![]() |
Cevap: Bugün affediyorum... çok haklısın Berilce.Sınırı koymak ve yola devam etmek. |
Cevap: Bugün affediyorum... sonucunu çok kötü yaşadığım geçmişte yaptığım yanlış seçimlerden dolayı kendimi ve tüm geçmişimi affediyorum. kendimi değil ama geçmişimi tamemen serbest bırakıyorum. özgür ve mutlu olmayı seçiyorum... O0O0 |
Cevap: Bugün affediyorum... geçmişimin lANETİ ilan etmiştimmm yaaaaaaa SENİİİ.. işte şimdii bırakıyorumm seniiiiiii affetmekmi buu HAYIRRR kendim içinn yok ediyorum hayatımdan siliyorummmm. elvedaaaaa..... |
Cevap: Bugün affediyorum... Aslında affetmek en büyük intikamdır, yani biz bize kötülük edenlere karşılık vermek, onlarında üzüldüğünü görmek isteriz onlarda zaten bizi üzdüklerini görerek ya da hissederek zevke gelirler çünkü bundan beslenirler, ama onları affettiğimiz anda bu demek olurki onların beslenme kaynaklarını kesmiş oluruz biz umursamadığımız kendimizi özgürleştirdiğimiz an onlar öylece kalakalırlar, bizim nefretimizle beslenemezler artık, biz daha da yüceliriz, çünkü nefret bile bir değer vermektir, onların hoşuna gider affetmek sadece bizi büyütür, karşı taraf içinde yapabileceğiniz en kötü intikam olur....Zaten Allah bile affediyor çoğu şeyi biz kul olarak daha kolay affedebilmeliyiz, sevgiler sevgi dolu günler :))))) |
Cevap: Bugün affediyorum... haklıszınn rabbim bile affediyorr. |
Cevap: Bugün affediyorum... ama arkadaşlar, ne intikam için ne de barış için değil- bir şey düşünmeden- yalnızca affetmek galiba doğru olan... |
Cevap: Bugün affediyorum... bencede, intikam hisleri yükümüze yük bindirir. yüklerimzden kurtulmak için affetmeli, sözlük anlamındaki gibi değil, yaptığım daha çok yeldanında dediği gibi silmek bırakmak o şeye karşı olan kötü duyguları. |
Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı:
|
Cevap: Bugün affediyorum... ben affetmeyi' hayatımda verilen görevlerini yaptılar' ..'bana almam gereken dersi en kolay şekilde vermek için hayatıma girdiler..görevlerini tamamladılar..şimdi sevgiyle çıkmalarını istiyorum demeyi öğrendiğimde başarabildim.. ve yeni deneyimlerimi sevgi ve güven içinde deneyimlemeyi seçiyorum diye ekliyorum.. |
Cevap: Bugün affediyorum... yüce yaratanın bizleri affetmesi bağışlaması okadar büyüktür ki sanırım biz yaratılmışların insanlarında en çok sahip olduğumuz duygu budur aslında kalbimizin derinlikerinde..bizler ne yaparsak yapalım af diledikten sonra yüce yaratan affediyor.bağışlıyor.çünkü ne yaparsak yapalım bizleri seviyor..bizlerdende bizrbirimize sevgi ve merhametle yaklaşmamızı istiyor...bizleri bizden iyi o bilir..bizim yaratılışımıza fıtratımıza en uygun olan kalbimizde kin tutmayıp birbirimize sevgiyle hoşgörüyle yaklaşmak..kolaymı? değil tabii..ama her zor mücadeleenin sonrasında büyük mükafatlar vardır..hem yaratanın bize sunacağı hemde bizim kendimize hediye ettiğimiz güzelliklerin farkına vardığımızda alacağımız lezzet.her işimizin başında besmele çekeriz anlamını herzaman düşünmyiz belki ama..aslında hep derizki çok merhamet eden bağışlayan ve esirgeyen rabbimiz..bizlerin kalbindeki merhamet ve bağışlama hissini hiisetmeyi keşfetmeyi tattırsın inşallah..sevgiyle güzellikle kalın gönül dostlarım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 PM. |