![]() |
kesin YA ALLAH,YA RAHMAN,YA RAHIM,YA KAVIYYU,YA KADIR tarafimdan denenmistir etkisi kesin tam 7 gun 70 kere okunursa dilegin kesin oluyor allahin izniyle.allah rizasi icin sizlerle paylastim. |
Cevap: kesin Alıntı:
|
Cevap: kesin tamamini zikir edeceksin sonra tekrararliyacaksin.yalniz sir tam 70 kere zikir edlmesinde ne eksik ne fazla.ne dilek icin zikir edilirse edilsin son derece kuvvetli goreceksiniz, |
Cevap: kesin benim bildiğim ebced hesabı ile çekiliyor. benimde çektiklerim var. sıkıntı içinde daralmış olanlar için El-Basit (72 kere), El-Mümin (137),Es-Selam(131),El-Kuddüs (170) çekerken anlamlarını da bilmeniz faydalı olur. nihat hatipoğlunun sitesinde anlamaları var. hesap falan olayını da anlatmış ancak hesaplamak zor iş. zaten hesap kısmı esmaül hüsna faziletleri diye aratırsanız nette var. http://www.nihathatipoglu.com/istene...spx?id=2&yid=5 bu arada ender saracında esma ül hüsna ile ilgili programlarında çokça bahsetti bu sene. hatta internette videolarda mevcut merak edenler arama yapabilir. |
Cevap: kesin nihat hatipoglu ve ender sarac onlari dinledim okudum daha nicelerini de okudum ,benim ve bazi arkadaslarimin en cok en kati fayda gordugu zikri allah rizasi icin paylastim.anlamlari ve kackere hepsini ve ebced hesabini iyi bilirim,bilmedigim denemedigim emin olmadigim hicbir konuyu paylasmam, |
Cevap: kesin telkinlerde allahin izni ile niyet edib dinliyorum en fayda gordugumde baskalarinin dusunceleri ve topluluk karsisinda konusma |
Cevap: kesin paylaşımın için Allah razı olsun. 70den fazlada okunabilir burda hikmet 70"e okunması.sevgiyle. Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah 3000 defa okunmasıda Allahın izniyle farklı kapılar açılması ve dua kabul olunmasını sağlıyor Allahın izniyle. |
Cevap: kesin allah razı olsun bende bu sabah başladım haıyrılısı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |