Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   ukala tiplerle nasıl başedilir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/462502-ukala-tiplerle-nasil-basedilir.html)

iloscuk 28-11-2009 07:46 PM

Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir?

Alıntı:

gulumser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571753)
bence siz karşınızdaki kişiinin özelliklerine sahip olmak istiyor,bunu başaramayacağınızı düşündüğünüz içinde için için kendinize kızıyorsunuz,kendinize dürüst olun lütfen,biraz kıskançlık sezinledim yazdıklarınızda

Gülümser senin yorumuna da üzüldüm bunu söylemeden edemeyeceğim.Benim sahip olmak istediğim birkaç özelliğe sahip olması onu kıskanmamı gerektirmez ki.Ayrıca ukala olmak gibi bir özelliğe da sahip olmak istemem.kendimde değiştirmek istediğim birşeyler olabilir ama kendimi asla hiçe saymam.Ben özel olduğumu düşünüyorum.Ve herkesin sahip olduğu,onu diğer insanlardan farklı kılan özellikleri vardır.Kimse kimseyi hiçe saymamalı.Benim asıl üzerinde durduğum konu buydu.

teoman_ 28-11-2009 08:16 PM

onu pataklayabilirsin mesela :)
hem ukala olduğu için ona fiziksel acı çektirebilir hem de
acaba ezikmiyim endişesini içinden çıkarıp atarsın.
bir bakıma, karşındakine fikri yönden üstünlük kuramayınca bari fiziksel üstünlüğüm bulunsun gözü korkar bir daha da bana bulaşamaz mantığı.
tabi bu mantıkla, karşındakinden fikri yönden daha zayıf olduğun sonucuna varılmamalı. ''hedefe ulaşmak için her yol mubahtır'' kalkanın her zaman yanında olmalı.
bazen insan, hayatına ekşın katmalı...
arkadaşını bir güzel benzettikten sonra
''şiddete hayır'' sloganını da atmayı unutma :)

Elektra 28-11-2009 09:19 PM

at bi kafa olsun bitsin :D hiç sevmem ukala insanları hemen bozarım valla acımam. benimle geçinen nabzıma şerbetimi verir. yoksa yolunu veririm. herkes seviyesini bilsin. hatta kenan doğulunun şarkısında da dendiği bi herkes kendini, sınırlarını ve rütbesini bilecek! o ukalalık taslayana dersini vermelisin ki ne olduğunu öğrensin! yoksa devam eder ukalalığa...

blue jaloon 28-11-2009 09:25 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571782)
at bi kafa olsun bitsin :D hiç sevmem ukala insanları hemen bozarım valla acımam. benimle geçinen nabzıma şerbetimi verir. yoksa yolunu veririm. herkes seviyesini bilsin. hatta kenan doğulunun şarkısında da dendiği bi herkes kendini, sınırlarını ve rütbesini bilecek! o ukalalık taslayana dersini vermelisin ki ne olduğunu öğrensin! yoksa devam eder ukalalığa...

o kadarrrr basican tokadi basican samari heyttt khkh56

Elektra 28-11-2009 09:28 PM

kralım:D bizi sinir eden olurssa ağzınla burnunu yer değiştirelim değişiklik olurr :D:D:D

Sultan 28-11-2009 09:29 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571782)

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571783)
o kadarrrr basican tokadi basican samari heyttt khkh56

inanamıyorum yaptığınız çözüm mü sizinblook

Elektra 28-11-2009 09:33 PM

eveeet benim çözüm çok sinirlendim mi döverim ben :D ama kralım malesef karıncayı bile incitmez:D biraz bana benzeseydi yaa :D

blue jaloon 28-11-2009 09:34 PM

ver coskuyu:))))

Elektra 28-11-2009 09:36 PM

:))))))))))

iloscuk 29-11-2009 09:45 AM

yaaa inanmıyorum siz beni ciddiye almıyorsunuz:))
Ama kapattım bu konuyu.Biliyorum nasıl davranacağımı artık.
şuan kimse umurumda değil.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM.