![]() |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? Heralde Gördüğüne Aşık OLur Ve Ondanda Bir Çekim Almışsa Bu Kesin OLur.. |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? bence %51 aşık olduğunu görür...................insanın yaydığı dalgalar sürekli karşısına onu çıkarır onu görünce de kimseyi görmez %49 gördüğüne aşık olur. kiss3 |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? aşık olduğu insanı görür. |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? cok güzel bir soru bu ama ben ce kişisel fikrim kesinlikle gördügü insana aşık olur nedeni görmeden aşk olmazki insan aşık oldugu insanı görüp evet ben size aşık olucam diyemezki aşk kişiseldir ve kesinlikle ummadık zamanda kapınızı calar farkına bile varmazsınız smiliyface |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? nasıl bi sorudur bu ya.İlk defa böyle bi soru duyuyorum ttli3 |
Ynt: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? Bence ikisi de olur ama gördüğü insana aşık olursa daha güzel olur |
Bence Yumurta tavuktan çıkar :P |
bence karşıda aşık olduk diye gördüğümüz kişi aslında kendimizden bi parçadır.. ne yönümüz eksikse onda onları bulup tamamlamaya çalışırız kendimizi, onla bi bütün elma olmaya çalışırız, kendimizden ona katacaklarımız varsa bu sefer de onu tamamlarız... yani bence ne gördüğümüze aşık oluruz ne de aşık olduğumuzu görürüz.. |
bence ilk basta gördügü insana asık olur daha sonra sürekli asık oldugu insanı görür smil56 |
Cevap: İnsan aşık olduğu insanı mı görür yoksa gördüğü insana mı aşık olur? aşık olduğu insanı görür bence, kimsenin göremediği gibi görür. gördüğünde aşık olmaz, o'nda zaten vardır o aşk, onu görür. bence tabi =)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM. |