![]() |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. Alıntı:
|
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. Dostça davrandığın sürece yanlış bir şey yapmadığını söyleyebilirim. |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. Size farklı gözle bakan bu konumdaki bir erkeğe dostça yaklaşmak pek akıllıca bir tavır değildir...En doğrusu hiç görüşmemek.. |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. sizde onu sevmissiniz belli ama haatında biri varken (evli olmasa bile) bir baskasına yanasmaya calısan bir insandan ne bekleyebilirsinizki? yada soyle soylıyeyım empatı kurmanızın daha kolay olması acısından tamamıyle sıze geldıgını varsayalım? sıranın sızede glmeyeceginden emin olabılırmısınız? bu supheyle yasanırmı ;) |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. arkadaşlar uzun zaman önce belirttiğim gibi ben artık o kişiyle görüşmüyorum.Son derecede memnunum bu durumdan.Ve dilerimki eşiyle ilişkileride daha iyi olur zamanla.Ayrıca vicdanen rahat ve huzurluyumda.çünkü ben yapılması gerekeni yaptım. |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. tereddut bıle etmeden gorusmeyı bıcak gıbı kesmelısın.baskalarıylada dost olabılırsın .sana yaklasımı bu olan bırı senınle sadece arkadas olmaya yanasmayacaktır.fırsatları degerlendırmek senın zayıf tarafını yaalamak ısteyecektır.karısını sevmeyen ayrılmak ııcn gırısmde bulunmus olur zaten.ama cok uuzlerek soyluyorm kı erkeklere bu eglence gelıyor cogunlukla..cok uzulme.en kolay asamada çözum bul.sonra ısın ıcınden sende cıkamayabılrıısn dıye dusunuyorum kendmce sevgıler |
Cevap: yuva yıkan kadın olmak istemiyorum.. Bu konu benim için kapandı.çok teşekkürler tüm arkadaşlara.sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM. |