![]() |
Ynt: kortizonlu hayat :( saol eylemcim tüm derdi olupta derman arayanlara geçmiş olsun diyorum |
Ynt: kortizonlu hayat :( eylem doru demişin. spor yapmaya güç gerek..benimde kortizonla tanışmam gözümdeki ödem. bi çarede olmadı ne yazııki.şubatta kontrolüm var ama iyileşmedim bence. ben hiçç kilo almadım cidden. ay yüzlüde olmadım.ama iştah açılıyor. tuzu kestim ve sebze ağırlıklı beslendim. kemik yıkımına sebeb oluyor özellikle sen pisimbat süt tüket bol bol. potasyumuda alıp götürüyomuş o nedenle muz ve patates gibi sarı renkli ve potasyumdan zengin yiyecekler tüketilmeli. kıl yaptığı aşikarrrr..en sinir olduğum şey.. geçmişler olsun hepinize.. sevgilerr. |
Ynt: kortizonlu hayat :( olmaz çünki süt zarralı şu an kanserli hücreleri beslio malesef şaşkın |
Ynt: kortizonlu hayat :( aa34 kıllanmaya takmış vaziyettesin sanırım merak etme onları bi kere aldırıyosun ondan sonra tekrarlamıyor. aa34 |
Ynt: kortizonlu hayat :( Önceki kullanışımda çok net hatırlamıyorum ama sanırım alsam da büyük bir hızla ve simsiyah tekrar çıkıyodu tüyler. 1 kere aldıktan sonra normale mi dönüyor yani?? |
Ynt: kortizonlu hayat :( ilacın devam ederken alırsan tekrarlar tabiki canım ben ilaçlarım bittikten sonra aldırmıştım ondan sonrada tekrarlamadı.ama tabiki kullanım devam ederken tekrarlar. Bu arada doktorunla görüşebildinmi tekrar başladınmı kortizona |
Ynt: kortizonlu hayat :( Gidemedim, bugün gidicem doktora. Ama sekreteri şikayetimi tarif etmiş, doktor da muhtemelen birşey yok demiş:) Bakalım bugün görücez bişey var mı yok mu............... Bence var ama az, belki vermez kortizon...Umut işte:) Umarım yarın vermediğini, bu sefer paçayı kurtardığımı yazarım:))))) Herkes iyi olur, herkes iyileşir inşallah... |
Ynt: kortizonlu hayat :( inşallah canım gerek kalmaz kortizona ve diğer dileğinede tüm kalbimle katılıyorum umarım herkes en kısa zamanda şifa bulur |
Ynt: kortizonlu hayat :( şükürler olsun birşey yokmuş gözümde:)) kortizon kabusundan kurtuldum. ama tabi hayat boyunca daha ne durumlar kortizon kullanmayı gerektirebilir... neyse bu seferlik atlattık:) keşke kortizon gibi yan etkileri olmayan bir ilaç bulunabilse... bu arada geçen gün gazetede yazıyordu, bir üniversitenin kanser enst. başkanı 10 yıl içinde ilaçlar ve yeni tedavilerle kansere çare bulunacak demiş. İnşallah! |
Ynt: kortizonlu hayat :( ark5 çok sevindim sdcrmn.. blissy inşalah hepiniz şifa bulun.. konuyu tam bilmediğim için yazdıklarınıza katılamıyorum ama.. dualarım sizlerle.. bu haberin hepimizi çok sevindirdi.. ttli3 darısı diğer dostların başına.. en kısa zamanda onlarda senin gibi sevindirsin bizi..kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |