![]() |
Doğru İnsan Karşımıza çıkan insanın doğru insan olup olmadığını sizce nasıl anlarız? 2. soru Bir ilişkide çok aşık olmak şart mıdır sizce? |
Cevap: Doğru İnsan Bence hissedersin ama içinde soru işaretleri oluşuyorsa doğru insan olmadığını bilirsin.Değildir.ilişkiye bir beklenti ile başlarsın ama süreç ne olacağını belli eder... |
Cevap: Doğru İnsan bencede hissedersin eğer içini huzursuz eden bi durum varsa sakın üstünü örtmeye çalşma en küçük ayrıntı bile önemlidir..kesinlikle ve kesnlkle bi duygu olmalı başlangıçta direk mantık la başlamak ilişkinin ileriki zamanlarında sorun olabilir tabiki çokda sevebilirsin tanıdıkça ama tam terside olablr yani başlangçta mutlaka duygularının olması lazım diye düşünüyorum.. |
Cevap: Doğru İnsan çok seviyorsun diyelim ama aşk farklı bir şey onu anlamak zor...o kişi seni çok seviyor ve mutlu etmek istiyor sen de seviyorsun fakat onun gibi aşık değilsen, o zaman ne olacak... |
Cevap: Doğru İnsan Alıntı:
|
sevgilerrrrrrr... y789 |
Bana göre doğru, ama sana göre yanlış. Sana göre yanlış, ama bana göre doğru. Çok göreceli bu... Kişinin kendi içinde geliştirdiği doğrular ve yanlışlar var. Bu yüzden bence ancak sen anlayabilirsin nasıl bir insan olduğunu onun ? Aşk geçici bir duygudur, kalıcı olan sevgi ve saygıdır. Sevgiler, |
|
Cevap: Doğru İnsan bence doğru insan diye bişey yoktur(kim uyduruyor kardeşim böyle şeyleri:D) Bence herşeyin çıkış noktası SEVGİ dir,gerisi hep teferruat... 2. si herşeyi ortalarda yaşamak sağlıklıdır Ne az ne de çok! |
Cevap: Doğru İnsan bence doğru insanı arayıp durmak yerine önce kendimizi doğru bir insan haline getirmeye çalışmak daha doğru olacaktır.kendimize soralım ben ne kadar doğru bi insanım?bunun cevabını iyi bi şekilde verebilirsek kendimize,doğru insanlarla karşılaşmamız çok daha kolay olacaktır956k çekim yasası ne der:benzer benzeri çekerneseli56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |