![]() |
%1 hisse kazanma şansı... Doritos'un Hisseli Tatlar Kampanyasını biliyosunuzdur. Siteye giriyosunuz kendi tadınızı damak zevkine göre yapıyosunuz. Adına ambalajına karar veriyosunuz ve bekliyosunuz. Aslında beklemeye gerek yok şansınızı denemek için 1den fazla da yapabilrisiniz. İşte ben de bi kaç kere denedim ve ürünün %1 hissesini kazanmak istiyorum. Amaç o zaten de bu çok büyük ve güzel bir fırsat... :) hem eline para geçicek hem insanlar senin cipsini yicek hem de çok güzel bir anı olucak. Zaten reklamdaki Hayrettin'e de bayılıyorum. :D İnş kazanırım, görücez... buyrun siz de isterseniz şansınızı deneyin. Hisseli Tatlar Kampanyası |
Cevap: %1 hisse kazanma şansı... ay hayrettine bnde bayılıorum ya çok sheker :) bişiler yaptıkta kazanabilir miyim bilmiorum :D |
Cevap: %1 hisse kazanma şansı... şans işi bu belli olmaz denemek bedava... :D bu arada kamera şakalarını izlemelisin orda gör hayrettini daha da bayılcan :) Doritos'un %1 hissesi benim olsa ne yapardım? - Araba on Vimeo Yeni Doritos tadının %1 hissesi benim olsa ne yapardım? ? Yalı on Vimeo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 PM. |