Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/624265-hipnozla-eski-sevgiliyi-unutabilirmiyim.html)

Celill 29-07-2014 02:06 AM

Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Arkadaşlar artık hayatım zindan oldu. seviyorum, hep onu düşünüyorum durmadan beraber yaptığımız şeyler gezdiğimiz zamanlarımız konuşmalarımız her şey her hatıra gözümün önünde hep. Yeni birini sevmek istiyorum ama onu düşünmekten kimseyi sevemiyorum. Hal böyle olunca depresyona giriyorum çok kötü oluyorum. Şimdi aklıma bişey geldi. Hani hipnozla insanlara bişeyleri unutturabiliyolar ya, insanların kendi isimlerini bile unutturabiliyolar, işte bende diyorum eski sevgilimi eski anılarımı hatıralarımı hipnozla unutabilirmiyim? Eğer olursa çok güzel olur. hiç bişey yaşanmamış gibi ve onu tanımıyorum bilmiyorum böyle çok güzel olur. ama şuanki halimde aklıma her geldiğinde içimde tarifsiz bi boşluk oluyo. Artık başka birini sevmek istiyorum yanında olmucağım birini bana eziyet çektiren birini değil.

since1986 29-07-2014 06:38 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
EMDR diye bir tedavi şekli var biraz araştır bakalım. Öyle muhteşem bişey olmadı ama kafamdaki tramvaların çoğunu makul seviyelere indirdi

Pelish 30-07-2014 11:31 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Merhaba, Celill;

onu unutmanın 2 yolu var, çivi çivi söker, senki tüm fiziki olan fotoğraf vb ne varsa yok et,

düşünmemeye çalış, seni istemeyeni sen istermisin bilemedim...

ayrıca , yara vardır kaşırsın kanar, kabul bağlar... kaşırsın tekrar kanar... tekrar kabuk bağlar...... derken bu böyle gider bırak kaşıma izi kalsın oda zamanla göz aşına olur... kısacası zaman :)

Sağlıcakla kal

Ahmet
Saygılarımla.

Işıklı yol 31-07-2014 07:44 AM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Aslında bu bir algıdır. Yani, ona verdiğin değer ve ona karşı duyduğun bütün bu hisler tamamen senin ona verdiğin anlamla alakalıdır. Öncelikle kabulle işe başlamalısın. Evet, öncelikle ona karşı olan tüm hislerini kabul et. Sonra tüm yaşadıklarını kabul et. Bütün duygularını tam olduğu gibi kabul et. Savaşma bu duygularınla ve yaşamalısın, tüm acısını her duygunu... Sonrasında ise unutmaya çalışmak yerine hayatına sevdiğin şeyleri yaparak devam et. Yani sinemaya git, müzik dinle, kitap oku yani neyi seviyorsan. Ve geçmesini bekle. Yavaş yavaş silinecektir.
Kendi varlığını ve değerini ona bağlamamalısın. Olmamışsa olmamıştır. Gitmişse gitmiştir, değerini bilmemişse bilmemiştir. Yani bunlar onun tercihi, seninle bir alakası yok. Neyi yapmadım da böyle oldu? Neyi yaptım da böyle oldu? Olan oldu artık sen sadece hayata odaklan ve bırak canın yansın. Bu olacak ama geçecek zamanla

songulakpinar 31-07-2014 03:55 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
bende pazartesi öğrendim çocuklarımın babasının evleneceğini çok yıkıldım duygu durum kargaşası yaşıyorum unutmak istiyorum ağır geliyor ruhum bedenimden ayrılmış gibi yönümü bulamıyorum. bu ara telkin dinleyemedim bugün başladım umarım ruhum bedenime gelir. her yer çok dar sıkıntılı bana inanamıyorum bana dönecek diye umutlu olduğumu haberi çocuklarım verince dağıldım umutlu olduğumu o zaman anladım kendime şaşkın bakıyorum öylece, bir yol olmalı diyorum çıkmazdayım. 2008 yılında gittiğim dilek Türkoğlu psikiyatr bana EMDR çalışması yaptırmıştı sonunda tamda böyle tıkanmıştım gerçeğe dönüştü kehanet gibi. bu durumda başka neler yapabilirim imdat diyorum.

Işıklı yol 31-07-2014 10:22 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Songulakpinar seni anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor bir durum. Sadece zamana bırakabilirsin. Zaman içerisinde acının hafifleyeceğini biliyorum. Şu an yapabileceğin tek şey, olana izin vermek. Unutacaksınız belki ama bu zaman alacak. Sadece şunu yapabilirsiniz. Ona mektup yazın ve yakın. İçinizden geçen her şeyi ona açık açık yazın tüm öfkenizi, onu hala beklediğinizi, sizi uğrattığı hayal kırıklığını ve bu mektubu artık bu duygularımdan arınmayı seçiyorum. Benim için yeni bir hayat başlıyor. Artık bundan böyle, hayatıma sevebileceğim ve beni sevecek sevgi dolu bir eşi kabul ediyorum diyerek yakabilirsiniz. Biliyorum şu an için ruhunuz ve kalbiniz başkasını kabul edemez. Lakin lütfen şunu yapmayın hayatınızı bir hayalin peşinde geçirmeyin.
Kendinize güzel uğraşlar bulun ve kendi hayatınıza odaklanın. Sevgimle her şey gönlünüzce olsun

songulakpinar 01-08-2014 10:24 AM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
ışık yolu imdat cevabınız normalde bana uygun gel görki duygularım başıboş at gibi savuruyor aklımı. uğraşlarım var şişle elişi yapıyorum günlük yazıyorum kızımla sohbet edip toparlanmaya çalışıyorum bugün 14:00 de EMDR uygulayan druma gidip yolumu gayretle bulurum yinede ağır çook ağır yüreğim taşıyamıyor ..... şimdiye kadar dediğinizi yapmışım hayalin peşinde yaşamışım üzgünüm, halada o hayalden üzerineyim kızım babam gayet aklı başında yoluna devam ediyor aşkını yaşıyor diyor ah canım acıyor aklım duruyor cıkış yolu diliyorum.

Işıklı yol 01-08-2014 02:59 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Biliyorum o duyguyu. Dibe vurduğunuz an'dır orası. Fakat, artık kendi yolunuzda yürümelisiniz. Kendinize zaman tanıyın. Biliyorum hep aynı şeyleri düşünüp duruyorsunuz. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.. Fakat yine de inanın bana bu dünyanın sonu değil. Vaktinizi boşa harcamayın.
Bizlerin genelde yaptığı bir hata vardır. Hep geri dönecek diye bekler, bununla ilgili hayaller kurarız ve fakat buna yine de ne biz inanırız ne de yüreğimiz inanır.
Şimdi size tavsiyem, kendinizle ilgilenin, bir şeylerle oyalanın demiyorum. Kendinizle ilgilenin. Tıpkı yaralı bir çocuk gibi, kendinize acımadan, kızmadan hırpalamadan sadece ve sadece kendinize ilgi alanları belirleyin. Bakım yapın, kendinizi şımartın. Kendinizi sevmeye gayret edin.
Bir gün doktoruma" bütün erkeklerden nefret ediyorum" demiştim. Bana, kaç erkek tanıdığımı sordu hayatımda Abartsam 1000 hadi 10 000 olsun "dışarıda 3 milyar erkek var." Dedi bana. Kendi değerini fark et lütfen, onun seni istememiş olması seni eksik yapmaz. Sadece belkide artık birilerinin ayrılma zamanı gelmişti. Olsun, belkide yeniden seversin. Ama bunun için acele etmemelisin. Şimdi kendini keşfetme zamanı...

Işıklı yol 01-08-2014 03:07 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
CINE5&UZUN LAFIN KISASI 33 BÖLÜM / ECE VAHAPOĞLU& KONUK SEDA DİKER - YouTube

Days 01-08-2014 03:47 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Merhaba pelish..
Çivi çiviyi söker demişsiniz ama olmuyor. Birini severden bi başkasına bağlanamıyorsunki.. Yarayı karşıyım kanatmaksa cabası.. Hergün her an bu oluyor. Anlamıyorum gerçekten birine aşık olmuşken onu nasıl unutup başkası sevilir. Kimse hipnozla falan ümit etmesin. Bu işler hep böyle acı verir.....:(

seniha. 01-08-2014 05:51 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
birini sevipte, onun sana ilgisi yoksa duygularını yazabilirsin. boş bir word dosyası açıp ekrana bakmadan hızlı bir şekilde aklına gelenleri yazmanın iyi olduğunu düşünüyorum. bu yazılanlarda sadece sevilen kişi olmayacak ,akla gelen her şey ; mesela, çocukluktan itibaren kırıldığımız kişiler, kırdığımız kişi varsa onlar, aile ilişkileri, arkadaş ilişkileri v.s. akla gelen herşey. ama düşünmeden . birini sevmek ve ondan kopamamak bağımlılıktır aslında. kime sorsanız ilk sevdiğini sevmeye devam etmiyordur. çok nadirdir bu durumlar. bağımlılık sebepleri ortaya çıktıkça bırakmak kolay olacaktır. bilinçaltı temizlenince daha doğru ilişkiler hayatımıza gelecektir. yazdığınız word sayfasını kaydetmeyin. isterseniz üstünü karalayıp silin. içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. yazıcıdan çıkarıp yakma imkanınız varsa bu da yapılabilir. isterseniz defter kağıdına yazın .duyguları boşaltmanın en güzel yolu, yazmaktır.

kutayhun 01-08-2014 06:31 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
telkinp3 sitesinde ücretli eski kız arkadaşını unut cdsi var tavsiye ederim

songulakpinar 07-08-2014 10:21 AM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
evet ben geldim :) bakmayın güldüğüme acım hala taze kanıyor. doktorumla EMDR uygulama çalışması yaptık 1 ağustosta yarın tekrar edip tamamlarız diye düşünüyorum. sizinle paylaşmak, uygulama, sabah rituellerim var, arada kızım ve oğlumla konu üzerine tartışıyoruz toplamı ve zaman 2 hafta geçti daha uyumluyum kendimle telkin müzikleri kulağımda. ablam çok sert konuşup suçlu hissettiriyordu konuşmalarımızı bitirdik nerdeyse. yanımdaki varlığınıza çooooook hayranım hep var olun...

songulakpinar 07-08-2014 10:42 AM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
bana acı veren durumun bir sosyal olgu hastalığı olduğunun göz ardı edilmesi.Yaşamda herkes alkol sigara vs. kullanıp akıl melekelerini uyuştursa aynı yaşamda bir kişi de kullanmayıp uyuşturmasa melekelerini uyuşturanların çokluğu o uyuşmayı meşrulaştırıp normalleştirir mi? .. birinin kral çıplak demesi gerek. nasıl olsa ayrılmış ya arkadaş neden ayrılmış demekki bu insanın emek etme sıkıntısı var kendi hayatına emek edemiyor durumun yeni olması devamında da aynı olacak anlamına gelmiyor davranış tüyolarını gör, senin gibi niye aynı heyecanla başlamış ve bitmiş bir geçmişin var, tedbir al haz üzerine yaşam tercihi dram doğuruyor. evliliğin deva ediyor olması tamamen davranış ve gerçek merhamet sahibi insanla uzun soluklu oluyor. çevremde %70-80 üzerinde çift ikinci evliliğini yapıyor anlamlandırmak uzun soluklu uzman çalışmasımı gerektirir bilmiyorum, görünen özgür insan hazzı merkeze almış. izleyiciyim dizi izler gibi, kızımın arkadaşlarının yarıdan çoğunun ailesi parçalanmış biz ayrıldığımızda bir iki aileydik şimdi bir iki çift evli bu yıllarda parçalanmayı tetikleyen telkin eden neydi?? gibi cevapsız durumla. parçalanma ve çoklu evliliklerin torunlarının hayatına dahi etki ettiği hesaba katılıp sosyal hayata sahip çıkıp sorumluluğu alma zamanıdır. benim için öne kendime gelmek zamanıdır.

Işıklı yol 07-08-2014 01:09 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Ben bununla ilgili öncelikle insanların evlilik müessesine saygı duymamasını söyleyebilirim. Şimdi siz evliyseniz zaten zaman içerisinde malesef taraflarında vurdumduymazlığı ve cehaleti neticesinde bir şekilde yıpranmış bir ilişki var. Ve yine malesef bu konuda pek çok defa bir taraf kör ve sağırdır. Yani sen o kadar didinir durursun ama karşındaki tam tersi inatla yıkar yaptıklarını. Tam da böyle bir zamanda karşına birileri çıkar. Seni anlıyor, seviyor ve değer veriyor gibi görünür. Oysa bu durumda üçüncü şahsın bu kadar da cesur olmaması ve karşısındaki insanın evli olduğunu gözden kaçırmaması gerekir. Yani muhatabın zaten yaralıysa sende yarasına tuz basmazsın yada yarasını derinleştirmezsin. Mesafeni korursun. Adama evliyim ben diyorsun sana verdiği cevap ' olsun ben zaten benimle evlen demiyorum ki gezelim' diyor. Sense zaten tam bir av konumundasın. Bu erkek içinde kadın içinde geçerli. Mesela ben derim ki karşınızdaki insanın karısı/ kocası eziliyor hırpalanıyor olduğunda bile siz elinizde çiçeklerle, dilinizde şekerle elinizde balla o insana yaklaşmayın. 'Ah seni anlıyorum, nasılda kıymetini bilememiş, senin gibisini ben görmedim ' derseniz onun kafasını iyice bulandırırsınız. Bırakın o insan bunu evinde çözsün. Boşanacağı varsa boşansın sonra seviyorsanız ve seviyorsa birlikte olun ama evli biriyle ilişkiye girmeyin. Daha da ileri gidip şunu söyleyebilirim "haddinizi bilin" insanların hayatına maydanoz olmayın. Kimsenin buna ihtiyacı yok.

Işıklı yol 07-08-2014 01:14 PM

Cevap: Hipnozla eski sevgiliyi unutabilirmiyim?
 
Mesela benim burada tanıdığım bir arkadaşım vardı. Gerçekten benden çok etkileniyordu. Bende tanıdıkça ona karşı bir takım duygular geliştirmeye başladım. Zaten çok kötü giden bir evliliğim vardı. Şu an da bile yine de çok iyi sayılmaz ama en azından nefret etmiyorum artık. Ve O arkadaşım bana şunu söyledi " senden çok etkileniyorum. Hatta içimden bir ses seni sevmemi söylüyor. Seninle flört etmeyi çok isterdim ama sen evlisin ve ben Allahtan korkarım. O yüzden senden uzak duruyorum." ve hatta çıkıp gitti sadece bir veda ederek. Şimdi ben geçen zamanda ona daha çok saygı duyuyor ve yüreğinin karşısında eğiliyorum. Gerçekten mert adammış Allah ondan razı olsun. Beni kendi keyfi ve zaafı için bir çukurun içine çekmedi. Onu sevgiyle ve hürmetle anıyorum. Yolu bahtı açık olsun.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.