![]() |
my life and my story.. Dün gece denildiği gibi sucluluk ve egoyu dinlemeye başladım.. Açıkçası henüz bir fark hissetmedim.. Benim nasıl bu sayfaya geldiğime gelince... işte kafamdaki sorunlar: İçsel huzuru neden bulamıyorum ben? Neden bu kadar kurcalıyorum geçmişi ve kendimi? Geçmişte yaptığım hatalarımı düşünüyorum sürekli ve hata yapmaya devam ediyorum. Elimdekinin kıymetini onu kaybettikten sonra anlıyorum.. Güzel olan şeyleri hep mahvediyormuşum gibi geliyor.. Bakalım daha ne kayıplar vererek geçecek günler.. Geçmişe özlem duyuyorum.. ve gündelik hayatımı bile devam ettiremiyorum. Hep uçlarda mı olmak zorundayım içsel huzur istiyorum ben.. sigrt56 Bugün böyleyim..Bakarsınız yarın çok neşeli mutlu ve etrafına pozitif enerji veren biri olabilirim... s45apk Sevgiileer... |
Cevap: my life and my story.. Hepimiz değişiyoruz ::) Günlüğünüz hayırlı olsun sevincli |
Cevap: my life and my story.. saydiginiz sorunlarla muhatap olmak icin, butun cevresel faktorler etki ediyor, butun zorluklar etki ediyor. hersey bu sorunlarin muhatabi olmamizi kolaylastiriyo... iste zoru basarmak burada basliyor sanirim.. butun bu etkilere zorluklara etmenlere meydan okuyarak mutlulugu yakalamak... oldukca zor.. kolay yolu beklemek bosa zaman gecirmektir bence. mucadele etmek gerekli... yoksa yok... |
Cevap: my life and my story.. Telkinlerden daha kısa sürede fayda görebilmek için uyku süresince günde 8 saat dinlemenizi öneriririm. Böylece daha net sonuçlar alabilirsiniz. |
Cevap: my life and my story.. Alıntı:
Evet dün aklıma sevdiğim ve uzun zamandır görmediğim birini getirdim. Ve gece onu gördüm rüyamda.. Ve belki de artık bende düşüncelerimi ve duygularımı kontol altına alıp hayatıma yön verebileceğim.. Tabii pozitif yönde :)) inşallaah |
Cevap: my life and my story.. Muziklerden midir nedir bilmiyorum ama.. İçimde garip bi heyecan var... hiç çalışasım da yok.. |
Cevap: my life and my story.. İş yerinde sürekli dinliyorum ve kafamın içinde sürekli hedeflerimi ve yapmam gerekenleri düşünüyorum.. ama hiç bir şey yapmıyorum o ayrı :P günler geçtikçe neler yaşayacağız bakalım... |
Cevap: my life and my story.. bende geçmişte yaşıyorum birtürlü atamıyorum istememe ve uğraşmama rağmen |
Cevap: my life and my story.. Alıntı:
Öncelikle günlüğünüz hayırlı olsun.Gelecek günlerde çok olacağına inandığım yazılarınızı okumak nasip olsun. Şöyle bir baktım da sorunlarınız benimkilere oldukça yakın şeyler ama benimki kadar çok değilmiş.(Şu an ben sorunlarımı geride bıraktım) Buradaki dostlarım bana önüme bakmam gerektiğini geçmişimle yaşıyamıyacağımı öğretti.Ve bir hafta gibi kısa bir sürede bir enkazdan yeni bir bina inşa etmeye başladım.Ama bu sefer temelleri gerçekten sağlam.Yavaş yavaş ama sağlam bir şekilde. İnanıyorum ki siz de en kısa sürede kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.Yeterki buraya devam edin bu konuda etkin dostlarımızın tavsiyelerine uyun. Tekrar hoşgeldiniz. İyiki varsınız. İyiki hayatıma girdiniz. |
Cevap: my life and my story.. sizde benim iyi ki yanımdasınız.. Ben bazen ne yapacağımı bilmez halde geçiriyorum günlerimi.. kötü kötü düşünceler kemiriyor beynimi.. inşallah herşey geçecek.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM. |