![]() |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) hahah :) bu güzeldi :) sağolasın :) inşallahh herkese umut oluruz senle :) |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) sosyal fobi değil de aşırı çekingenlik var bende . ama insan içine gire gire azalıyor açıkçası . ilk başlarda çok kasılıyordum artık espri de yapıyorum. zaman zaman yehu. |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) öle mii.sen de hoponopo yap o zman...farkı göreceksin :) |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) Yaşadıkların için üzüldüm önce sonra sonucunu okuyunca çok mutlu oldum Sarışınım. Yalnız ben kendi kafana göre ilaç aldığını bilmiyordum. Yakında o ilacı da tamamen bırakırsın inşanllah. Hep inandım iyi olacağına ve şimdi bunu görmek çok güzel, sevgilerimle... |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) walla ölüm düşüncesi yerleşmişti beynime...artık tek çözüm ölümdü ama bilio musun bir günn kurtulup forumda böle bi yazı yazmanın hayali hep vardı içimde çok şükür deoldu :) yaşasınnn hayat :) |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) hopomopo falan gerek yok ben kendi insancıl sürecimle yaşayacağım, atlatacağım. |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) tamam sen öle diorsan ....hem ben hoponopo yaptım hop herşey bitti gitti bir anda olmadı yanii....çoğu şeyi kabul ede ede aştım...buna da hoponopo ve ben birlikte başardık... |
Cevap: sosyal fobim bittiiii :) peki bu yöntemin diğer yöntemlerdn farkı nedir? Cok isterim yapmayı.Bu yöntem sanki bana ünlü yazar barıs muslunun ki onu tanıyacaksınız yıka beynini kitabında bahsettiği Neuroformat yöntemini andırdı bana. Ondada önce kötü seylerle yüzlesiyosun. Aradaki farkı anlayamadım lütfn acıklarmısınız :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |