Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   Özellikle mi oluyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/613099-ozellikle-mi-oluyor.html)

Bale 08-06-2010 04:59 PM

Özellikle mi oluyor?

Bu siteye değişim istediğim bir anda kayıt olmuştum. aradan belki de 2 yıl geçti hala değişmemiştim.

Ancak yine bir değişim isteği duydum ve değişmek için ne varsa elimden ne geldiyse yapıyorum, yapacağım.

Bu sitede bir kişinin paylaşımları beni fazlasıyla olumlu yönde etkiledi, hala da etkiliyor. Bengusu.

kendisine canıgönülden teşekkür etmek istiyorum, her yazdığıma , her sorduğuma büyük bir olgunlukla yanıt verdiği için.

Ancak bazı yetkililerden gördüğüm sorulara kayıtsız kalmaları. yanıt vermemeleri. burada kimler olduğunu söylemek istemiyorum. Belki siteye girmemişlerdir diyorum. 2 ay önce gönderdiğim mesajın hala yanıtını beklemekteyim. ama artık beklemeyeceğim. bir önemi kalmadı. ve bunları sitede yetki almış kişilerin yapması üzücü.

Bir şey sormak istiyorum?

Acaba sorular bilerek mi yanıtlanmıyor?..yani forumda , konuda sorulsun, daha çok oy daha çok puan olsun vs gibi. daha olumlu bir düşünce; herkes bilgilensin diye! o zaman bende vaktimi ayırıp insanlara özelimi anlatmayayım! ne gerek var ki , yanıt almayacaksam. öyle değil mi?

kendimce özelimi zaten beğendiğim konularda paylaşıyorum. ama bazen paylaşılamayacak daha özel soruları konuyu açan kişiyle paylaşmak istiyorum onun içinde özele yazıyorum.

konuyla ilgili bilgilendirilmem ricasıyla.

saygılarımla,

(Bu arada DeLiTaY, ve NeT e de Çok teşekkür ederim)

Elektra 08-06-2010 05:05 PM

Cevap: Özellikle mi oluyor?

Burası kişisel gelişim sitesidir. Başlıca amacımız, insanların en iyi şekilde sitede paylaşılan bilgilerden ve olanaklardan faydalanmasıdır. Bunun için destek veriyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yetkillilerin çoğu, iş güç sahibi ve aktif insanlar. İş yoğunluklarından foruma girmeye imkan bulamayabiliyorlar. Foruma girmeye imkan bulabildiklerinde yeterince, insanların problemlerine ve sorunlarına koşuşturuyorlar. Böyle özverili ve yardımsever insanlara doğru yöneltmiş olduğunuz birtakım önyargılı düşüncelerinizden hoşlanmadım açıkçası. Kimden cevap alamadığınızı özelden yazarsanız, nedenini söyleyebilirim. Saygı ve sevgilerle...

Bale 08-06-2010 05:08 PM

bende sizin yanıtınızdan hoşlanmadım!

Elektra 08-06-2010 05:10 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750880)
bende sizin yanıtınızdan hoşlanmadım!

Olabilir saygı duyarım. Asıl konuya gelelim. İsterseniz bana özelden size kasıtlı olarak cevap vermediğini öne sürdüğünüz kişilerin isimlerini yazın. Bekliyorum sizi.

Belgin ∞ 08-06-2010 05:14 PM

Merhabalar Bale :)

Forumda yetkili olarak size ben yardımcı olabilirim. Konu her ne ise bana istediğiniz her şekilde ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.
Belgin.

Bale 08-06-2010 05:15 PM

Burası er meydanı değil! lütfen uslubunuzu değiştirin! rahatsızlık duyduğum bir konuyu paylaştım. Bunun için beni suçlamak, yargılamak hakkına sahip değilsiniz, hele ki bahsettiğiniz şekilde bir "gönüllülük" ordusunun olduğu bir forumda!.

Bale 08-06-2010 05:16 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750883)
Merhabalar Bale :)

Forumda yetkili olarak size ben yardımcı olabilirim. Konu her ne ise bana istediğiniz her şekilde ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.
Belgin.

teşekkür ederim

Elektra 08-06-2010 05:19 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750884)
Burası er meydanı değil! lütfen uslubunuzu değiştirin! rahatsızlık duyduğum bir konuyu paylaştım. Bunun için beni suçlamak, yargılamak hakkına sahip değilsiniz, hele ki bahsettiğiniz şekilde bir "gönüllülük" ordusunun olduğu bir forumda!.

Burayı er meydanı haline getiren sizsiniz. Ben gayet sakin ve saygılı bir şekilde açıklama yaptım, fakat siz ünlem imi kullanarak amacınızın ne olduğunu açıkça belirtiyorsunuz. Bakın moderatörümüz Belgin Hanım size yardımcı olacağını açıkladı. İsterseniz, kavga etme modunuzu üzerinizden atarak öğrenmek istediklerinizi Belgin Hanım'a sormayı deneyin. Sevgilerle...

Bale 08-06-2010 05:36 PM

Lütfen Electra sizden rica ediyorum. konuma cevap yazmayın!
sizden negatiflik hissediyorum..

Elektra 08-06-2010 05:38 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750895)
Lütfen Electra sizden rica ediyorum. konuma cevap yazmayın!
sizden negatiflik hissediyorum..

İstekleriniz benim için önemli, o yüzden bu son yorumum emin olabilirsiniz. Sevgiler...

Bale 08-06-2010 05:43 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750897)
İstekleriniz benim için önemli, o yüzden bu son yorumum emin olabilirsiniz. Sevgiler...

Ne güzel..neşeli olma durumuma kavuştuğum için... şükrediyorum.. :)
Sizin bana mesaj yazmayacağınızı imgeledim, ama güzelde yanıt verdiniz..evrene gönderdim bonusuyla geri döndü :)
iyi günler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM.