Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/)
-   -   beynimdeki geveze ???? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hikayelerimizi-anlatalim/371822-beynimdeki-geveze.html)

dejaa 24-05-2009 01:14 AM

beynimdeki geveze ????

herkese merhaba

yaklaşık 7 gündür ego güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum... fark ettiğim bir şey var.... aklıma en ufak olumsuz birşey geldiğinde sanki beynimde biri bağırarak benimle konuşuyor ve bu ses özellikle sağ kulağımda ağırlık kazanıyor , o anda aklıma gelen olumsuz düşünce için HAYIR OLACAK GÖRECEKSİN yada BAŞARACAKSIN gibi cümleler söylüyor ve bir anda inanın o olumsuz düşünce aklımda uçup gidiyor...

garip bir durum ama gerçek

yasal06 24-05-2009 02:03 AM

Cevap: beynimdeki geveze ????

Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463470)
herkese merhaba

yaklaşık 7 gündür ego güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum... fark ettiğim bir şey var.... aklıma en ufak olumsuz birşey geldiğinde sanki beynimde biri bağırarak benimle konuşuyor ve bu ses özellikle sağ kulağımda ağırlık kazanıyor , o anda aklıma gelen olumsuz düşünce için HAYIR OLACAK GÖRECEKSİN yada BAŞARACAKSIN gibi cümleler söylüyor ve bir anda inanın o olumsuz düşünce aklımda uçup gidiyor...

güzel değişimleri yaşadığınızı duyduğum için sevindim.. aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar..

dejaa 24-05-2009 02:24 AM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463471)
güzel değişimleri yaşadığınızı duyduğum için sevindim.. aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar..

çok teşekkür ederim... daha da güzel olacağına tüm kalbimle inanıyorum... bazen çoook sinirli ve aşırı tepkili olabiliyorum ama biliyorumki değişim sürecinin bir parçası...

herkese sevgiler

AtlasAkın 24-05-2009 02:41 AM

Telkinlerin gücüne inanmayanlar o zaman bu sayfaya bakmalı. Tebrik ederim sizi bunlar iyi gelişmeler olsa gerek. Benimde şu an kulağımda ego var.
Atakan Bey'ede burdan bu gelişmeleri sağlayabildiği için teşekkürü es geçmemek lazım. Teşekkürler!

dejaa 24-05-2009 03:00 AM

zamanla ekleyeceğim telkinlerin etkilerini merakla bekleyeceğim :)

Atakan Bey e çoook teşekkür ederim. Umarım bu bilim eğitim sistemimizde de yerini alır.

blue jaloon 24-05-2009 11:46 AM

senin adina sevindim tütü masallah hep böyle devam eder insallah güzel hayatin:)

parici 09-08-2010 06:38 PM

Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463470)
herkese merhaba

ay bende de var bi geveze susturamıyorum yaaaa sevincli ben olumlu düşündükçe zırt diye çıkıyo aradan hemen olmaz diyoooo ağla2 sinir ediyo beni susmuyo benimki bende senin dediğini deniyim bakim suscakmı çenesiz şey smil56 bu arada paylaşımın için teşekkürleeeeerrr y789

scouter 22-08-2010 07:24 PM

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar... Demekki hepimizin içimizdeki gevezelerle başı dertte :-)))

Bu ne kadar zaman sürecek acaba?

Alexandra 22-08-2010 07:33 PM

Senin beynin kendini programlamış bile. Harika... Aynen devam öyleyse... Laf aramızda, bu telkinler benden yeni bir ben yarattı. Umarım sen de istediğin sonuçları alırsın. Şimdi ne durumdasın?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM.