![]() |
Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Annem hastanede.. Tüm samimiyetim ve samimiyetinizle sizlerden dua istiyorum.. Buraya yazmak zorunda degilsiniz ama azinizdan cikacak bir sifaa versin kelimesi bile anlam kazanacaktir bize.. Tüm Annelerin ve biricik melek annemin sagligi sihhati ve bir an önce kendisine gelmesi niyetine |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... annen iyileşiyor şuan dua etmeye başladık bile acemişirine, geçmiş olsun.... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... 2 nokta yapıyorum şimdi .. allah şifa versin .. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Allah acil şifa versin.... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Yüce Yaradan sizlerden memnun ve razi olsun... Sizinde dua edenleriniz bol olsun.. Pozitif enerji gönderenleriniz daim olsun.. Sifa dileyenleriniz samimi olsun.. Tek gücüm tek kuvvetim dua dua dua.. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Canım benim Allah acil şifalar versin,içini ferah tut,anneciğin iyi olacak inşallah. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Allah hepimizin yakinlarina sihhat saglik versin canim sirinem.... Annen vesilesi ile tum hastanelerde sifa bekleyen yurttaslarimiza Allah`tan acil sifalar diliyor, dua ediyorum.... Seni Seviyorum... O0 |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Dilerim kısa zamanda hastalıktan eser kalmayacak . Rabbim acil şifalar versin .... En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Alıntı:
Bu Güç sende olduğu müddetçe emin ol ki Her daim kazananlardan olacaksın..! Rabbim Cümle Şifa bekleyen Hastalarımızın Şifasını Hazreti Muhammed Mustafa (selallahu aleyhi ve alihi ve sellem) eliyle versin inşallah. Değerli Dost..! Üzülme demek doğru olmaz doğru bir cümle değildir Fakat, Sen kendini Enerjik tutmalısın ki, senden yayılan güçle(dua) birleşen enerji ona da etkisini göstersin.. Hayırla ve esenle Kalın.. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... şuan Ezan okunuyor, annene ve anneme şifalar diliyorum, inanıyorum ki iyi olacaklar çok iyi olacaklar. Allah'ım onları başımızdan eksik etmesin. |
|
|
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Allahım annene ve tüm şifaya muhtaç kişilere sifa versin. Dualarımızdasınız. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Çok geçmiş olsun acemisirine, Umarım en kısa zamanda iyileşir. Çok acil şifa diliyorum Yaratıcı'dan. Sevgi ve dostlukla... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Rabbim yanimda bulunan ve dualarini dileklerini enerjilerini eksik etmeyen tüm arkadaslarimin, dostlarimin ve sevdiklerimin dertlerine derman ol.. Evrenin tüm pozitif güclerini onlara sinirsizca bagisla. Melek ordusunu onlara yardimci kil. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Amin canım.Annen nasıl oldu? |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Halen daha yogun bakimda canim.. Sorun bi türlü nefes alis verisleri düzenlenemedi.. Solunumaleti cikar cikmaz tikaniklik basliyo, cigerler iflas noktasina geliyo ve tüm degerler geri dönüsüm yapiyor... Kanser nedenleriyle bazi immunsistemini güclü tutacak organlarda zedelenme ve hatta dalak alinmasi sonucu bi türlü toparlanamiyor dedi doktor ama güclü bi anneniz var dedi buda iyi bi isaret.. Ne kadar telkin varsa okuyorum, ne kadar dua geliyorsa aklima okuyorum, ne kadar iyi düsüncelere dair kelimeler varsa kullaniyorum.. sagolsun sadece ben degil arkadaslar, akrabalar, es dost gelip gidiyor okuyorlar, dua ediyorlar, dileklerde bulunuyorlar.. aileyi bi arada tutmak zor.. Sorun hepside erkek olunca.. Anladim ki, erkekler bu konuda daha hassas, yada benim babacigim ve kardeslerim daha hassas.. iyi olacak ins buna inaniyorum.. cani gönülden inaniyorum. Safii olan Allah´in sifaasina inaniyorum.. enerjilere inaniyorum.. dualara ve dileklere inaniyorum.. inanmak istiyorum... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... İnancın hiç bir zaman kaybolmasın inşallah.. Rabbim neyi razı görmüşse o yaşanacaktır.. Fakat kader de yazılanları erteleme gibi durum söz konusudur. bunu yapabilirsiniz Rabbimizin Rızası doğrulsunda. SADAKA HER TÜRLÜ BELA KAZA KEDER VE HASTALIKLARA ŞİFA DIR. BERABERİNDE SALAVAT VE NEZİR - ADAK. BUNLARI UYGULADIĞINIZDA O GÜN YAŞANACAK KÖTÜ BİR DURUM VAR İSE YAPMIŞ OLDUĞUN BU AMELLERİNDEN DOLAYI DEF EDECEKTİR YADA ERTELEYECEKTİR. Hazreti Muhammed Mustafa s.a.a.v bir çok defa sadakanın önemine deyinmiştir.. Elinizden geldiğince Sadaka ayırın bir kenara 5 10 kuruş tl vss.. beraberinde çokça defa Salavat okuyun (Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed) her okunan 14 salavatta bir hastaya doğru üfleyin. (bunu sıkça yapın..) ve Son olarak da Niyet edin (Annem Sağlığına kavuşması için; Miskinlere, yolda kalmışlara, fakirlere, ihtiyacı olanlara bir miktar para vereceğim (Miktarı belirtin Örnek : 100 tl ) bu neziri Yardım amaçlı kullanacağım deyin. Nezrinizi çıktıktan Sonra 14 defa Salavat okuyun) Rabbimin izniyle iyi olacaktır inşallah.. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Acemisirine annene acil sifalar diliyorum.. Edilen dualar kabul olur insallah.. Umarim en kisa zamanda annenin guzel haberlerini yazarsin buraya. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Çok geçmiş olsun canım.Sen içini ferah tut elimizden bir şey gelebilse de yapabilsek.Emin ol ki hepimizin iyi dilekleri,güzel enerjileri ve en önemlisi duaları sizinle,annenle...Güzel Allah'ım yardımcınız olsun... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Ahhh canım çok geçmiş olsun anneciğine. Allah'ın izniyle en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Duaların ve dualarımız anneni çevrelesin, şifa olsun bedenine. Sevgi ve sağlıkla... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Yanimda olan herkese tesekkür ederim.. tüm annelere acil sifalar ve saglik sihhat dolu yillar dilerim.. kimse bu yasananlari yasamasin insaallah.. yasayanlarada bolca selamet ve sabir diliyorum..... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... annen nasıl oldu acemi şirine.. inşallah daha iyi olur. annene de sana da sevgiler... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... hersey yoluna girmeye basliyor gibi.. dün bir bugün ikinci gün annemi odaya aldilar sevgili kutayhun.. |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... insanlar ne günler atlatiyorda farkinda degil.. güc kuvvet hep iyi dilek ve dualardan olusuyor bunu bilir bunu söylerim.. etrafindaki kalabalik degildir seni güclü yapan etrafindaki sevenler ve iyiliklerle dolu yüreklerdir.. Yanimda olanlara, dualari ile, dilekleri ile, noktalari ile, enerjileri ile, iyi düsünceleri ile destek veren herkesin binlerce kez kat kat kat fazlasi ve dahada iyisi olsun hayatinda.. daima mutlu olalim ve daima huzur dolu olalim.. birlikten güc dogar - her ne olursa olsun daima pozitif düsüncede ve olumlu yapida olanlarala paylasmali.. tüm sevdiklerim ve tüm hayatimdakiler ve tüm hayatimdegisti aileside tabi -IYIKI VARSINIZ- |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Sevgili AcemiSirine annen için şifa diliyorum kendim için kullandığım ve kullanacağım şifa enerjimi annene de gönderiyorum kendimde iyileşme yolunda ilerlerlerken benim annemde nerdeyse hastalanıyordu seni anlayabiliyorum ve acil şifa ve iyileşme diliyorum en içten sevgilerimle... |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... Sevgili Acemisirine, Annenin durumu nasil acaba? |
Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum... 2 sene geçmiş ben de merak ettim durumunu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM. |