![]() |
Aşk ve Fedakarlık Bu video ya bugün rastladım... aşk için neler yapılabiliceğini gösteren 7 dakikalık bir klip... http://www.izlesene.com/video/japon%...e-trcom/488682 . . . . . . . |
Alıntı:
evet ya bu video izlemen için parcaladım kendimi kizgin1 ama seviceini biliyordum bence izleyin süper aşk cat3500 |
ben bu videoyu daha önce seyretmiştim ve çok hislenmiştim.. teşkkürler |
Cok sacma etrafımızdakı hıc kımse boyle birsey yapmaz ..Ancak annelerımız |
Alıntı:
aşk olunca bircok sey yapabiliyorsun hemde düşünmeden hersey yapabiliyor insan aşkda fedakarlık bence fazlasıyla oluyor ... |
bence aşkta fedakarlık, sevdiğini olduğu gibi kabul etmek demek... aslında hiç kimse birbirine tam anlamıyla benzemediği için birbirimizi anlamamız, olduğu gibi kabul etmemiz zor gibi görünüyor.. işte fedakarlık da burada devreye giriyor.. sevdiğini anlamaya çalışmak, ne istediğini, ne demeye çalıştığını bilebilmek, güvenebilmek dünya üzerinde onca kötülük varken.. ilerisini ya da gerisini düşünmeden öyle o anda olduğu gibi mutlu hissedebilmek.. sevmek demek işte; ne kendinden vazgeçerek ne de ondan, ortak bir paydada buluşmak, her iki kişilikten yeni bir kişilik doğurabilmek... |
yasal06 bence aşkta fedakarlık, sevdiğini olduğu gibi kabul etmek demek... İŞTE BU COK DOĞRU BİR KELİME SEVDİĞİNİ OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEK... |
Alıntı:
|
ahh ahh böyle aşklar orta çağda kalmış |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |