Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedeflerimiz ve Biz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/)
-   -   İsteklerinize Bağımlı Olmayın !! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/625799-isteklerinize-bagimli-olmayin.html)

ercankrdk 15-06-2016 03:14 PM

İsteklerinize Bağımlı Olmayın !!
 
http://www.kuantumdunyasi.com/wp-con...mliOlmayin.jpg

Pozitif düşünce ve çekim yasasını kullanarak hayatımıza çekmek ve yaşamak istediğimiz şeyleri, elde edememe durumumuzun pek bilinmeyen bir sebebi vardır, o da “bağımlı olmak” ‘tır. İsteklerinize Bağımlı Olmayın sözümüzü sizin için daha da açacağız.

İsteklerimiz Neden Gerçekleşmiyor ?
Elde etmek istediğimiz şeye bağımlı hale gelmek, o şeyin yokluğunu deneyimlemek ile aynıdır. İsteğinizle aranızda negatif bir durum yaratır. İsteğinizle kavuşma durumunu bir türlü yaşayamazsınız. Bir şeyleri istemek, yaratımın bir parçasıdır ama bir şeyi sürekli istemek, “bende yok” mesajını tekrarlamak gibidir. Evren odak noktanız neredeyse, onu size deneyim olarak yaşatır. “Bende bu yok” diyorsanız, bunu yaşamaya devam edersiniz. Bu yüzden istediğiniz şeye odaklanıp güzel duygularla onun frekansına uygun sinyaller göndererek, isteğinizin gerçekleşmesi için onu serbest bırakıp an’ı yaşamalısınız.

İsteğinize bağımlı olduğunuzda, sürekli onu düşünüp ne zaman ve nasıl gerçekleşeceği konusunda fikirler yürütürsünüz. Kısıtlı algılama ve kısıtlı kaynak düşünceleri ile pek bir yol da bulamazsınız. An’da mutlu olmak yerine, isteğimize kavuşunca mutlu olacağınızı düşünürsünüz. İsteğiniz gerçekleşmesi gereken bir hedef haline gelir. Bu da sizi mutlu etmek yerine, mutsuz birisi yapar. Odağınız yokluk deneyimine takılıp kalmış olur. Onun yokluğunu yaşamaya devam edersiniz. Bir çok kişi bağımlı hale geldikten sonra yokluk deneyimini defalarca yaşayıp, isteğim gerçekleşmiyor derler ve isteklerinden vazgeçerler (aslında bağımlılıklarını sonlandırmış olurlar). Vazgeçtikten kısa bir süre sonra isteklerinin gerçekleştiğini görürler.

Yaşamak istediğiniz deneyimlere bağımlı hale gelmemeliyiz. İsteğimiz ile ilgili güzel hayaller ve duygular yaydıktan sonra, an’ı yaşamalı, elimizdekilere şükretmeliyiz. Şükür etmenin muazzam gücünden sürekli bahsederiz. İsteğimiz her ne olursa olsun, yeri ve zamanı tam olarak geldiğinde bize ulaşacaktır, bu hep böyle olmuştur. Korku ve endişeyi zihninizden yok edin. Elimizdeki gücü en iyi şekilde kullanmanın yolu buradan geçer. İsteklerinize kısa sürede kavuşur ve deneyimlersiniz. Yaratım gücünüzü daha çok sahiplenirsiniz. Bu sizi daha da güçlü yapar.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.