| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Bu da benim işte Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu hayat senin sevgili unice.. Istersen iyi degerlendiri istersen kötüye birakirsin.. sen secimini yapmalisin ki iyilerde kötülerde senin hayatinde rollerini ve yerlerini bilsinler.. sana tavsiyem kaldiki sen eminim neyi nasil yapacagini bilen birisin, hergüne bir not alman.. mesela, yarin ilk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu hayat senin sevgili unice.. Istersen iyi degerlendiri istersen kötüye birakirsin.. sen secimini yapmalisin ki iyilerde kötülerde senin hayatinde rollerini ve yerlerini bilsinler.. sana tavsiyem kaldiki sen eminim neyi nasil yapacagini bilen birisin, hergüne bir not alman.. mesela, yarin ilk isin kendine olumlu cümle söylemek.. bir cümle olsun.. kendimi cok iyi hissediyorum mesela.. onu gercekten sen kendini iyi hissedene kadar uygula.. bu sadece olumlama cümlesi kalmiyacaktir elbette cünkü sira eyleme gececektir.. yani sen kendine kendimi iyi hissediyorum diyeceksinve iyi hissetmek icinde sana iyi olan seyleri yapmaya calisasacaksin buda kendini tanimaya ve kendinle barisik olmana vesile olacaktir.. acele etmek yok, olmadi diye pes etmek yok.. kararli kalacaksin ve sonuc alana kadar devam edeceksin nedersin ???? |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Bu da benim işte Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu hayat senin sevgili unice.. Istersen iyi degerlendiri istersen kötüye birakirsin.. sen secimini yapmalisin ki iyilerde kötülerde senin hayatinde rollerini ve yerlerini bilsinler.. sana tavsiyem kaldiki sen eminim neyi nasil yapacagini bilen birisin, hergüne bir not alman.. mesela, yarin ilk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi