![]() |
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? Alıntı:
|
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? onu pataklayabilirsin mesela :) hem ukala olduğu için ona fiziksel acı çektirebilir hem de acaba ezikmiyim endişesini içinden çıkarıp atarsın. bir bakıma, karşındakine fikri yönden üstünlük kuramayınca bari fiziksel üstünlüğüm bulunsun gözü korkar bir daha da bana bulaşamaz mantığı. tabi bu mantıkla, karşındakinden fikri yönden daha zayıf olduğun sonucuna varılmamalı. ''hedefe ulaşmak için her yol mubahtır'' kalkanın her zaman yanında olmalı. bazen insan, hayatına ekşın katmalı... arkadaşını bir güzel benzettikten sonra ''şiddete hayır'' sloganını da atmayı unutma :) |
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? at bi kafa olsun bitsin :D hiç sevmem ukala insanları hemen bozarım valla acımam. benimle geçinen nabzıma şerbetimi verir. yoksa yolunu veririm. herkes seviyesini bilsin. hatta kenan doğulunun şarkısında da dendiği bi herkes kendini, sınırlarını ve rütbesini bilecek! o ukalalık taslayana dersini vermelisin ki ne olduğunu öğrensin! yoksa devam eder ukalalığa... |
|
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? kralım:D bizi sinir eden olurssa ağzınla burnunu yer değiştirelim değişiklik olurr :D:D:D |
Alıntı:
|
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? eveeet benim çözüm çok sinirlendim mi döverim ben :D ama kralım malesef karıncayı bile incitmez:D biraz bana benzeseydi yaa :D |
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? ver coskuyu:)))) |
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? :)))))))))) |
Cevap: ukala tiplerle nasıl başedilir? yaaa inanmıyorum siz beni ciddiye almıyorsunuz:)) Ama kapattım bu konuyu.Biliyorum nasıl davranacağımı artık. şuan kimse umurumda değil. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM. |