![]() |
Cevap: buda benim hedefim :)))) Alıntı:
y789 |
Cevap: buda benim hedefim :)))) mert bey gözlerimdeki ışık varya bulunduğum koca şehri aydınlatmaya yeter.sevincliiyiki varsınızy789 |
Cevap: buda benim hedefim :)))) bengusucum hedefin ve niyetin belli ve de net o zaman kim tutar seni.......blissybaşarılar diliyorum yaşam koçum..y789 |
|
Cevap: buda benim hedefim :)))) Evet tatlım hedeflerin muhteşem seni daima destekliyorz. İyilik meleği sarı papatyam benimmmm O0blissy |
2010 aralığında yaşam koçu olarak çalışmaya başlıyorum. 2011 yılını ayda 4000 tl kazanan bir yaşam koçu olarak karşılıyorum. 2011 yılında kendi OFİSİMDE yaşam koçu olarak ayda 5000 tl kazanıyor olarak karşılıyorum... Ne kadar saat eğitim ve pratik gerekli? Bu konudaki standartlar ve uygulamalar nelerdir? Bu bilgileri nerelerden bulabilir ve kimlere sorabilirsiniz? bu soruların cevabında yardımcı olursanız sevinirimy789 |
Cevap: buda benim hedefim :)))) bengusu'cum,bu sayfayı farketmemişim...Çok güzel bir hedef belirlemişsin kendine,bu yolda başarılar dilerim..Demek ki gittiğin seminerlerin amacı buydu..Pozitif bakış açınla ve çözüm üreten kişiliğinle başarılı olacağına inanıyorum.. |
Cevap: buda benim hedefim :)))) SEvgili bengisu seni olumlamalar konusundaki sorulara verdiğin cevaplardaki performasını çok takdir etmiştim. Ben de yaşam koçu olacağına inanıyorum.Bol şanslar.Herşey gönlünce olsun. Evet bu da benim hedefim 2010 ocak ayında anne olabilmek için doktoruma gitme sürecine başlıyorum. 2010 yılında kendi rahmimde bebeğimi sağlıkla taşıyorum. 2011 yılını anne olarak karşılıyorum.O0 |
Ne kadar güzel bir hedef koymuşsun kendine, hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini diliyorum. İstersen kendi hedef günlüğünü açabilirsin, gelişmelerini bizler de kolaylıkla takip edebiliriz. Bengusu'cum takipteyim :) Hedefinin kolaylıkla gerçekleşmesini ve hedefine giden yolda her zaman en doğru kişilerin karşına çıkmasını dilerim. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |