![]() |
Kendimi çok kötü hissediyorum Eski erkek arkadaşmla ayrılalı aylar oldu, ama unutamadım, o ayrıldıktan sonra kuzeniyle sözlendi. hep kendimi tuttum, ama dayanamadım 1,5 ay önce aradım. numaramı falan değişmiştm ulaşamsın diye. tekrar konuşmaya başladık. keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı tarzı. günde 5 defa arıyor saatlerce konuşuyorduk. sonra bi gün bunun sözlüsü açtı teli. ben konuşmadım. sonrada x'e artık beni arama dedim, çocuklaşma diyor konuşmak istiyor. baktım olacak gibi değil. ona mektup yazdım upuzun. içimdekileri söyledim anlasın diye. aradı, ağladı bunları bilsem onunla olmazdım gibi bişiler söyledi. tatilden geldignde yüz yüze konuşalım dedi. tatilden geldim. aradım yine kız çıktı kıyamet koptu tabi. sonra bu beni aradı bidaha sen arama o görmesin ben aradıgımda konuşalım dedi. biz yaz okulundayız annem geldi bi kaç haftalığına o da bunu biliyor o yüzden son durumu konuşamadık. ama ben çok üzülüyorum. arkadaş kalamıyorum. o da aynı ama kızdan vazgeçemiyor. bende bişiy demedim. ama dştüğüm durum ortada küçülüyorum, basitleşiyorum. ne yapacağım ben, annem gittikten sonra arama artık mı diyeyim? |
Cevap: Kendimi çok kötü hissediyorum Bence abartılan bir davranış sizinki ben hiçbirşeyin vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum herşey ve herkes vazgeçilebilirdir insan kendisinden bile vazgeçebiliyor bazen bizim onlara yüklediğimiz değer kadardır değerleri onun haricinde bizde bir tesirleri olmaz olamaz siz biraz abartıyorsunuz benim düşünceme göre o zaten hayatını çizmiş belli ki evlenecek onun da aklını bulandırmışsınız şimdi mutlu olamayacak belki de sizin bu davranışınızdan dolayı hep sizi böyle hatırlayacak ben sizin yerinizde olsaydım eğer ;çok net cümlelerle aramaması gerektiğini söylerdim ve yoluma devam ederdim bu kadar basit unutulmayacak birşey yok kendinize meşguliyetler edinin kitap okuyun sinemaya gidin ne hoşunuza gidiyorsa onu yapın ve onu aklınızda çok net bitirin o sizi bitirmiş çünkü ben böyle anlıyorum |
Cevap: Kendimi çok kötü hissediyorum bir de olayı kuzeni tarafından bakın. onun yerinize kendinizi koyun bir de öyle düşünün |
Cevap: Kendimi çok kötü hissediyorum Alıntı:
|
Cevap: Kendimi çok kötü hissediyorum hayatta herşey istediğimiz gibi olmaz bazen başkalarının mutluluğu için bizim mutsuz olmamız gerekir. Şimdi diğer arkadaşların dediği gibi kendinizi kuzeninin yerine koyun sizin başınıza böyle birşey geldiğini düşünün ne hissedersiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 AM. |