Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   SeNi seViYoruM ÇünKi.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/2358-seni-seviyorum-cunki.html)

ZEYNEPAYY 30-10-2007 07:45 PM

SeNi seViYoruM ÇünKi..

Seni seviyorum, çünkü hayatını bir şeylere sahip olmak adına harcamıyorsun. ''Elimdeki bana yeter'' diyebilme erdemine sahipsin. Gözün aç değil , yetinmeyi biliyorsun.
Seni seviyorum, çünkü gösteriş yapmak , hava atmak , büyüklük taslamak gibi huylara sahip değilsin. Kendini olduğundan farklı göstermiyosun.
Seni seviyorum, çünkü güven denen şeyin var olduğuna dair tüm umutlarımı kaybetmişken , bu duyguya ne kadar ihtiyacım oldığunu anladım sayende. Bana verdiğin güvenle şimdi dimdik duruyorum kalleşliklerin karşısında.
Seni seviyorum, çünkü kıskanıyorsun beni. Öyle tadında , öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor. Ne aşırıya kaçarak sıkıyosun beni , ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun.
Seni seviyorum, çünkü seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Bugünü yaşarken , yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme. Ulaşmak istediğim her yerde , her hedefte de seni görüyorum. Çünkü benimle birlikte yürüyorsun
Seni seviyorum, çünkü beni baştan çıkarıyorsun. Tukunun ateşimde eriyorum seninle. üzerime buz yağsa üşümeyeceğimi biliyorum.
Seni seviyorum, çünkü mantıklı davranmak adına duygularını ertelemiyorsun. Yaşamak istediğin her şeyi "Hemen, şimdi!" yaşamak istiyorsun. Hayatı ıskalamamak gerektiğini çok iyi biliyorsun.
Seni seviyorum, çünkü bencil değilsin. Sadece kendini düşünmüyorsun. Aşkın iki kişilik yaşanması gerektiğinin farkındasın. Attığın her adımı, içine beni de katarak atıyorsun
Seni seviyorum, çünkü senden çok şey öğreniyorum. Bana, hayatıma bambaşka tatlar getirdin. Hiç bilmediğim şeylerden haberim oldu. Birbirimizin ufkunu genişlettik, yenilendik .
Seni seviyorum, çünkü heyecanını hiç kaybetmiyorsun. Bir hedefe ulaştığın zaman rahatlayıp kenara çekilmiyorsun. Önüne yeniden hedefler koyup , aynı heyecanla devam ediyorsun
Seni seviyorum, çünkü ne kadar zorlu olursa olsun bir sorunu çözmekten vazgeçmiyorsun. Kaçmanın ya da ertelemenin o sorunu çok daha fazla büyüteceğini biliyorsun.
Seni seviyorum, çünkü almak için önce vermek gerektiğini biliyorsun. Sonsuz bir sevgi denizi var senin içinde. Sevgiyi bulmak için önce içindeki sevgi denizinin suyunu çevrene saçman gerektiğinin farkındasın.
Seni seviyorum, çünkü uzaklığına tahammülüm yok. Her şeyde beklemeyi biliyorum. Ama konu sen olunca, sabır diye bir şey kalmıyor bende. Özlemine dayanmak dünyanın en zor şeyi
Seni seviyorum, çünkü öylesine büyük bir coşku veriyorsun ki bana, her zorlukla hiç korkmadan, hiç yorulmadan mücadele edebilecek gibi hissediyorum kendimi. Her gün yeniden bitmeyen bir enerjiyle doluyorum.

http://img505.imageshack.us/img505/5...ilfxyy8zu5.gif
http://img505.imageshack.us/img505/5...a844ff9398.jpghttp://img207.imageshack.us/img207/1...th131lcdu4.gif

pisimbat 30-10-2007 07:55 PM

Ynt: SeNi seViYoruM ÇünKi..

çok güzel harkulade diyorum bu sevgiyi kim hak etmişse 96

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:07 PM

Evet bende ilk başta bu yazıyı okurken onu düşündüm pisimbat:)
ah ahhhhhhhhh:))

25emel 30-10-2007 08:12 PM

amannn ay ne güzel seyler onlar yaa sevincli sevincli seviyorum çünkü uyuzsun gıcıksın salaksın egon yüksek ama deilde çözemedim henüz dusun mantıklı davranmaya calısıp eline yüzüne gözüne bulaştırıyorsun sevincli daha sayayımmı ? aa34

pisimbat 30-10-2007 08:14 PM

Alıntı:

Zeynep AY Nickli Üyeden Alıntı

kimdir biliyormusun peki

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
amannn ay ne güzel seyler onlar yaa sevincli sevincli seviyorum çünkü uyuzsun gıcıksın salaksın egon yüksek ama deilde çözemedim henüz dusun mantıklı davranmaya calısıp eline yüzüne gözüne bulaştırıyorsun sevincli daha sayayımmı ? aa34

yaz canım yaz çekinme smiliyface

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:16 PM

emel banamı diyon gıcık diye?:(kalbimi kırıyosun amaaaaaa:(
Sayma daha kalpten gidicem çünki alışkın değilim bu laflara:(

25emel 30-10-2007 08:19 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kimdir biliyormusun peki

Alıntı:

yaz canım yaz çekinme smiliyface

ya vallaha yazıcam da önce aklıma gelsinler art56art56 önceden korkuyordum bu siteden haberi var die de şimdi sıkar onu biraz gelip burada okumak bunları aa34 içimi dökeyimde rahatlayayım bi yrl78

25emel 30-10-2007 08:20 PM

Alıntı:

ay sana niye diyeyim bacım kıyarmıyım hiçç kiss3

pisimbat 30-10-2007 08:21 PM

yok yaw sana demiyor galiba platonik aşına diyor sana neden desinki sende bir alemsin zeynepcim sana değil üzülme sen

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:22 PM

Bilmiyorum pisi sörf yaparken kazayla buldum:)
yaz yaz ya pisi bu yazı banamı? şaşkınyoksa başkasınamı? f678 dusunhçabuk söle madaratörüüüüm emel:( sevincli

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:24 PM

heh öle deseneee:))
dedim ne oluyo lem:))
Duymasın okumasın inşallah etkisi iyi değil:))

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:28 PM

Alıntı:

Alıntı:

utananadam
Okumuştum bileee:))
Neyse canlarım ben kaçtım hepinize hayırlı akşamlar sapkal89 size çok alıştım yahu hatta inanmıcaksınız sizi seviyorumdaa:)) b456

İyiakşamlar iyi uykulaaaaaar tatlı rüyalar uykuyaaaaaaaa uykulusmile

25emel 30-10-2007 08:28 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bilmiyorum pisi sörf yaparken kazayla buldum:)
yaz yaz ya pisi bu yazı banamı? yoksa başkasınamı? çabuk söle madaratörüüüüm emel:(

ya zeynepcim güzel kardeşim delirtme benii kizgin1 zaten kızmışım adama 789569 hadi canım yukarıyı oku smil56

ZEYNEPAYY 30-10-2007 08:42 PM

:)))))))Sakin ol çılgın madaratörüm değmez kendini o o o adam için sinir etmeye sakin ol:))
Bak ben senden önce yazmışım bile:))
Neyse sizi en sevilene en emin olana emanet ediyorum sevgilerimle:)
hayırlı akşamlar:)

25emel 30-10-2007 08:47 PM

Alıntı:

khkh56Sakin ol çılgın madaratörüm değmez kendini o o o adam için sinir etmeye sakin ol:))
Bak ben senden önce yazmışım bile:))
Neyse sizi en sevilene en emin olana emanet ediyorum sevgilerimle:)
hayırlı akşamlar:)

saol hayatım dogru diyon sen... b456 bu arada hala sölemiyon demi fatmayı bekleyeceksin illa ttli3

ZEYNEPAYY 31-10-2007 07:36 AM

Tbe doğruu:)
İlla beklicem fatmayı sad456 neseli56

pisimbat 31-10-2007 07:56 AM

fatma kim blook aramıza girmesin fatma kim blook girecekse çabuk gelsin katılsın 8977
fatma kim blook kıskandım fatmayı şaşkın

ZEYNEPAYY 31-10-2007 10:46 AM

Bende bilsem kim diye:))bi gelse işteeeeeeeee:(
Kıskanma pisim herkesin yeri ayrı değilmi?:))
Senide kıskananlar var biliyosun dimi:))

shamanic 31-10-2007 10:59 AM

fatma bakırcıydı galiba hakket yahu asisleri çağıra çağıra getirttik o da gelsin nerelerde... 4897

cat56 kıskanan geldi işte burdayım... cat22

sizleri seviyorum çünki ... burada kurduğumuz bağlar ruhsal bağlar...
sizleri seviyorum çünki.... foruma uğramadığımda yada uğramadığınızda özlüyorum..
sizleri seviyorum çünki... en doğal halimizle yanyanayız...
sizleri seviyorum çünki... biliyorum ki sizler de beni seviyorsunuz.. dusun 44

bu da eşime... 12389 utananadam
seni seviyorum çünki .. çünkisi yok sen olduğun için.. benim olduğun için ... sebepsizce sadece sen olduğun için seni seviyorum ... b456

sevgiler dostlar...

ZEYNEPAYY 01-11-2007 08:01 AM

Bende stenin kedisini pskosunu madaratörü shamaniği bi türlü dert ortağımı bulamadığımı fatamayı ve yeni tanıyacağım şirin arkadaşlarımı seviyorum:)
Ara sıra yolda yürüken bile acaba forum da bana ne cevap verildi diye heyecanla bekleyişimide seviyorum yahu seviyorum sizi işte:))
Varmı diyeceğiniz alalalaaaaaaa:))

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 08:24 AM

Alıntı:

Bende stenin kedisini pskosunu madaratörü shamaniği bi türlü dert ortağımı bulamadığımı fatamayı ve yeni tanıyacağım şirin arkadaşlarımı seviyorum:)
Ara sıra yolda yürüken bile acaba forum da bana ne cevap verildi diye heyecanla bekleyişimide seviyorum yahu seviyorum sizi işte:))
Varmı diyeceğiniz alalalaaaaaaa:))

nede güzel anlatmışsın zeynep ağzına sağlık ...
al bendende o kadar ...
ben bu siteye ve sizlere çooook bağlandım ... smiliyface

pisimbat 01-11-2007 08:25 AM

cat22 cat56 ve tüm ark5 hepimizde koca bir yürek hani beni ne kadar seviyorsun derler ya ben buna cevaben yüreğimce seviyorum derim hep hepinizi yüreğimce seviyorum kiss3

ZEYNEPAYY 01-11-2007 02:32 PM

Dilimiz döndüğünce sevgimizi anlatmaya çalışıyorum işte suzi:)
Pisiimmmm bizde seni çok seviyoruz arada tırmık şantajın olmasa:))

25emel 02-11-2007 06:54 PM

ben de seviyorumm hem dee çokk y789 y789

dilekcik 23-11-2007 03:23 PM

seni seviyorum çünkü,
tüm çünkülerin ardında karşıma çıkansın..

25emel 23-11-2007 04:28 PM

sebebi yok sevmemin... 44 sevmek için istemek yetiyor sanki oda neden olarak deil aracı olarak. ama kesin olan bir şey var sevmemin sebebi yok! oldugun gibi,olduğun için seviyorum seni,sen ne olursan ol umrumda deil ki... 44

dilekcik 23-11-2007 07:43 PM

eceyi seviyorum çünkü o benim kuşum kiss3

eylulx 25-11-2007 10:03 PM

seni ve sevdigim herseyi seviyorum hemde cok seviyorum cunku:

sevmessem yasayamam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM.