![]() |
tavsiyeleriniz... merhaba öncelikle hepinizin yeni yılını kutlar hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim :) bilmiyorum forumda benden daha küçük yaşta olan varmı ama sanırsam en küçüklerinizden birisiyim. tabi ki büyüklerimizde var.... yine duygularım birbirine girdi ve ben çok kötü hissediyorum. beni neler bekliyor gelecek nasıl olucak çok kaygılıyım.. lafın kısacası sizden şunu istiyorum büyük ablalar ve abiler bir daha 16 yaşınızda olsaydınız o halinize ne derdiniz nasıl tavsiyelerde bulunurdunuz tavsiye ve tecrübe önemlidir her şey yaşarak öğrenilmez ki tavsiylerinizi bekliyorum... |
Cevap: tavsiyeleriniz... O yaşlardayken bütün dünyanın yükü benim omuzlarımda sanıyordum neredeyse her an her şeye ağlayan bir tiptim. Çok şükür ki çok geride kaldı o günler. Elbet geçecek. Bu yaşadıkların çok normal. Sen de dengede kalmaya çalış. Duygu patlamalarını kontrol edebilirsen en az hasarla atlatabilirsin bu dönemleri. Her zaman elinde bir yol haritan olsun. Hayatını planla. Çünkü rotasız gemiler kaybolur. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |