![]() |
İçimdeki aşkı bitirmek we onu unutmak icin İçimdeki aşkı bitirmek we onu unutmak icin ne yapmaLıyım. Nası bi teLkinLe ona oLan aşkımı bitirebiLirim. Nası bu acıdan kurtuLabiLirim bi fikriniz war mı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Denemeye değer ego ve suçluluk telkini ile gir gitsin super Bi de sürekli içinden Ben artık daha huzurlu oluyorum,Ben Kendimi çok daha iyi hissediyorum v b olumlamaları gün içinde mümkün olduğunca tekrarla,meditasyonlara bak etkili olacağına eminim yani birşeylerden başlaman gerekiyor... |
DinLemeye başLıyorum. Ama benim istediğim artık onu sewmemek içimde tamamen bitirmek istiyorum. Buna özeL bi teLkin nasıL oLuşturuLabiLir ? |
Aşklar, özlemler, kıskançlıklar hayatın tuzu biberi... Zorda olsa yaşanmalı... Zaman aşımı herşeyi halleder. |
Bu konuda en iyi ilaç zamandır...Yani en güzeli zamanla unutmak ancak telkinde var bu konular için... Telkin içinde unutmak istediğiniz kişinin ismi geçer özel olarak yapilmaktadir.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok güzeL.. NasıL yaptırabiLiriz o teLkini.. Bi de onun adı geçtikçe onu daha çok düşünmüş oLmaz mıyım. |
yardım edicek misiniz ? =(( |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 PM. |