Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Bugün affediyorum... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/614742-bugun-affediyorum.html)

Alexandra 13-10-2010 09:43 AM

Cevap: Bugün affediyorum...

Öyle Matricim,

Hepsi aynı. Onlarla sulh içinde yaşamayı öğrenmekten başka bir çaremiz yok. Ben benmkiyle başa çıkamadığımı hissettiğim dakika, ona bir bitki çayı gönderiyorum, bir fincan da kendime. Rahatlamadan yeniden konuşmanın bir anlamı yok...

Bir süredir karşılıklı gerilmiyoruz.

suyahapsettim 14-10-2010 11:11 PM

şuana kadar beni üzen beni geçmişe bağlayan kalbimi kıran her şeyi herkesi affediyorum şuan çok huzurluyum en başta kendimi affediyorum kendimi seviyorum.........

Perfinya 14-10-2010 11:45 PM

Çocukluk arkadaşımı Sunar'ı bugün affediyorum.
7-8 yıl önce çok fena kırıldım.
Bu kırgınlığın benden başka kimseye zararı yok.
Kendime bir iyilik yapıp arkadaşımı affediyorum ve bunun sonucunda Kendimi affediyorum.
Kendimi seviyorum ve değer veriyorum.
tender45tender45tender45

Alexandra 15-10-2010 09:51 AM

Kendimi affediyorum, korkuları, düşleri, amaçları ve kırgınlıkları olan normal bir insanım. Bütün kırgınlıklarımı onarabilmek için kendimi affediyorum.
Ruhumu temizliyor ve ilerliyorum. Kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum.
Bugünüm ve yarınım aydınlık, geleceğe umutla bakıyorum.
Bu yağmurlar ruhumu yıkıyor, tüm sıkıntılar suya karışıp gidiyor.
Ben suyum, bütün su moleküllerinin bir parçasıyım...
Su kadar kıymetli, su kadar akışkanım.
Bütün olumsuzlardan uzağım. Kendime sahip çıkıyorum. Uzun süre yaşayacağım. Bu süreçte keyifli olacağım. Olması farzedilen şeylerle zihnimi doldurmayacağım. Gevşedim ve rahatladım. Güne ve hayatıma rahat devam ediyorum. Kendimi ve her şeyi çok seviyorum:)))

frezya 17-10-2010 07:54 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772933)
Bir anda affedeceksin Frezya,

Kendini de onu da bir anda affedeceksin. Olaylara tersten bakmayı dene. Bu deneyim sana neler kazandırdı? Neler öğrendin?

Sana öğrettiği her şey için yaşadıklarınız, kendini ve onu affet.
Artık bu deneyimin yoluna çıkmasına izin verme canım.

Zaman bu zaman, erteyecek vakit yoookk

Ah canım Bluepebbles,ne güzel yazmışsın,keşke demek istemiyorum lakin söylediğin gibi bir anda affedebilsem ne iyi olur,inan ben çok istiyorum yazdığım gibi önümde engel kalmayacak,tıkamayacak artık beni onun negatif enerjisi,farkındayım.Bazen diyorum ki bırak o utansın üzülsün yaptıkları için,senin affedip affetmediğini bilemeyecek asla,o yüzden affet gitsin.Affet ki sen rahatla,sürekli önüne çıkıp durmasın etkileri...Diyorum,diyorum da öyle pat diye olmuyor kisadanim!Ya da oluyor da ben mi hala hazır değilim affetmeye,bazı şeyleri sindirmeye...Bilmiyorumdusun2...Beklemediğin insanlardan,beklemediğin şekilde darbeler yiyince zor oluyor.Bana birazcık daha zaman ver olur mucat56Az kaldı,çok az...

frezya 17-10-2010 07:59 PM

Kadın,kadın:))Bugün beğenip almaya gittiğim kolyeye benimle birlikte bakarken,benden önce atlayıp aldığın için ve beni delirttiğin içinsevincli seni affediyorum kadın...Nasılsa ben daha güzeli bulup alırımgirlhahagirlhahagirlhaha

nurum 17-10-2010 11:24 PM

hekesii..üzülmeme neden olan herşeyi,şuan da bile unutamadığım her kötü anıı bana bu deneyimleri yaşatan herkesii affediyorum...

kediseverim 18-10-2010 12:08 AM

arkadaşlar bugün trafikte şöyle bir deneyim yaşadık kadının biriyle---son anda sinyal verip dönüş yaptığım için kadın penceresini açıp bana--gerizekalııı tarlada mısın? ---dedi bende ---özür dilerim dedim gülümseyerek kadın o kadar mahcup oldu ki ---rica ederim güzelim ben özür dilerim --- dedi bende gülümseyerek---önemli değil seni affediyorum--- dedim o da bana---teşekkür ederim--- dedi ve mutlu son herkes kendi yoluna gittiactionsmile aslında bu siteye girmeseydim burada yazılan hepsi birbirinden değerli yazıları okumasaydım olay şöyle olurdu kadın--gerizekalı tarlada mısın?--- ben ---evet arkamda seni öküz arabası sandım dı tarla ya burası--- derdimy789amaaaa demedim kendimi bu saat oldu hala tebrik etmekteyim herkese teşekkürler:zpzp:blissyblissyblissy

Alexandra 18-10-2010 09:41 AM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773911)
arkadaşlar bugün trafikte şöyle bir deneyim yaşadık kadının biriyle---son anda sinyal verip dönüş yaptığım için kadın penceresini açıp bana--gerizekalııı tarlada mısın? ---dedi bende ---özür dilerim dedim gülümseyerek kadın o kadar mahcup oldu ki ---rica ederim güzelim ben özür dilerim --- dedi bende gülümseyerek---önemli değil seni affediyorum--- dedim o da bana---teşekkür ederim--- dedi ve mutlu son herkes kendi yoluna gittiactionsmile aslında bu siteye girmeseydim burada yazılan hepsi birbirinden değerli yazıları okumasaydım olay şöyle olurdu kadın--gerizekalı tarlada mısın?--- ben ---evet arkamda seni öküz arabası sandım dı tarla ya burası--- derdimy789amaaaa demedim kendimi bu saat oldu hala tebrik etmekteyim herkese teşekkürler:zpzp:blissyblissyblissy

Harikasın Kedisever,

İşte bu bu haftaya başlarken okuduğum en anlamlı yazı oldu. Seni yürekten tebrik ediyorum. Bu havai fişekler senin için :)))

İyi ki varsın,
Kediler de iyi ki var :)))
y789

http://www.masaustu-resimleri.com/d/...imleri_001.jpg

frezya 18-10-2010 01:43 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773900)
ilahi frezya akşam akşam güldürdün beni heee :D:D:D

Allah ağlatmasın sayın modum:)))Hep birlikte heep gülelim inşallaahhhh..Amiiiiiinnnnnnnnblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM.