Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/613944-dusuncelerimi-serbest-birakamiyorumyardim-edin.html)

can_can_ny 07-07-2010 01:22 PM

Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin....

Arkadaşlar merhaba
Dün akşamdan beri düşünceleerimi özgür bırakamıyorum oysa yapabiliyodum.Düşüncelerimi,isteklerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi verebiliyordum ama 2 gündür garip bi şekilde aynı yerde takılı kaldım sanki .kendimi bi garip hissediyorum.işime karşımdaki kişiye bi türlü konsantre olamıyorum.hani insanın içinde bi sıkıntı olurya derin derin hefes alırsınız ama o nefes darlıı gitmez hani öyle bişey yaşıyorum Beynimin içinde geveze gibi konuşan ama herşeyi birbirine karıştırmış olarak sürekli konuşan beynimi kemiren bişey var sebebini anlayamadığım bir şekilde bu hissleri yaşıyorum bu beni çok rahatsız ediyor.Düşüncelerimi özgür bırakıp hayatın akışına kendimi bırakınca ben daha mutlu oluyorum ve istediğim şeyleri ozaman yaşabiliyorum.lütfen bana yardım edin benim bu yaşadığım dalgalanma hissimi yoksa ne ben adını koyamadım ve bu hisden hemen acil kurtulmak istiyorum.bu arada dinlediğim telkinler ego+başkalarının d.ö.+kendine güven+koruma kalkanı+mutluluk ego ve suçluluğu 1 -2 hafta dinledikden sonra bunları ekledim tam hatırlamıyorum ama 5 gün olmuşdur bu telkinleri dinlemeye başlayalı bunlardan mı kaynaklaıypracaba yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn :=)))

ebruliii 07-07-2010 02:19 PM

Cevap: Düşüncelerimi Serbest bırakamıyorum.Yardım edin....

bendede oldu. bir kaç gün telkinleri bırakıp sonra tekrar başladım .sende yap belk i faydası olur

can_can_ny 07-07-2010 02:24 PM

Alıntı:

ebruliii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756589)
bendede oldu. bir kaç gün telkinleri bırakıp sonra tekrar başladım .sende yap belk i faydası olur

teşekkür ederim önerin için

matri 07-07-2010 03:01 PM

arkadaslar bu telkinler bagimlilik yapmiyordur demi, bir muddet sonra ayrilinca, nasil bir duruma geciyoruz???

RenaC 07-07-2010 03:11 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756603)
arkadaslar bu telkinler bagimlilik yapmiyordur demi, bir muddet sonra ayrilinca, nasil bir duruma geciyoruz???

Telkinler bağımlılık yapmıyor Arkadaşım için rahat olsun.

parici 09-08-2010 06:27 PM

Aynı durum bende de var dün akşamdan beri ağla2içimdeki olumsuz sesle kavga ediyorum, takılı kalıyorum hayatın akışına bırakamıyorum... ben telkinleri 2 gündür dinliyorum ve uyurken tercih ediyorum. ( suçluluk ve ego ) napcaz yaaaa bize yardım ediiin içimdeki sesi nasıl susturucaaaaammm sevincli

scouter 22-08-2010 07:28 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761294)
Aynı durum bende de var dün akşamdan beri ağla2içimdeki olumsuz sesle kavga ediyorum, takılı kalıyorum hayatın akışına bırakamıyorum... ben telkinleri 2 gündür dinliyorum ve uyurken tercih ediyorum. ( suçluluk ve ego ) napcaz yaaaa bize yardım ediiin içimdeki sesi nasıl susturucaaaaammm sevincli

MP3leri dinlemeye başladığımdan beri zaman zaman konsantre olma konusunda benim de çok ciddi sorunlarım var... Aklım çok karışıyor ve düşüncelerim çok dağılıyor bazen...
idea3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 PM.