![]() |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? bencede surprız daha mantıkllı kopegımı cok sewıo onuda allıym daha mutlu olur :) |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? ilahi gençler... tek derdiniz bu olsun emi.. bu küçük heyecanlar hayata tat katar... sonradan güzel anılar olarak kalır... hadi git bakalım chogoo süpriz yap... gelişmelerden haberdar et bizi unutma...y789 |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? Bence, kendini fazla kaptırmada naparsan yap.Kızın sana değer verdiği belli, fakat sadece arkadaş olarakta değer veriyor olabilir bu yüzden fazla şartlama kendini her sonuca açık ol. Niyetini baştan belli etmen çok iyi, şu an kızın kafasında bir acaba oluşmuştur, bundan sonrasını zamana bırakmak lazım.. Sana "kendinden fazla değer verme,kendinden taviz verme,aşkından ölüyorum modlarına girme,güçlü ol,seni kaybedebileceğinide bilsin" gibi laflar yazmicam :)) Buna benzer cümleleri çevrende sürekli duyduğuna eminim :))) Fakat şunu unutma bunları diyenlerin hepsinin ne yazıkki bir bildiği var :P:P:P İnşallah herşey istediğin gibi gider :) olmadı çekim, mekim birşekilde halledersin :P |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? cekım yasasına guvenıyorum işe yarıyoor fazla deger wermıceksın kaybedecegımı bılıyo rest cekmıstım trıp attım kabul etmeyınce 14 subatta cagırdı ama zmana bırakmak en ıyısı gunde 2 sms atıyorum gunaydın- ıyı geceler msjı anlıo da Byanlar anlmak zormus gercekden umıt werıp sonradan gerı cekılmek yokmu orda Bitiyorum işde :/dunk56 |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? sen, ümit olarak algılıyorsun, sevgili dostumm :) Senn öyle düşünüyorsunn ::) Belki de, sana arkadaş olarak bakıyor. . |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? bende dedım ona duygusal oalrak yaklastıgımı arkdas oalrak da kalmam canım acımasını da ıstemem |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? arkadaşım dogru yoldasın ama sabırlı ol herşeyi zamanın akışına bırak ilk adım kız arkadaşından gelsin .. |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? Açık açık konuş bence sen de öcü değilsin ,o da öcü değil. sen sevginin başka bi boyutunu takdim etmiş olacaksın ona. Kabul edebilir etmeyebilir kararı o verir. Çok samimi kız arkadaşlarım da oldu o yüzden erkekle kızdan kanka olmaz olayına pek katılmıyorum. Bence sen de kendini bi yokla arkadaş olarak ilgileniyor da olabilirsin, eğer sevgili olarak görüyorsan hiç bekleme konuş, ona da düşünme fırsatı vermiş olursun böylece sevgiler |
Cevap: Arkadaslıkdan İLERİ gidemiyoruZ Help ? bencede konuşmalısın susarsan sadece duygularını içinde yaşarsın. herseyi konuş ama kendinden taviz verme. bende öyle yapıcam karsıma alıp herseyi konuşucam kız olmama ragmen bu cesareti gösteriyorum sende göster çok önceden beri tanıyorum ama 1 seneden beri arkdasızz bzde oda bana ümit veriyo ama bnmle knşmuyo bn konuşucam sanda kolay gelsn :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |