Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlginç Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ilginc-bilgiler/)
-   -   Intikam, Rumuz: ırmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ilginc-bilgiler/21376-intikam-rumuz-irmak.html)

bluemoon24 29-12-2008 03:24 AM

Intikam, Rumuz: ırmak
 
Soru değil de sorun aslında benim. Eski erkek arkadaşımla yaşamamam gerektiğini düşündüğüm şeyler yaşadım ve sonum r oldu ama eşikten döndüm diyelim.. Aradan iki sene geçse de hala bazı şeyleri aklımda yenemedim. Onun hayatını güzelce devam ettirmesi zamanında adımı ailesine ve arkadaşlarına kötü tanıtıp beni kullanıp da şimdi mutlu olması sinirlerimi bozuyor. Ayrıca bu kişi sadece beni değil benim bildiğim üç kişiye daha aynısını yapmış.. Onun acı cekmesin istemem suç mu sizce?



Sevgili Irmak, Gecmişte kötü bir deneyim yaşadığını ve bunun etkisinden kurtulamadığını belirtiyorsun. Kolay olmamalı, haksızlığa uğradığını ve kişinin yanına kaldığı düşüncesini taşıyorsun. İki yıldır senden uzakta olduğuna göre artık sana zarar verme şansı yok gibi görünüyor. Bu durumda sadece sen kendine acı çektirmeye devam edebilirsin.



Ne güzel bir rumuz seçmişsin. Irmak akan su demektir. Senin hayatın da durmuyor, yaşam devam ediyor. Bunu nasıl yaşayacağına ise yalnız sen karar verebilirsin. İstersen geçmişin içini yakan bu acı duyguları ile boğuşup kendini yıpratmaya devam edebilirsin veya tüm olanlara bir nokta koyup bu günde yaşamayı, geleceğe umutla bakmayı seçebilirsin. Söylemesi kolay uygulaması zor, biliyorum ama imkansız değil. Tıpkı diğer alışkanlıklarda olduğu gibi sık sık pratik yapmak gerekir. Aklına her kötü bir anı geldiğinde bunu durdurmayı deneyebilirsin. Durmadan eskiyi ve yapamadıklarını düşünürsen kendini yıpratırsın. Halbuki olanlar olmuş. Bunları değiştirmek mümkün değil. Bundan sonraki yaşamında daha dengeli ilişkiler seçme şansın yüksek. Hem belki geçmişin mutsuzluğu geleceğinin mutluluğuna temel olacak kimbilir.



Bu günü sağlıklı ve dengeli yaşaman dilekleri ile…



Perihan

Kaynak: HamileBilgi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.