Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   enerji temizliliği işe yaramadı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/619348-enerji-temizliligi-ise-yaramadi.html)

melody84 25-02-2012 11:31 PM

Cevap: enerji temizliliği işe yaramadı

aslında ben de alışveriş merakımın bilinçaltındaki bazı sorunlardan kaynaklandığını düşünüyorum ve bunu halledersem sorunun zaten kendiliğinden ortadan kalkacağını düşünüyroum. teşekkürleeer

heyyy 26-02-2012 01:53 PM

arkdaşlar eft illa uzmana yaptırmak gerekmiyor kendiniz inanarak yaparsanız da olur

mutluuu 27-02-2012 10:53 AM

Alıntı:

heyyy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821040)
arkdaşlar eft illa uzmana yaptırmak gerekmiyor kendiniz inanarak yaparsanız da olur

yöntemi kadar güzel yapanda bu zaten, bi uzmana gerek yok, son derece kolay, uygulaması basit, yanlış yapmak diye bi şey söz konusu değil, yan etkisi yok, yanlış yaptım olmadı yada zarar verecek diye bi şey mümkün değil en fazla faydası olmaz ama zararıda yoktur kaldı ki tam anlamıyla doğru yapmadıysanız bile mutlaka faydasını göreceksiniz. sol taraftan başlayın herşey için uygulanabilir ben bilinç altı programlamada bile kullanıyorum telkinlerimle birlikte etkisini inanılmaz arttırıyor, sol taraftan başlayın parmak ve gamut noktasını unutmayın başlarken mutlaka sorunu belirleyin ve mutkala 10 üzerinden bi derece verin kontrol yapmanızı kolaylaştırır. herkes uygulayabilir deneyin göreceksiniz zaten..

gülsem 27-02-2012 11:32 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821060)
yöntemi kadar güzel yapanda bu zaten, bi uzmana gerek yok, son derece kolay, uygulaması basit, yanlış yapmak diye bi şey söz konusu değil, yan etkisi yok, yanlış yaptım olmadı yada zarar verecek diye bi şey mümkün değil en fazla faydası olmaz ama zararıda yoktur kaldı ki tam anlamıyla doğru yapmadıysanız bile mutlaka faydasını göreceksiniz. sol taraftan başlayın herşey için uygulanabilir ben bilinç altı programlamada bile kullanıyorum telkinlerimle birlikte etkisini inanılmaz arttırıyor, sol taraftan başlayın parmak ve gamut noktasını unutmayın başlarken mutlaka sorunu belirleyin ve mutkala 10 üzerinden bi derece verin kontrol yapmanızı kolaylaştırır. herkes uygulayabilir deneyin göreceksiniz zaten..

eft yönteminde tecrüben varsa bana setup cümle konusunda yardımcı olurmusun

mutluuu 27-02-2012 01:40 PM

Alıntı:

gülsem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821062)
eft yönteminde tecrüben varsa bana setup cümle konusunda yardımcı olurmusun

tabiki seve seve, mesaj olarak konunun ne olduğunu yazarsanız daha net bi yardımda bulunabilirim. ama genel olarak şöyle söyleyebilirim temel mantık sorunu hatırlatmak ve sıkışan enerjiyi serbest bırakmak bunun için setup cümlesi genellikle şöyle olur diyelim ki bu bir baş ağrısı " başımdaki bu ... şiddetindeki ağrıya rağmen kendimi tam ve derinden sevgiyle kabul ediyorum üç kez köprücük kemiğinin 3-4 parmak altındaki hassas nokta ya hissedilir şekilde tıplanarak yada ben oğuşturarak yapıyorum olumlama tekrar edilir sol tarafla sürdürülür orada artık sadece bu ağrı demek yeterli sol tarafa tam bi tur yapıldıktan sonra gamut noktası hareketleri mırıldanmalar bitirildikten sonra sağ tarafa ikinci tur ancak bu noktada gamuta gerek yok ağrınızı kontrol edin şiddeti ne başta derecelendirmek iyidir kontrolü kolaylaştırır yeni dereceye göre ikinci bi tur gerekebilir çogunlukla gerek kalmıyor.. faydalı olmasını seçiyorum.

gülsem 27-02-2012 02:00 PM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821065)
tabiki seve seve, mesaj olarak konunun ne olduğunu yazarsanız daha net bi yardımda bulunabilirim. ama genel olarak şöyle söyleyebilirim temel mantık sorunu hatırlatmak ve sıkışan enerjiyi serbest bırakmak bunun için setup cümlesi genellikle şöyle olur diyelim ki bu bir baş ağrısı " başımdaki bu ... şiddetindeki ağrıya rağmen kendimi tam ve derinden sevgiyle kabul ediyorum üç kez köprücük kemiğinin 3-4 parmak altındaki hassas nokta ya hissedilir şekilde tıplanarak yada ben oğuşturarak yapıyorum olumlama tekrar edilir sol tarafla sürdürülür orada artık sadece bu ağrı demek yeterli sol tarafa tam bi tur yapıldıktan sonra gamut noktası hareketleri mırıldanmalar bitirildikten sonra sağ tarafa ikinci tur ancak bu noktada gamuta gerek yok ağrınızı kontrol edin şiddeti ne başta derecelendirmek iyidir kontrolü kolaylaştırır yeni dereceye göre ikinci bi tur gerekebilir çogunlukla gerek kalmıyor.. faydalı olmasını seçiyorum.

teşekkür ederim
konuyu özelden yazdım

carmen77 28-02-2012 11:15 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821060)

eft nedir? nasıl yapılır? bu konuda bilgi edinebileceğim bir site önerebilir misiniz?

mutluuu 01-03-2012 03:51 PM

Alıntı:

carmen77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821097)
eft nedir? nasıl yapılır? bu konuda bilgi edinebileceğim bir site önerebilir misiniz?

ben, kitaplar okuyup internet üzerinden videolar izleyerek öğrendim eft'yi ilk olarak nilda ferhan efeçınar'ın kitabında duydum eft diye bi yöntemin varlığını. okuduklarımı ve izlediklerimi yavaş yavaş uygulamaya geçirdim sonrada eğitimini aldım Oytun erkır'dan 6 saat süren bi eğitim bu sertifikamı aldım şimdi hem kendime hem başkalarına rahatlıkla uygulayabilecek ddurumda ve donanımdayım. Eft duygusal özgürlük yöntemi vücudun akupunktur noktalarına küçük vuruşlar yaparak enerjinin düzenlenmesi prensibini taşıyor size tavsiyem kitaplardan ve internette bolca bulabileceğiniz videolardan yöntemi önce görsel olarak anlamanız yeterince içselleşince uygulamaya geçebilirsiniz zaten son derece kolay.

Lusid 01-03-2012 11:26 PM

NLP ve enerji temizliği mi? İnsanlar nereden para kazanacaklarını şaşırdılar... dunk56

"NLP’nin kurucusu John Grinder NLP’nin ne olduğunu ve ne olmadığını anlatıyor. Bu açıklamaya göre NLP yaptıklarını söyleyenlerin % 99'u NLP'nin özü ile ilgili değil."

NLP-Nedir-Turkce - İzleç

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM.