![]() |
Ynt: kortizonlu hayat :( saol ayşe kafa içi basıncım artıyor ve bu senin gibi gözdede ödem yapıyor |
Ynt: kortizonlu hayat :( üzüldümm..:( Allah acil şifa versin.....umarım kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsın. ama biliosun kendine yardım etmelisin bu süredee.. hayatımda diyet yapmam diodum ama bir aydır sebze ve meyve ile besleniorum sadece.. korktuğum gibi kilo almadım sanırım 1 kilo kadar almışımm. öle mide şikayetim eklem ağrım falanda olmadı..gidilebilcek her yere yürüyerek gitmeye gayret ettim. tuzu tamamen kestimm. dikkat ettim yani.. koyvericek bi yaşamım yok benim. hayatımı seviorumm. sıkı sıkı tutunacağım. sende öle yapacaksın..biliorum. |
Ynt: kortizonlu hayat :( sadece kortizon değil canım benimki belimdende su alınıyor ve bu çok kötü |
Ynt: kortizonlu hayat :( eylemcim canım anladığım kadarıyla biraz komplike bir durum.. ama bir kere yendin.. artık mücadale şeklini biliyorsun.. bu sefer daha kolay olacak herşey... yine sen kazanacaksın... bizlerin duaları ve enerjisi daha kolay ve daha kısa sürede geçmesi için yanında olacak canım... ne kadar güçlü olduğunun farkında olduğun için bu sana tekrar hatırlatmıyorum.... en kısa sürede güzel gelişmelrinin haberlerini bekliyorum... bu bir süreç ve sen bu sürecin sonunu zaferle tamamlayacaksın... vücuduna dengede olduğunu hatırlat sık sık... şifa ve gücü yine bizim içimizde.. dışarıdan destek alsak bile kendi katkımızın çok önemli olduğunu hatırla canım... ark5 sevgilerle.. |
Ynt: kortizonlu hayat :( eylemi merak ettim. umarım iyisindir.... bu kortizon varlığını hisettirdi banada..ilacı aldığımda kemiklerim sızım sızım ağrıyor.. ve farkettimki ufacık yaralar bile iğleşemior hemen. sonra saçlarım döküldü ve inceldi. ayrıca tırnaklarım kırılıyo.....cildim soluklaşdı.. dimek belirtileri bunlar.... ?... allahdan sona yaklaştım.... |
Ynt: kortizonlu hayat :( inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. |
Ynt: kortizonlu hayat :( ben de tüm arkadaşlarımız gibi eylem den haber bekleyenlerdenim... güzel bir süprizle çıkacak sanki karşımıza... zorda geçse günleri kolaylaşınca haber verecek galiba... tüm kalbimle dualarımdasınız... aysecim biliyoduk canım benim tüm bunları yaşayacağını malesef ... çok şükür hepsinin kökü sende... uygularız vitaminli bakımları eskisinden bile sağlıklı olurlar güzel saçlarında tırnaklarında... ışıl ışıl parlarlar gene... lütfen moralinizi yüksek tutarak bu dönemlerin geçtiğini düşünün.. hepsi geçecek ve kaldığımız yerden devam edeceğiz mutluluklara... sevgiler.. |
Ynt: kortizonlu hayat :( Ayşecim sen sağlığına yine kavuşda, saçların için de tırnakların içinde bakım reçeteleri veririz tabii shaman çok doğru söylemiş. Hem ben kortizon tedavisi görmiyorum ama saçlarım zayıf ve tırnaklarım da sürekli kırılıyor, güçsüz. :) Hiç sen sıkma canını bu konulara, moralli olduğun sürece herşeyin dermanı var. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin. Şükür ki sen tedavini oluyosun ve iyileşeceksin. O yanetkilerin de shamanın dediği gibi hep reçeteleri var. Benim de dediğim gibi tırnaklarım çok zayıf ve hep kırılırlar, onun için özel bir cila vardı. Eve gidince bulayım adı da bak yazayım sana. Öok iyi geliyor. Saç dökülmesi ve zayıflaması için de zamanında ben kullanmıştım kerastasın yeşil çimento seti var kuaförlerde satılıyor. inan çok iyi geliyor saçların güçleniyor, parlıyor felan. Üzülme sen bunlara yani. Hepsinin çözümü var. Bunları beğenmezsen başka yöntemler araştırıyım ben sana bir kaç güne yenilerini yazarım :) kiss3 art56art56 |
Ynt: kortizonlu hayat :( ayşecim belki biliyorsun belki bilmiyorsun bende kemoterapi görüyorum 2. kürü alacağım önümüzdeki hafta benimde saçlarım dökülecek ama ben önceden 3 numara yapacağım sonrada kazıtacağım kökü bende çok güzel bir besballcu şapkası ve bere aldım kendime soğuktan kafacığım üşümesin diye peruk takmam benim her halim güzel (nasıl şımarığım nasıl arsızım ) haa korkmuyormuyum evet korkuyorum güçsüz düşmekten yorgun olmaktan ve diğer etkilerinden ama savaşacağım yok öle yağma ben kazanıcam başka yolu yok bunun |
Ynt: kortizonlu hayat :( ark5 brawoooo aradığımız cevher işte buuuu thumbsanim thumbsanim http://www.netevren.com/resimler/gifler/cizgifilm/2.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |