Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hukuk Hakkında Sorular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hukuk-hakkinda-sorular/)
-   -   Anemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hukuk-hakkinda-sorular/91478-anemi.html)

bluemoon24 03-01-2009 03:05 AM

Anemi
 
Anemi: Biz bir tür şizofren grup gibiyiz

Anemi, 1996 yılının ekim ayında Buca Anadolu Lisesi'nde lise grubu olarak kurulan ve ilk yıllarında birçok lise konseri, üniversite şenlikleri ve festivallerde yer aldı. İlk demo çalışmaları olan Polifarma'yı 98 yılında stüdyo Negatif'de kaydetti. Hemen ardından ikinci demo kaydı Mülteci'yi yayınladı.



Anemi grubu geçirdiği eleman değişikliklerinden sonra vokal de Orbay Sakarya, elektro gitar ve vokal de Yankı Sivrikoz, bas gitarda Soner Sufi Kırgız, davulda Mehmet Unayağyol ile yoluna devam etmektedir.



Grup ile İzmir, Bornova'da bulunan Ooze Rock Bar’da gerçekleştirdikleri konser performansı öncesinde eğlenceli bir röportaj gerçekleştirdik.



— Grubun oluşum sürecini bize anlatır mısınız?

Soner: Grup 1997 yılında İzmir Buca Anadolu Lisesi’nde lise grubu olarak kuruldu. Ondan sonra grupta bir takım eleman değişiklikleri oldu. Ama grubun esas liseden beri çıkma olan müzisyen takımı yine Yankı, Soner, Mehmet. Gruba Orbay sonradan katıldı. Kısacası bu.



Yankı: Grubun oluşum süreci içinde birçok eleman değişikliği oldu ama bir şey sabitti. Yani elemanlar gelip çıksa da en azından inanılan bir şey dâhilinde yola çıkılmıştı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.