![]() |
hayatım değişecek mi acabaaaaaaaa :) arkadaşlar ben dün üye oldum bugün ikinci günüm ve sanırım bu başağrısı dediklerinin nedenini buldum. nedeni çok basit aynı türküyü 10000 defa dinlemiş olmanın verdiği eziyetle kafa taşınmaz hale geliyo. birde normal şartlarda sana bir yada iki kere sölenen bişeyi beyin hemen kavrayıp algılarken, neden bunu telkinde de hemen kavrayamıyo die düşündüm yalnış mı düşündüm bilmiyorum.ne vardı sankim iki kere dinleyince alsaydı mesajı beyin bizde çok sevdiğimiz ney sesinden bu kadar tiskinmeseydik şaşkın |
Ynt: hayatım değişecek mi acabaaaaaaaa :) Hoşgeldiniz 956k Senelerce tekrar edilen içsel sesiniz hep olumsuz ise olumlu telkinlerin yerleşmesi elbette süre alacaktır.. Aslında etkilerin ortaya çıkması için gereken süre yani ortalama 1 hafta çokda uzun bir süre değil. Ney sesi ile birlikte su sesi new age sanat müziği gibi tercihler yapabilirsiniz.... Hayatınız gerçekten değişecek mi? Bence evet... Ancak bunu sürdürmek için yapmanız gereken olumlu içsel konuşmaları sürekli hale getirmektir.. |
Ynt: hayatım değişecek mi acabaaaaaaaa :) hoşbulduk hismiley diyorum ve hemen kafamdaki soruları sormaya başlıyorum. ney sesi cidden delirtecek boyuta geldi üstelik bugün henüz 2. gün. müzik diyetindeyim sanki. dediniz ki su sesi gibi sesleri deneyin. ortaya karışık bişiler yapabilirim o halde. bu arada içsel sesim bugüne kadar hep bana kötü şeyler sölemiş olabilir ama değişmek ve bundan rahatsız olduğum için burdayım. yani aslında benimkide saçmaymış şimdi düşününce aynı telkini veriyosa müziğin içinde müziğin çeşidinin ne önemi var ki evrekaa evrekaaaaa blissy ama sayenizde tabi.. teşekkürler smiliyface |
değişir değişir.... dusun hayatımız boyunca acaba kelimesini kullanırız,hep belirsizlik,hep olumsuzluk,gelecek endişesi,bunlara örnek çoktur dolayısı ile bilincimiz olumsuz düşüncelerle dolu iken ben bu gün sinirlenmeyeceğim deyip güne başladığınızda gün içinde oluşan olumsuz durumlara direncimiz azda olsa karşılık verir bazende pes ederiz kendimizi çok fazla telkin edememişizdir belkide ama burada durum çok farklı olumlu düşünceleri davranışa dönüştürmek için devamlı yapılan telkinlerin bellekte kalmasını sağlıyoruz istediğimiz anda ona ulaşabilmek için onu belleğe yerleştirmek şart oda bir süre bu zahmete katlanmak çokta zahmetli değil bende,yıllarca olumsuz düşünceler ektiğimiz benliğimize birden bire olumlu düşünceler ekilmesi ve bunların davranışa dönüşmesi hayatımızda bir iki hafta alacaksa varsın alsın faydasını görünce şikayet ettiğimiz baş ağrılarımızı sevmeye başlarız....... |
Ynt: hayatım değişecek mi acabaaaaaaaa :) maxim dediklerine katılıyorum.. ufak bir düzeltme yaparak izninle.. ttli3 sabah uyandığımızda sinirlen-meyeceğim yerine.. sakin.. mutlu .. huzurlu başarılı .. vb. gibi olumlu mesajlar veren kelimeler ile cümleler kurarsak etkili olumlamalar yapmış oluruz.. tender45 sevgiler.. hismiley |
Ynt: hayatım değişecek mi acabaaaaaaaa :) Ben bu deişim olayına yani pozitif düşünme olayına yalan olmasın 2 sene önce basladım askerde kısa dönem bi abi vardı onun tavsiyesi üzerine sizlerimde mutlaka duymus oldugu THE-SECRET adlı kitabı aldım ve okumaya basladım...Kitap baya etkileyici,içindeki örnekler baya güzel...Okumamış arkadaslar varsa eger tavsiye ederim..Bu tarz tedavi yöntemlerine yeni baslıyanlar için klavuzluk edebilecek bir kitap....Hepinize saygılar... Emege Saygı... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM. |