![]() |
İlk Defa yardım istiyorum. Merhaba arkadaşlar. ben bu siteyi 3 yıl önce keşfettim tabi bu siteyle beraber hayatımıda keşfettim. yardım istediğim konu durmadan bi şeklide psikiyatrik bozukluğu bulunan insanları hayatıma çekiyorumve çok yoruluyorum. neden böyle oluyor çekirdek inancım nedir bilmiyorum ama inanın çok yoruldum. öyle bişeyki karşı koyamıyorum biliyorum bu insan hastadır diyorum ama bigün arıyo birisi 'ölmek istiyorum yardım et' diyo dayanamayıp kalkıp gidiyorum sonra olan bana oluyo. ya da diyorum insanların çoğu normal değil ondan bu kadar çok rastlıyorum. çelişkideyim yardım edin dostlarım. |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. yardım etmek güzeldir fakatbıkmışsın sanırım. edindiğin dostlar takıldığın ortama bağlıdır bana göre misal gece kulüplerindekiler biraz hovardo meydanedekiler dertli gibi :D örnekler fazla iyi olmasada ne demek isteğimi anlamışsındır |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. ben hastanede çalışıyorum. ama psikiyatri hastanesi değil:). bide sadece takıldığım ortam değil mesela 2 tane komşumda vardı. |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. siz tüm bunları düsüncelerinizle inanclarınızla kendinize cekiyorsunuz. hatta komsunuzu bıle. zihninizle ilgiili bir durum. bu konuyla ılgılı bır seyler ızlemıstım ama tam hatırlamıyorum |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Ben hiç düşünmedim mesela sorunlu insanları çekiyorum diye ama bu tarzlar bende de mevcut. Yardım edebiliyorsam ediyorum , sonrasında da unutup hayatıma bakıyorum , anı yaşamaya çalışıyorum. Sen an'da yaşıyor musun? |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Bigokyanus'a bende katılıyorum, öncelikle insan kendi hayatına bakmalı, dikkatinizi bu çekim gücüne fazla vermemeye çalışın, düşündükçe çekeceksiniz çünkü. Bir de diyelim ki yine biriyle berabersiniz ve sorunlu çıktı, yorumsuz kalın, sizden istediğini alamayacak ve yanınızdan uzaklaşacaktır. Fakat bir de işin bir başka yanı, bazen bastırdığımız özellikler, karşımıza çıkan kişiliklerde hayat bulabilir, derinlemesine kendinizi inceleyin, sürekli tekrarlanan, kısır döngü gibi karşımıza çıkan şeyler, kendi içimize dikkat çekiyor olabilir, bunu ben de başlangıçta kabul edemiyordum ama doğru, kendinizi değiştirmek uzun süreler alabilir, etrafınıza (belli bir süre hedefleyerek), enerji vermeyin, bakalım neler oluyor... |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Bu arada Nick'inizden sanki hastane yada buna benzer bir yerde çalıştığınızı anlamıştım, bu tür yerlerde çalışmak ta zordur, insanlarla birebir çalışmak...Kolay gelsin |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Etkileniyorsan sana anlattıkları dertlerden. yardım edeyim derken kendi pskolojini bozarsın ama :) dikkat et. |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Bu senin için inanç halini almış gördüğüm kadarıyla... Eğer kendine çektiğini düşünüyorsan çekmeye devam edersin. Günlük hayatta hepimizin başına gelebiliyor bu tür şeyler. Ben de neler gördüm. Hatta güzel bir roman konusu da olur. :) Ama çok da önemli değil. Dediğin gibi psikolojik rahatsızlıkları olduğunu bildiğin için yardım isteyen olursa etmemek olmaz tabii ancak dikkatli de olmak lazım. Özellikle de şizofrenik vakalarda... Bir de eğer doktorlarıyla iletişime geçme imkanın varsa daha yararlı olur. Onun dışında ürettikleri sorunlarla ilgili olarak herhangi bir olayın içine girmemeni öneririm. Tabii sorunları detaylı olarak bilemediğim için önerilerim yeterli olmayacaktır. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: İlk Defa yardım istiyorum. Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BÜTÜN ARKADAŞLARA. İYİKİ VARSINIZ. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM. |