Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   Gizemli Güç Hipnoz (Kitap) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/614108-gizemli-guc-hipnoz-kitap.html)

Neptün 15-07-2010 02:41 PM

Gizemli Güç Hipnoz (Kitap)

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Merhaba sevgili site üyeleri,

Sizinle bir kitap adı paylaşmak istiyorum. Kitap gerçekten çok güzel. Tabii ki deneyimim olmadı henüz hipnoz konusunda ama merak ettiğim birçok soruya cevap buldum.

Arka kapaktaki yazıyı ekliycem buraya. Umarım beğenirsiniz siz de.

"İnsanlık tarihi kadar eski olan hipnoz, bugün medyanın da etkisiyle daha çok ilgi görüyor. Ancak hipnoz hakkındaki bilgilerimiz ne kadar doğru? Hipnoz altındaki kişi gerçekten hipnozu uygulayanın esiri mi oluyor, yoksa hipnozla ilgili duyduklarımız sadece abartıdan ve yanlış anlamalardan mı ibaret? Kimi hipnozun gizli bir bilgelik kimi de bir şov aracı olduğunu düşünür. Oysa hipnoz, bir yöntem olarak tüm dünyada kabul görüyor.

Yazar, hipnoz hakkındaki önyargı ve korkularımızın yersiz olduğunu kanıtlıyor ve onun içimizdeki gücü keşfetmemizi sağlayan bir “gerçeklik” olduğunu vurguluyor:

“Hipnoz, ne gizli ve bilinmeyen bir bilgelik, ne her derdin çaresi, ne de bazılarının sandığı gibi bir şov aracıdır. Hipnoz, insanın en darda kaldığı, en çaresiz olduğu bir zamanda ona yardım elini uzatan bir gerçekliktir.”"

Turhan 18-07-2010 05:53 PM

Cevap: Gizemli Güç Hipnoz (Kitap)

Hipnoz Gerçekten çok güçlü bir araçtır. Hipnoz yardımıyla pek çok şeyi başarabilirsin. Kitabın sana çok faydalı olacağına inanıyorum. soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

serper 19-07-2010 05:01 PM

güzel paylaşımın için teşkkür ederim

zahid 19-07-2010 05:13 PM

Teşekkürler güzel paylaşımın için.İyiki varsınsmil56

Neptün 20-07-2010 10:34 AM

Rica ederim. Paylaşmak için burdayız :)

Neptün 20-07-2010 10:37 AM

Elimde hipnoz ile ilgili iki tane daha kitap var. Fakat henüz okumadım. Okudukça burada sizlerle paylaşmak istiyorum.

Herkese sevgiler...

smyrna1 20-07-2010 10:45 AM

kişisel gelişim tekniklerinden şuanda hipnoz bana bilimsel ve üzerinde düşünmeye araştırmaya değer geldiği için bu konu üzerine yoğunlaştım yaklaşık 1 haftadır, dün izmir gibi bir yerde 3 saat aramadan sonra balçova agorada d&r kitapevinde bulabildim, araştırdığım 10-15 kitap vardı hipnozla ilgili ama sadece bunu ve 1 kitap daha bulabildim baktığım 4 kitapçıda, kitap güzel ama verdiği örnekler güzel ama 1970lerin gazete küpürleri falan pek güncel değildi. (sanırım ben otohipnoza odaklandığım için pek tatmin edici gelmedi)

şimdi arkadaşlar otohipnozla ilgili okuyupta beğendiniz tavsiye debileceğiniz geniş kapsamlı bir kaynak varmı?

tolgaasya 31-07-2010 11:10 AM

Güzel bir paylaşım. Elinize, emeğinize sağlık.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 AM.