 unutamadığım sevdam yok. Yada şöyle ifade edeyim, beni hala etkileyen bir anım yok hepsi benim için geçmişte kaldı. Hoş bir hatıra olarak..

caglayanst 06-08-2011 02:42 PM

:D :D seni mi kıracağım merhaba55 yazarım tabii .. hemde hep gülümseyerek hatırladığım bir anımdır :) ilkokul 3-4 sanırım babam yüzbaşı ve teğmen bir arkadaşı var ( aa kızların babası da asker bu anıyla ilgili seçim yapmışımdır belki :D :D)bekar annesiyle yaşıyor.. bize gelirler biz gideriz..gittiğimizde kız kardeşimle beni odasına çağırır kırmızı ışıkta yer minderinde oturup bize gitar çalar.. savaş ağbiyi çok seviyoruz ama :d :D bir gün kapı çalındı savaş ağbi nasıl sevindim..bir baktım arkasında bir kadın o anki halimi görseniz :D:D dünya başıma yıkıldı annemlere haber verdim onlar içerde otururken asla yanlarına gitmedim çok kızdım ağladığımı bile hatırlıyorum .. evlendiklerini duydum ayrıldıklarını duydum .. zaten babam tayin olmuştu bir daha da savaş ağbiyi hiç görmedim :D :D :D

merhaba55 06-08-2011 03:46 PM

hafizani zorla o geride kalmis kucuk kucucuk bir anini yaz lutfen

merhaba55 06-08-2011 03:49 PM

cok aciksozlu cok dobra bir bayansin .platonik sevmek ve sevilmek cok guzel olsa gerek ben hic platonik sevmedim ama insallah sevilmisimdir.

caglayanst 06-08-2011 05:56 PM

Alıntı:

merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804124)
cok aciksozlu cok dobra bir bayansin .platonik sevmek ve sevilmek cok guzel olsa gerek ben hic platonik sevmedim ama insallah sevilmisimdir.

ben inşallah platonik sevilmemişimdir beni üzüntüyle hatırlayan birilerinin olması hoşuma gitmedi :(

Işıldayan Safir 07-08-2011 01:32 AM

İlk aşık olduğum kişiyi hatırladım. Benden yaşça büyüktü. Onu hatırlayınca tuhaf hissediyorum. Tek anım uzaktan bakmaktı. :) Yıllarca sevmiştim. Hiç konuşmamıştım. Çocukluk işte, zaten konuşamazdım... 1-2 ay önce babasını gördüm. Farkettim ki o da yanında. Ancak yüzüne bakamadım, çekindim... Ama bu sefer o bana baktı... Resmen kafasını bana doğru çevirdi. Hayat...

Onu hiç unutamam heralde. Bir de yıllar önce nüfus sayımında bize gelmişti. Onu hatırlıyorum. Annemlere söylemiştim. girlhaha

merhaba55 07-08-2011 04:49 PM

ben hic mantigimin otesinde asik olmadim .mantigin durdugu ask yasayan varmi

DiL_RU_BA 07-08-2011 11:46 PM

Alıntı:

merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804167)
ben hic mantigimin otesinde asik olmadim .mantigin durdugu ask yasayan varmi

ben yaşayan biri olarak yaşamamanı isterim. platonik aşk yaşamak yıpratıyor sevmek çok güzel ama söyleyemeden beklemek ve içinde eriye eriye yastıklara kapana kapana ağlamak hiç güzel anılar bırakmıyor heleki hayırsız biriyle karşılık bularak aşık olduysan dünyaları başına yıkar bir canım deyişine o günün mutlu geçer ama bir ömür götürür hayatından. en güzeli tanıdıkça sevmektir ve hayırlıysa işte o zaman yeniden doğarsın hayata ve bana gönderilimiş lütuf dersin. tabi bence ve yaşadıklarımca.

merhaba55 08-08-2011 12:31 AM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804207)
ben yaşayan biri olarak yaşamamanı isterim. platonik aşk yaşamak yıpratıyor sevmek çok güzel ama söyleyemeden beklemek ve içinde eriye eriye yastıklara kapana kapana ağlamak hiç güzel anılar bırakmıyor heleki hayırsız biriyle karşılık bularak aşık olduysan dünyaları başına yıkar bir canım deyişine o günün mutlu geçer ama bir ömür götürür hayatından. en güzeli tanıdıkça sevmektir ve hayırlıysa işte o zaman yeniden doğarsın hayata ve bana gönderilimiş lütuf dersin. tabi bence ve yaşadıklarımca.

mantik otesi derken karsiliksiz aski kastedmedim allah korusun diyelim bu yasdan sonrada yasamam zaten oyle bir ask

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM.