![]() |
mutlaka deneyin! arkadaşlar bir sitede dolaşırken dikkatimi çekti..ben uyguladım gözlerim yuvalarından çıktı.. dunk56 teknolojiden çok iyi anlamam..nasıl olabildiği konusunda pek bir bilgim yok.. ooo67 deneyin bakalım girlhaha Şimdiiii google sayfasını açın, oraya istediğiniz bi kelimeyi yazın ve grafiklerde aratın ! ve karşınıza bolca resim olan bi sayfa cıksın !Daha sonra çıkan sayfada aşağıda vereceğimm linkin tamamını ADRES satırındaki linki silip yapıştırın ve entere basın ! Gördükleriniz ne ?nasıl oluyo anlayan varsa beri gelsin ! sevincli javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0); ayyy çok eğlenceli blissy |
Ynt: mutlaka deneyin! açıkçası karşıma ne çıkacağını bilmeden yaptım.... blissy blissy blissy blissy ammaa...bayıldım yahuuu...süpper oluyor... thumbsanim |
Ynt: mutlaka deneyin! nerdeeeen bulursun ,,bilirsin böööle şeylerii ...harika yaaaaa... açıkçası accık korka korka yaptım.biri aniden çıkıp bööö diycek diyer ödüm koptu.....ama mutlu sona ulaştım .......... idea3 |
Ynt: mutlaka deneyin! khkh56 khkh56 khkh56 merak etmeyin tek korkan sizler değilsiniz.ben bunu gecenin 3 ünde yaptım ve ne çıkacağını bilmeden..acayip tırstım ama ..korkularımın üstüne gitmem gerektiğini bir kez daha gördüm...ay bak ne güzel oluyor... smil56 |
Ynt: mutlaka deneyin! çok güzel yahu teşekkurederizz happy6 |
Ynt: mutlaka deneyin! http://img492.imageshack.us/img492/8...liforum0nn.jpg ENTERASAN BİŞEY MUTLAKA DENEYİN! Yazıyı Okuyamıyorsanız , Çinliler Gibi Gözlerinizi İyice Kısın ve Gözlerinizi 2 Yanından Hafifçe ÇekereK Resme Bakın..Gercekten Cok İlginç Yapınca Çok Şaşıracaksınız blook |
Ynt: mutlaka deneyin! Hülyacım nerden buluyorsun bu ilginç şeyleri ama çok hoş...Çok beğendim gerçekten yazı çıkıyor şaşırdım.. alk78 Alıntı:
|
Ynt: mutlaka deneyin! Hülyacım buda çok güzel harika bayıldım.. dusun kiss3 Alıntı:
|
Ynt: mutlaka deneyin! http://img130.imageshack.us/img130/4...4d216207ld.gif resimdeki kişileri sayın...1 dak.bekleyin sonra tekrar sayın... kaç çıktı smil56 |
Ynt: mutlaka deneyin! google olayı harika |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 PM. |