Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   yeni hipnoz deneyimim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/621305-yeni-hipnoz-deneyimim.html)

eakar 20-07-2012 11:43 PM

yeni hipnoz deneyimim
 
arkadaşlar en son size 2 sene önceki deneyimlerimi yazmıştım. Oto-hipnoz pek kullanmadım ama yeteneğim arttı kendimi 2-3 saniye içinde rahatlatıp transa girebiliyorum. Benim için hipnoz amaçtan çıkıp uykuya dalma için kullanıyordum genellikle. (vücudum gevşeyince kendime hiçbir telkinde bulunmuyor otomatikmen uykuya geçiyordum)

Ben rüya çok ama çok nadir görürürm ve görsem bile çok az hatırlarım ve kimseye anlatamam. Kendimi bu modda uyutunca rüyalar görüyorum, hoşuma gidiyor aslında.

Kötü hatıralarımı silmek için telkinlerde bulundum, sürekli. Bir nevi işe yaradı, hiçbiri artık aklıma gelmez oldu, çoğu derinliklerde kayboldu (unutmak istediğim olaylar gitti, kişilerin isimleri hemen gitti, facebook aratmak istediğimde fark ettim.) ama kendimi her hipnoza aldığımda kabuslar halinde geri gelmeye başladılar ama içimde kalanları dışarı atıyordum hani birine söylemediğim sözleri ya da içimde kalanları görüp hallediyordum.

Artık oto-hipnoza dayanamıyorum çünkü transa girince sağ bacağımda dolaşan bir sinir fazla elektrik üretiyor sanki çok huzursuz oluyor ve elektrik çarpması oluyor. Sanki vücumdan ayrılacak gibi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.