Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hukuk Hakkında Sorular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hukuk-hakkinda-sorular/)
-   -   “pozitif Titreşimler” (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hukuk-hakkinda-sorular/91480-8220pozitif-titresimler8221.html)

bluemoon24 03-01-2009 03:05 AM

“pozitif Titreşimler”
 
Uluslararası fotoğraf sanatçısı Aykut Uslutekin; son çalışmaları içerisinde yer alan “Pozitif Titreşimler” konulu eserlerini 28 Şubat – 12 Mart 2008 tarihleri arasında, İzmir Sanat fuayesinde sanatseverler ile buluşturuyor.



Caz ve fotoğraf sanatının iç içe yorumlandığı bir söylem geliştiren Aykut Uslutekin, “Pozitif Titreşimler” sergisinde; sanatçının sahne üzerindeki devingenliğinin seyirciye ulaştığı anı yakalayarak, sanatçının ruhundaki titreşimin seyircideki etkilerini yansıtıyor. “Enerji alışverişi” ve “bütün sanatlar müziğe ulaşmak ister” temel çıkış noktasını oluşturuyor. Müziğin dokunulmaz, görülmez, sadece hissedilir oluşu; sanatçı-izleyici ilişkisini pozitif titreşimler halinde İzmirli sanatseverlerinin beğenisine sunuyor.



“Bu koleksiyonum, kavramsal deneyimlerimle gelişen zaman, mekân, performans, sanat konularındaki hislerimi ve algılarımı temellendiriyor. Fotoğraf sanatının ne denli özgür bir yaratıcılık sahnesi oluşturduğu su götürmez bir gerçek. Koleksiyonum; gerçek ve hayal, geçmiş ve gelecek, gelenek ve modern arasında gezinen sanat yolculuğumun küçük bir karması.”



Sanatçının yapıtları, Votre Beautie, Maison Française, Aktüel, Fotoğraf Jazz, Chat, Pamukkale, İzmir Life, Ege Life, Newspot, Roll, Basatap ve Miko gibi dergilerde yayımlandı. Okay Temiz, Bülent Ortaçgil, Kerem Görsev, Önder Focan, Craig Haris, Aydın Esen, Maria Rita Epik, Ato Tunçboyacıyan, Asia Minör, Burhan Öcal, Gülsün Onay ve Mehmet Aksoy ile kapak fotoğrafı çalışmaları yaptı. Aynı zamanda Rotary International tarafından 2005 yılı “Meslek Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. İzmir’deki caz hareketine öncülük ederek, halen onursal başkanlığını sürdürdüğü İzmir Caz Derneğinin kurulmasında büyük katkı sağlayan Aykut Uslutekin, kendi adını taşıyan stüdyosunda Fotoğraf çekmeye devam ediyor…



Sanatçının Etkinliklerinden



Sanatçı 47 kişisel sergi, 5 karma sergi, 4 dia gösterisi, 12 performans ile sanatseverlerle buluşmuştur. Birçok uluslararası ve ulusal koleksiyonlarda eserleri yer almaktadır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.