Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Hayatımın en umutsuz dönemindeyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/624436-hayatimin-en-umutsuz-donemindeyim.html)

mutlukiz 14-10-2014 11:13 AM

Hayatımın en umutsuz dönemindeyim
 
Sanırım en umutsuz dönemimdeyim.. Mezun öğrenci olarak tekrar YGS lys ye hazırlanıyorum. Bu durum zaten beni mahvederken olumlu düşünemiyorum ne istersem tersini gerçekleştiriveriyorum. Hayatımda biri var ve ben onun hayatında olup olmadığıma bile emin değilim onunla sürekli problem içindeyim, ne yapmalıyım? Isteklerimi nasıl hayatıma çekeceğim nasıl olumlu olacağım ben? tuh788

arayışçı 14-10-2014 03:14 PM

Cevap: Hayatımın en umutsuz dönemindeyim
 
Merhaba,
Mesajınızı okudum. Yanlış anlamadıysam üniversiteden mezun olduğunuz halde başka bir bölüm okumak için ygs'ye tekrar hazırlanıyorsunuz. Buna cesaret edebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ben 24 yaşındayken empati yeteneğim olduğunu ve psikoloji okumam gerektiğini fark ettim. Ben başka bir bölümden mezun olmuştum. Psikoloji okumak için tekrar üniversite sınavına girmeye cesaret edemedim. Kişisel gelişimle ilgili çokça kitap okudum. Ama bu kitapların bendeki etkisi çok kısa süreli oluyordu. Bir süre mesleğimle ilgili işlerde çalıştım. Ama insanın istediği başarıyı elde edebilmesi ve mutlu olabilmesi için sevdiği işi yapması gerekiyor. 28 yaşıma geldiğimde psikoloji eğitimi almak için tekrar üniversite sınavına girmek istediğimi aileme açıkladığımda bana karşı çıktılar. Bana senin kendine güvenin yok. Hangi işi yaparsan yap aynı şeyler olacak. Psikolojiyi okuyup mezun olduktan sonra yine kendine güvenemediğinden aynı şeyleri yaşayacaksın dediler. Bence yaşın kaç bilmiyorum ama sen şanslısın. Önünde sevdiğin işi yapman için bir imkan var. Bence sınava çok iyi hazırlanmalısın. Kendini bu sınavdan istediğin bölüme yerleşmen için gerekli puanı alacağına odaklamalısın ve umudunu denemelerde istediğin puanları çalışmana rağmen alamasan da asla kaybetmemeli daha çok çalışmalısın. Daha önce başardığın şeyleri nasıl başardığını düşün. Onları nasıl başardıysan karşılaştığın engellerle de aynı şekilde başa çıkabilirsin. Ben telkinleri dinliyorum. Bende biraz garip olacak ama ilk dinlediğimde etki etti. Kendine güven ve mutluluk dinlemiştim. Ancak sonra etkisini kaybettim. Bir hafta dinledim. Sonra birkaç gün dinlemedim. Şimdi de fırsat buldukça dinliyorum. İşin özü emek olmadan yemek olmuyor. Çalışmak gerekiyor. Sana diyorum ama ben biraz tembelim. Sabahları yataktan kalkasım olmuyor. Halbuki daha belli olmasa da beni kpss puanımla bir yerlerden sözlüye çağırabilirler. Bunun için sınavda sorulacak konuları da bilmeme rağmen bir türlü çalışamıyorum. Acaba telkinler plasebo etkisi gibi kısa süreli bir etki mi yapıyor bilemiyorum. Çekirdek inanç yaptırmayı düşündüm ama 450 tl ona vereceğime ingilizce eğitim seti alırım hem de daha ucuza hem de işe yarar diye düşündüm. Telkinler kısa süreli mi etki ediyor yoka uzun süreli mi bundan emin olamıyorum. Sizce çekirdek inanç yaptırmalı mıyım?

Alper16 09-01-2015 12:37 AM

Cevap: Hayatımın en umutsuz dönemindeyim
 
y789y789y789art56art56superxy

Bence kendini kandırıyorsun sen çok mutlu bir insansın hayatına iyi şyleri ve insanları çekiyorsun ama bir korku ve endişeden dolayı ters etki yapıyor.
İç güçlerinizi kullanmayı öğrenirken korkularınızın sizi tutsak eden kapısını açacak ve sonsuz özgürlüğü bulacağınız bir hayata başlayacaksınız.
Bu soruların yanıtı bilinç ve bilinçaltı işleyişinde gizli.
Bir insan ne düşünüyorsa o dur.

Işıklı yol 09-01-2015 01:58 AM

Cevap: Hayatımın en umutsuz dönemindeyim
 
Merhaba sevgili arkadaşlarım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki biz toplum olarak kaybetme odaklı düşünüyoruz. Bu bir kültür adeta. Şikayet kültürü. Annelerimiz babalarımız, arkadaşlarımız, televizyonlar her şey şikayet üzerine kurulu. Bizlerse bu düzene baş kaldıran insanlarız. Şikayet etmek yerine çözüm arayan insanlar. Yenilmek yerine savaşan insanlarız bizler. Öyle olmasa sormazdınız emin olun. Saçma sapan konuşarak, kabullenerek yaşar giderdik herkes gibi. Ama biz buna HAYIR dedik. Hayır, hayatımı ben yaşarım.
Değişim hayatın en zor şeylerinden biridir. Zira insan, hep başkalarını değiştirmek ister. kendinde kusur bulmaz çünkü. Oysa, hayatınızda her ne yapmak istiyorsanız, ilk olarak kendinize karşı dürüst olun. Farkındalık, en büyük adımlardan biridir. Forumu bir iki hafta iyice karıştırın. Harika yazılar bulacaksınız. Cansuyu, sweeet, Bird of Paradise, maviinci, Işıldayan safir ve naçizane ben Işıklı yol sayfalar dolusu yazdık. Bazen şikayetlerimizi, umutlarımızı, kayıplarımızı, kazançlarımızı..
Çekirdek inanç konusuna gelince ben yaptırmıştım. Fakat bu senin tercihin Sana yaptır yada yaptırma demiyorum. Şu var ki neyi neden yaptığını bilmek bile baya bir yol almana fayda sağlar. Yine de bir meblağ ödeyeceğinden bu konuda ben sana her hangi bir şey söyleyemem. Sağlıcakla
Değişim kendinde başlar. Sen değiştiğinde emin ol dünya değişecek


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.