Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   nasıl istediğim gibi biri olabilirm,işte çalışmalarım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/622251-nasil-istedigim-gibi-biri-olabilirmiste-calismalarim.html)

ahmasen 21-11-2012 06:26 PM

nasıl istediğim gibi biri olabilirm,işte çalışmalarım

merhaba arkadaşlar

herkesin kafasında olmayı istediği bir insan portresi vardır. ama sadece yüzde yirmilik bir kesim hedeflediği insan olabilir.

bende karar vedim küçükten başlayarak teker teker kendimde olmasını istediğim özellikleri edinmeye... yenimi? elbette hayır tam yedi yıl önce ama hiç olamadım.vakit aktı gitti, hep bozdum kararlarımı, hiç sebat edemedim. artık bıçak kemiğe dayandı. düzene sokmam gerek bu başıboş hayatımı ama sizlerin yardım ve desteğine ihtiyacım var. buradan aldığım kararları uygulayıp uygulamadığımı, katettiğim yolu paylaşmak ve sizden bana fikir vermenizi istiyorm.

ilk olarak en büyük problemimden başlamak istiyorum:

1- UYKU: evet ben hep yatağa çok geç yatarım ve kafamı yastığa koyar koymaz sanki uykuya değil düşünmeye yatarım. olumsuzlukları düşünür kendimi ispatladığımı herkese ilan eden hayaller kurarım sonra gerçeğe döndüğümde bunların gerçek olmadığını görür dahabir sıkıntılarnırım. ve anca iki buçuk saat sonra uyurum. sabah ise 11 gibi kalkarım. herşeye, başta hayata geç kalırım. mutsuz kalkarım.

önce erken yatıp hiçbirşey düşünmeden uyuyup sabah sekizde kalkmayı istiyorum. bunu nasıl başarabilirm çünkü ontane saat kursam da onunuda kapatıp geri yatıyorum? sizce ne yapmalıyım?

hatiicee 21-11-2012 06:55 PM

Cevap: nasıl istediğim gibi biri olabilirm,işte çalışmalarım

Bence ego güçlendirici,suçluluk duygusu, koruma kalkanı telkininin yanında zinde uyanma telkinlerini dinleyebilirsin.Ben 21.günün sonunda erken ve zinde uyanmıştım.Geçen sene işe her gün geç kalan ben bu sene servise ilk binmeme rağmen erkenden durakta oluyorum düşün yani:))) Birde telefonunu uzağa koy ki sabah alarm çaldığında yataktan kalkmış ol:))

ßyKuS 21-11-2012 08:56 PM

benim bir çalışmam var 2013 hediyesi olarak hazırladığım bir konu orada erteleme konusuna da yer verdim.. okumanı tavsiye ederim.. ek olarak birde bu linkte hedefine nasıl ulaşabileceğinle ilgili bilgiyide bulabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833643

ahmasen 22-11-2012 08:02 AM

merhabalar teşekkür ederim yorumlarınız için
telkinleri dinlemekten bahsetmişiniz ben böyle şeylerden korkarım sanki faydasından daha çok zararı olacakmış gibi geliyro.

ceko_25 22-11-2012 08:20 PM

çok yanlış bu telkinler olmadan istediklerini yerine getirmen imkansıza yakın telkinleri dinlersen hiç bi faydasını görmesen bile enerjin yükselicek yüksek enerji yüksek irade demek telkinsiz olmaz ne olabilir aynı düşünce herkesde vardı azdan az çoktan çok gider burda bu kadar insan bişeyler yazmış herkesmi yalan sölüyo etkisini kabul etmeyenlerin sayısı bi elin parmaklarını geçmez

ahmasen 22-11-2012 08:57 PM

hayır kimsenin yalan söylediğini düşünmüyorum..
ama gerginlik, aşırı duygusallık gibi etkilerinin dozajın üstünde olmasından ani şeyler hissetmekten endişe ediyorum...

bunun yanı sıra şöyle birşeyde aklıma geldi
acaba kendi bildiğim gibi kendime telkinde bulunduğum bir ses kaydı yapıp sesini tamamen kısıp yada bir müziğin arkasına yerleştirip dinleyebilirim siz ne dersiniz?

ceko_25 22-11-2012 09:23 PM

amerikayı yeniden keşfetmenin ne geregi var ya bulamassan

ahmasen 22-11-2012 10:42 PM

bence hicte amerikayi yaniden kesfetmek kadar zor degil/// yani sizce ayni sey degilmi buradaki mp3 lerle

ceko_25 22-11-2012 11:05 PM

mp3 ler bilinçaltındaki olumsuz blokeleri kaldırıp saglıgımızı irademizi enerjimizi toparlayıp kendimizi kişisel gelişim meslek dil aklına ne geliyosa o yola sokabilmek içindir

ahmasen 23-11-2012 12:41 PM

tamam biliyorum bunun için olduğunu benim sorum şu

kendi telkinimizi yapıp bunu kısık seste dinlememize yada bir müziğin arkasına koyup dinlememiz le aynı şey değilmi ki ben aynı olduğunu düşünüyorum sizce?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM.