![]() |
merhaba..yardım edermisiniz sitenizin adresini çok yakın bir arkadaşımdan aldım.sizlerden yardım istiyorum.çok çaresizim.3 yıllık ilişkim 2 yıl önce bitti.birlikte olduğum kişi hala yakamı bırakmıyor.belki tecrübelerinizden faydalanırım bana yol gösterirmisiniz. o kadar çaresizim ki ben çok sıkıntıya soktu.uzun uzun anlatmayacağım..ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz. LÜTFEEENNNN |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ARKADAŞLAR LÜTFENNN.BANA DA Bİ EL ATIN BENİM DE YÜZÜM GÜLSÜN:( |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Alıntı:
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz hoşgeldiniz öncelikle çaresiz deilsiniz bunu unutmayın :) benden tecrübei arkadaşlarımın daha çok yardımı dokunacaktır en yakın zamanda eminim çare sizde sevgiler mutluluklar |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ÇAĞLAYAN İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYNEN DEDİĞİN GİBİ GÖRMEZDEN GELİYORUM 2 YILDIR AMA BİE ŞEKİLDE BANA ULAŞIYOR ARKADAŞ ORTAMI FALAN.YAŞADIĞIM İLİŞKİYİ AİLEM BİLMİYORUM O YÜZDEN POLİSİ KARIŞTIRMAK İSTEMİYORUM İŞİN İÇİNE.BİTELİ 2 YIL OLMUŞ.BU SAATTEN SONRA BENİM SAÇMALIKLARIM YÜZÜNDEN AİLEMİN CANI SIKILSIN İSTEMİYORUM.DEFALARCA İSTEMEDİĞİMİ BELİRTTİM AMA VAZGEÇMİYOR.NE YAPABİLİRİM AKLIM DURDU ARTIK |
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz yardımcı olacak arkadaşlarım ne olur son noktaya geldim ben yardım edin |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz :((((((((((((((( |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz merhaba sevgili pişman..3 sene çok uzun zaman eminim karşındaki insanla birbirinizi tanımanıza yetmiştir. şuan senin korktuğunu anlayıp üstüne geliyor olabilir senin zaaflarını aile hassasiyetini.. o yüzden ailen senin en yakının unutma derim ben. onlar bizi her halimizle sever ve affeder. ama yabancı biri ve dayatma tehlikeli olabilir.bu arada bu durumu fazlaca düşünmen ayrıca çekim yasası gereği bu gerginliği arttırıyor olabilir. sevgiler.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Sizin bu arkadaşınızla karşılaşmanız imkanı olan her yerdeki arkadaş, ortam, mekan, bunların hepsinden uzaklaştınız mı? gerçekten, sizde enerjinizle (olumlu, olumsuz), düşüncelerinizle bu vatandaşı çekiyor olabilirsiniz, gerçekten herşeyi yokedip, bitirdiniz mi? Eğer saplantılı biriyse tehlikeli olabilir, kusura bakmayın ama ben ahlakçılık taslamıyorum asla ama, gençlerin çok serbest yaşam sürmelerinin, ne istediklerini bilmeden hareket etmelerinin karşısındayım. Her şey olup bitiyor, sonra ailem duyarsa ne olacak deniyor, peki siz ailenizin yerinde olsaydınız, sizin gibi bir evladınız olsa ne yapardınız? Üç sene uzun zaman, beraber oldunuz biriyle peki bu kişinin olumlu, olumsuz yanlarını, kişilik zafiyetlerini hiç farketmedinizmi? Bazen kendimize de bir ayna tutmalıyız diye düşünüyorum, nasıl ayna sizi biraz lunapark aynaları gibi çarpık çurpuk gösteriyor değilmi? Ama aynalar iyidir! |
|
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz sevgili pişman bence önce buradaki ismini değiştir daha iyi enerji vercek bir isim bul kendine inan bana hiç bir sıkıntı sonsuza dek sürmez görmezlikten gel ve üzerinde fazla düşünme su akar yolunu bulur her şey gönlünce olsun |
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz pişman yakın bir kız arkadaşımında başına buna yakın şeyler gelmişti.konuyu biraz açarsan yani ilişkinizin başlangıç sebebi bitiş sebebi bu süreçleri biraz anlatırsan ben de forumdakilerde eminim sana çok daha faydalı bir şekilde yardımcı olabilecek. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz kesinlikle ayrıntılı bilgi ver daha iyi yardımcı olabiliriz belki.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz herkese merhaba değerli yorumlarınız için teşekkr ederim. biz iş yerinde tanıştık.birbirimizi sevdik.ama hep tartışıyoduk derken artık patlak verdi ben ben bigün bitti dedim.kaldıramadı.istemedi.üstüme geldi.aileme ve çevreme beni rezil edeceğinden bahsetti.söylediklerinizin çoğunu yaptım iyi düşündüm.dikkate almadım ama 2 yıldır hala peşimde.bana bir yol gösterin..allah rızası için.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz pişman olacak olan sen değilsin öncelikle bunu unutma.yaşadın senin için hata olduğunu anladın ve bitti.biraz zor ama düşünme.bahsedilen telkinleri dinle.ben dün dinlemeye başladım ve etkisini de görmeye başladım.arkadaşların dediği gibi kendine güven.korkma ve ondan korkmadığını da anlamasını sağla ailenden çekinme gerekirse anlat.sonuçta ailen senin için en iyisini ister.belki biraz üzülürsün/üzülürler ama daha kötüsünden kurtulmuş olursun.bu da benim fikrim tabi.iyi düşün ve senin için iyi olanı yap:) kendine iyi bak.art56art56 |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ailenizden korktuğunuzu bildiği için bu kadar üstünüze geliyor bence de. bi karar vermeniz lazım. ailenizden yardım isteyip, bundan sonraki adımlarınızda daha dikkatli olmalısınız. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz sen nekadar kararlı ve dik durursan karsısında okadar senden uzaklasması kolay olacaktır bu tür durumlar yanlız senın basına gelmıyor elınden geldgnce arkadas cevrenı degıstrmeye calıs eger yapamıyorsan kararlı oldugna ınancı yoksa ıcınde hep bı gun tekrar olacak heveslıyle yasar onun ıcın kendınce bıseyler yapabılırsın bı sevgılın oldugnu söyle mesela son care aılenı karıstrmak ıstemıyosan yakın bır kuzenın yada kafa dengı akraban varsa yada tanımadgı bır arkadasın eskı sevgılının onun konusmasını sagla yavas yavas uzaklascaktr senden umarım işe yarar bazen laftan anlamayanların hakkından malesef böyle gelınıyor :) |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Buna benzeyen şeyler yaşadım. karşınızdaki insanın kişiliğine göre hareket etmek gerekir. çeşitli ruhsal sorunları varsa- bu dışardan belli olmayabilir- sizi başka bir erkekle görmek onu saldırgan yapabilir mi örneğin? normale yakın bir psikolojide olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle telefonlarını açmayın. mesajlara cevap vermeyin. başka numaradan aradığında onu dinleyin ama asla tek kelime cevap vermeyin. yolda vs. karşınıza çıkarsa, ne olur beni bırak, bıktım, seni sevmiyorum gibi cevaplardan kaçının.Onu tamamen duygusuz, hatta mal mal bakan bir suratla dinleyin. Cevap vermeyin söylediklerine. Gitmem gerek gibi kısa ve öz bir cevap sadece. tüm bunları uzun zaman uyguladıktan sonra, yine aradığında -mesaj yada yolda karşılaşmada değil, sadece telefonda başka numaradan aradığınıda- tamam bugün seni dinleyeceğim deyin. anlatsın, kızmadan, hak vermeden dinleyin. yanlış anlaşılmaların hepsi ortaya çıkacaktır. ona değer verdiğinizi fakat sadce sevginizin bittiğini anlatın. ben tüm bu süreçleri uyguladım plan yapmadan. sonra ortaya çıktı ki, benim onu küçümsediğimi, beğenmediğimi düşünüyor. Kendine olan güveni sarsılmış. kendi öz güvenini arıyor aslında. ona zarar vermemek için beni rahatsız ettiğini kimseye söylemediğimi, fakat buna devam ederse bunu yapmak zorunda olduğumu belittim. Böylece tatlıya bağladık ve beni bir kez mesaj atmak dışında yıllardır bir daha rahatsız etmedi... karamsarlığa kapılmayın ve öfkelenmeyin. sevgiler.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ailenize dürüstçe her şeyi anlatmanızı tavsiye ederim, sonunda polise başvursanız onun canına okuyabilirsiniz. Bence en direkt ve saf çözüm bu olur. Saygılar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 PM. |