Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Öncelikle herkese selamlar, (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/624968-oncelikle-herkese-selamlar.html)

karmam 02-05-2015 03:07 PM

Öncelikle herkese selamlar,
 
Merhaba arkadaşlar, birkaç kere siteye kendi yasadıgım sureçte hiçbir değişim yasamadığımı, telkinlerin pek başaralı olmadığını yazmıştım birkaç yazımda. Geri dönüşler olumsuz oldugundan mı bılmıyorum çok yoktu. Bı yardım beklemiştim benim gibi hisseden sizlerden kendimce:) ama ben bugun farklı seyler yazmak istiyorum. 5 aydır telkinleri dinliyorum ve son bır aydır hayatıma olumlama da kattım. Yatarken ve gune merhaba derken bu olumlamaları içimden hep söyledım. Bazı zamanlar kı su sıralar artık gun ıçınde ıkıden fazla olarak olumlamaları soylemeye başladım. Yani yatmadan önce ve uyandıktan sonra harıcı gun içinde de söylemeye başladım. Bu bendeki değişim eğer %100 üzerinden verirsem %40 oldu diyebilirim. Rakam kuçuk olabılır ama ben %5 ıle %10 arasındaydım diye düşünüyorum. Girdiğim ortamlarda daha rahat, özgüvenli, iyi hissettim. Bunu da karşımda yeni tanıştıgım insanlar da fark etmıs olmalılar kı devamlı benı oven sözcuklerle karsılastım:) etrafım bırden benı ısteyen ınsanlar ıle oldu. Bu sayı 4 ya da 5 bıle olsa o ınsanlardan ben çekim alamadım, o ayrı. Onları kırmadan ılettım de bunları. Demek istediğim görsel olarak dikkat çeken biriydim zaten. Ama ısıgımı yansıtamadıgımı dusunurdum hep. Şimdi bu değişimin bi parçası olmak ve bu gucu ıçımde hıssetmek benı çok guçlu hıssedıyor. Kendıme daha çok guvenmeye basladım. Bunu telkınlerle beraber olumlama kı olumlama o kadar ıyı bı seymıs kı lutfen hepınız bence bu olumlamaları 21 gun degıl, bı ay yapmaya çalısın. Telkınler de basarılı olabılır elbette ama olumlama olmadan olmuyor. En azından bende boyle oldu. Tek sorunum su kı o kadar ınsan ıçınden bırıne saplantılı sekılde kalıp hep onu dusunuyorum kı bu ask hıssetmedıgım halde basıma gelıyor. Azıcık hoşlanmıs oldugum için kafamda o ınsanı buyutuyorum. Terk edılme, yalnız kalma gıbı olumsuz duygulara sahıbım. Onları sevgıye donusturmek ıstıyorum. Su sıralar hep okuyorum hep. Yolun basındayım ve gelişmeye açığım ve devam edıyorum. Korkularımın ve zaaflarımın en azından farkındayım. Umarım, onları sevgıye nasıl dönusturecegımı de ogrenebılırım. Herkese farkındalık dolu hayatlar dılıyorum.:):)

karmam 02-05-2015 03:53 PM

Cevap: Öncelikle herkese selamlar,
 
Teşekkür ederim:)

bluegirlx 04-05-2015 01:18 PM

Cevap: Öncelikle herkese selamlar,
 
olumlamalarını ayna karşısında da yapabilirsin. güzellikler paylaştıkca çoğalır.ve sen çoğaltmayı seçmişsin. güzel başlangıç. sevgiler..

maviinci 04-05-2015 06:20 PM

Cevap: Öncelikle herkese selamlar,
 
olumlamaları nasıl belirliyorsunuz, sorabilir miyim :)

DaybyDay 04-05-2015 11:03 PM

Cevap: Öncelikle herkese selamlar,
 
Olumlamalar konusunda ornekler verir misiniz ?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.