Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/622700-otohipnoz-yapamiyorum-yardim-edebilirmisiniz.html)

5522 05-03-2013 08:35 AM

OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Merhaba arkadaşlar ben william hewitt in yeni başlayanlar için hipnoz hitabını aldım denedim ancak şöyle bir sorunum var tam gevşeme ve derinliğe inemiyorum. Özel oda dediğimiz yer falan sadece sıradan bir hayal kurar gibi hiçbir gerçeklik koku ses hiçbir şey yok. sadanim Bu sorunu nasıl çözerim. Hepinize teşekkürler.

UqUr 05-03-2013 09:01 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Yıllardır otohipnoz yapan biri olarak söylüyorum ki o kitaplarda anlatılanlar 1. seviye yani self hipnoz içindir, vizyon görülmez. Hipnozun çok ileri aşamalarında yani klinik hipnozda görüntüler var mıdır, ne şekildedir bilemiyorum ama şunu biliyorum ki hipnoz olmak için vizyon gerekli değildir. Yani vizyon görmemen hipnoz olmadığın anlamına gelmez. Hipnoz zaten her an çıkıp girdiğimiz derin bir trans halidir. Çok sevdiğimiz bir filmi izlerken de 1. seviye hipnozdayızdır. Olaya transa giricem, astral seyahat eder gibi gezicem, kendime telkin verip her istediğimi yapıcam şeklinde bakmamak lazım, zira 7 yıllık deneyimlerim süresinde ben bile bir kez olsun böyle bir şey yaşamadım. Çok istiyorsan lusid rüya deneyebilirsin ancak tavsiye etmem; çok zor olmakla birlikte aşırı yorucu ve uyku ile hayat kalitesini bozan bir olaydır. Self hipnoza devam etmeni öneririm.

5522 05-03-2013 09:08 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Yorumunuz için teşekkürler ama birkaç deneyim okudum gerçeğe yakın vizyonlar yaşayanlar vardı o yüzden sormak istedim. Acaba benmi yanlış yapıyorum diye düşündüm. Peki daha derinlere inmek teta dalgasına yaklaşmak için ne yapabilirim.

UqUr 05-03-2013 09:38 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Çeşitli binaural sesler dinleyebilirsiniz. PsikoSes sitesinde pek çok meditasyon ve Türkçe hipnoz mp3'ü mevcut, onlardan faydalanabilirsiniz. Vizyona yakın şeyler görenlere bence pek inanmayın :D İnsanların hayal dünyaları çok güçlüdür, genellikle akıllarına gelen ya da hissettikleri şeylere "gördüm" derler. Bu yüzden ben neden göremiyorum diye üzülmeyin :)

5522 05-03-2013 09:42 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Peki çok teşekkürler yardımlarınız için :) meditasyon seslerini inceleyeceğim :)

Işıklı yol 05-03-2013 10:07 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Gerçekten çok güzel konular mevcut. Önceki uğradığımda tüm konular bölümünü açamamıştım. İnceleyeceğim. Teşekkürler.

UqUr 05-03-2013 10:15 AM

Cevap: OtoHipnoz yapamıyorum yardım edebilirmisiniz
 
Beğendiğinize çok sevindim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.