![]() |
Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... Arkadaşlar merhaba Dün akşamdan beri düşünceleerimi özgür bırakamıyorum oysa yapabiliyodum.Düşüncelerimi,isteklerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi verebiliyordum ama 2 gündür garip bi şekilde aynı yerde takılı kaldım sanki .kendimi bi garip hissediyorum.işime karşımdaki kişiye bi türlü konsantre olamıyorum.hani insanın içinde bi sıkıntı olurya derin derin hefes alırsınız ama o nefes darlıı gitmez hani öyle bişey yaşıyorum Beynimin içinde geveze gibi konuşan ama herşeyi birbirine karıştırmış olarak sürekli konuşan beynimi kemiren bişey var sebebini anlayamadığım bir şekilde bu hissleri yaşıyorum bu beni çok rahatsız ediyor.Düşüncelerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi bırakınca ben daha mutlu oluyorum ve istediğim şeyleri ozaman yaşabiliyorum.lütfen bana yardım edin benim bu yaşadığım dalgalanma hissimi yoksa ne ben adını koyamadım ve bu hisden hemen acil kurtulmak istiyorum.bu arada dinlediğim telkinler ego+başkalarının d.ö.+kendine güven+koruma kalkanı+mutluluk ego ve suçluluğu 1 -2 hafta dinledikden sonra bunları ekledim tam hatırlamıyorum ama 5 gün olmuşdur bu telkinleri dinlemeye başlayalı bunlardan mı kaynaklaıypracaba yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn :=))) |
Cevap: Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... bendede oldu. bir kaç gün telkinleri bırakıp sonra tekrar başladım .sende yap belk i faydası olur |
Cevap: Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... Alıntı:
teşekkür ederim önerin için |
Cevap: Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... arkadaslar bu telkinler bagimlilik yapmiyordur demi, bir muddet sonra ayrilinca, nasil bir duruma geciyoruz??? |
|
Cevap: Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... Aynı durum bende de var dün akşamdan beri ağla2içimdeki olumsuz sesle kavga ediyorum, takılı kalıyorum hayatın akışına bırakamıyorum... ben telkinleri 2 gündür dinliyorum ve uyurken tercih ediyorum. ( suçluluk ve ego ) napcaz yaaaa bize yardım ediiin içimdeki sesi nasıl susturucaaaaammm sevincli |
idea3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 PM. |