![]() |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? ne gördünnn..? |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? bu reçete dlckrn kadınlara sağlam bi salaklık klavuzu niteliği taşır dlckrn.cinsiyet farketmez sürekli ödünler vermeye çalışarak götürülmeye çalışılan bi ilişki en fazla sorunlu çoçuklar meydana getirmekten başka bi işe yaramaz dunk56 |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? sadece ne düşündüğümü açık bir dille ifade ettim. sırf bu yüzden kapı dışarı koymayacaksınız beni değil mi hismiley Alıntı:
|
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? noldu ya neden aalıon ki? dusun Alıntı:
|
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? çünkü duygusal sendromdayım galiba.nedenini ben de bilmiyorum çok garibim bugün.ben böyle değildimm.. |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? brader 90 60 90 olsun.... olmaz eşşeğe kırmızı kurdale bağlayıp kabullenmek gibi bişeydir.nerde kaldı iman kişilik karakter sygı sevgi 20 sene annen bakıyor a menna geri kalan ömründe eşin mevcut yanında saygıdeger kardeşim geniş ve ilerici düşünmek ii dir.saygılarımla mlk34 mlk34 hismiley hismiley hismiley |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? Alıntı:
Mutluluklar....................................... ...... krz67 krz67 |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? hala bu konuyu mu tartışıyorsunuz ama sonuçta kişisel bir tercih meselesi |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? bunlar 190 60 290 smil56 y789 blissy blissy smiliyface smiliyface smiliyface 44 44 44 teomanı kırmama kapmanyası hayrını gör camur kısların zuahahahahah smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: Erkekler Kadından Neler Bekler? gölge etmesinler başka ihsan istemem dermişimmm. Şu gevezeliği bıraksınlar başka ihsan istemem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |