![]() |
Bu erkeklerden uzak durun! Sürekli size uygun olmayan adamlara mı aşık oluyorsunuz? İlk ilişkinizden sonra başladığınız ilişki de mi hezimetle sonuçlandı? Kendinizde bir sorun olduğunu, düzgün ilişkiler kuramadığınızı mı düşünüyorsunuz? |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! kıskanç erkekleri unuttunuz.ilk zamanlar hoşunuza gidiyor sonrada kabus oluyor. |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! Hırslı erkekler grubuna dikkat edin kızlar.Yoksa benim gibi 7-24 evde kukumav kuşu gibi tekbaşınıza oturursunuz :)) |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! abicim bu zaman da hem kadın olmak hem erkek olmak çok zor her iki tarafta tuzaklara çekiliyor.... |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! Bu tür ilişkiler zaten doğal yollarla biter. İster uzak durulsun ister derinine dalınsın. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! mükemmel biri olmama rağmen sevdiğim kadın bana pas vermiyor... |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! Bak saat 00:21 hala çalışıyor ve hala yalnızım :) Ayrıca en tehlikeli grupturda bu hırslı erkekler.Senin için ,geleceğimiz için çalışıyorum diyede duygu sömürüsü yapar.Kıyıp terkte edemezsiniz :DDDD |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! nazendemcim duygu sömürüsü olur mu? :)) Eşin öyle diyorsa büyük ihtimalle doğru söylüyordur. Gerçekten hissettiklerini... :) Beş sevgi dilinde örnekleri mevcuttu. ttli3 Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! Zerntiacım sen zaten bu 5 sevgi dilini bana hatırlatmasaydın çoktan eşyalarını işyerine gönderticektimm ben onun. :) Yatsın kalksın sana dua etsin :)) |
Cevap: Bu erkeklerden uzak durun! Hahahaha çok tatlısın nazendemcim. ttli3 Bir evlilik benim paylaşımıma bağlıysa daha çok yazı eklemeliyim demektir. Hemen çalışmalara başlamalıyım. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM. |