![]() |
beynimdeki geveze ???? herkese merhaba yaklaşık 7 gündür ego güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum... fark ettiğim bir şey var.... aklıma en ufak olumsuz birşey geldiğinde sanki beynimde biri bağırarak benimle konuşuyor ve bu ses özellikle sağ kulağımda ağırlık kazanıyor , o anda aklıma gelen olumsuz düşünce için HAYIR OLACAK GÖRECEKSİN yada BAŞARACAKSIN gibi cümleler söylüyor ve bir anda inanın o olumsuz düşünce aklımda uçup gidiyor... garip bir durum ama gerçek |
Cevap: beynimdeki geveze ???? Alıntı:
|
herkese sevgiler |
Cevap: beynimdeki geveze ???? Telkinlerin gücüne inanmayanlar o zaman bu sayfaya bakmalı. Tebrik ederim sizi bunlar iyi gelişmeler olsa gerek. Benimde şu an kulağımda ego var. Atakan Bey'ede burdan bu gelişmeleri sağlayabildiği için teşekkürü es geçmemek lazım. Teşekkürler! |
Cevap: beynimdeki geveze ???? zamanla ekleyeceğim telkinlerin etkilerini merakla bekleyeceğim :) Atakan Bey e çoook teşekkür ederim. Umarım bu bilim eğitim sistemimizde de yerini alır. |
Cevap: beynimdeki geveze ???? senin adina sevindim tütü masallah hep böyle devam eder insallah güzel hayatin:) |
|
Cevap: beynimdeki geveze ???? Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar... Demekki hepimizin içimizdeki gevezelerle başı dertte :-))) Bu ne kadar zaman sürecek acaba? |
Cevap: beynimdeki geveze ???? Senin beynin kendini programlamış bile. Harika... Aynen devam öyleyse... Laf aramızda, bu telkinler benden yeni bir ben yarattı. Umarım sen de istediğin sonuçları alırsın. Şimdi ne durumdasın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM. |