Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedeflerimiz ve Biz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/)
-   -   gecenin hedef listesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedeflerimiz-ve-biz/623915-gecenin-hedef-listesi.html)

gecedamla 13-01-2014 04:43 AM

gecenin hedef listesi
 
1) Telkinleri aksatmamak. Çekim yasası ile ilgili çalışmalar yaparken umutsuzluğa kapılmamak daha inançlı olmak. Evrenin işleyişine güven duymak.

2) Okuma listemdeki kitapları okumak. Listeyi güncel tutmak. ( Ve tabii listedeki kitapların tümünü alabilmeyi diliyorum. Söz konusu olan kitaplar olduğunda çok açgözlü olabiliyorum. girlhaha)

3)Sınavlarıma çalışmak ve mümkünse bütünlemeye kaldığım derslerimi verebilmek.smileydance

4)İngilizcemi ilerletmek. Özkan Çelen hocanın internet sitesindeki videoları ve çalışmaları Ekim 2014 tarihine kadar tamamlamak.

5) Kürtçe öğrenmek.

6)Fotoğraf makinesi edinebilmek. Fotoğraf üzerine dersler alıp,kendimi geliştirmek.

7) Sigara denen illetten kurtulmak.

8) Yazın bir işe girip ilk defa çalışma hayatına atılmak. Hem kendime hem aileme destek olmak. ( Çekingen bir yapıya sahip olduğum için gidip iş başvurusu yapma düşüncesi dahi beni geriyor. Çoğu insan için çok olay görülen bu durumun düşüncesi bile beni rahatsız ediyor. Korkaklığı bir kenara bırakmak ve kendime bunu yapabileceğimi kanıtlamak cat56 )

9) Daha cesur olmak.

10) yan flüt çalmayı öğrenmeyi çok istiyorum. music45

11)İnsanların yanında daha güvende hissetmek. Tanımadığım insanlarla konuşurken kendime güvenebilmek.

12) Tarot kartlarına daha fazla zaman ayırmak.

13) Çevremdeki insanları kendimden uzaklaştırmamak.


Hep başkaları için kendinden ödün veren, kendini geriye çeken ya da her zaman beklemek zorunda olan taraf oldum. Artık "ben" olmak istiyorum. Bunun için de mücadele etmem gerektiğini biliyorum.

Günlüğü güncel tutacağım. Hayatımdaki olumlu yada olumsuz değişiklikleri yazacağım. 2015 yılının sonunda farklı bir "gece" olacağım. Daha cesur bir "gece" daha mutlu daha huzurlu ve farkındalık sahibi olan bir "gece" olacağım.

sweeet 22-01-2014 09:34 AM

Cevap: gecenin hedef listesi
 
Öncelik sıranı belirlemelisin hepsi için net zaman hedefleri koyabilmelisin. Okuma listendeki kitaplara günde minimum kaç dk ayıracaksın, gibi. İlk beş hedefe yoğunlaşabilirsin. Hedefleri olan insanları severim. Hedeflerine ulaşmanda başarılar dilerim.

Sevgiler.

gecedamla 06-02-2014 11:41 PM

Cevap: gecenin hedef listesi
 
Teşekkür ederim sweeet:)

İnternet ile ilgili bir çok problem yaşadığımdan pek güncel tutamadım bu listeyi. Kusuruma bakmayın.
3 numaralı hedefi gerçekleştirdim. aynı şekilde bahar dönemi dersleri için de bu hedefi gerçekleştirmeyi umuyorum.
Kitap okuma konusunda da her gün en az bir saat okumaya çabalıyorum. (gazete-dergi vs. okumaları dışında)
Kürtçe öğrenme konusunda internet üzerinden yaptığım çalışmalar yeterli olmuyordu. Bu yüzden para biriktirip,eğitim cd'leri almaya karar verdim. İnşallah yarın elime ulaşıcaklar.
Yine netle ilgili sıkıntılardan dolayı özkan hoca videolarına ara verdim. Fakat bu arada daha önceki notlarıma çalışıp, kelime ezberi yaptım.

Sigarayı yine günde bir pakete düşürdüm. Daha da azaltacağım.
ve yaklaşık 1-1.5 haftadır da tarot kartları üzerine meditasyon yapıp, yorum yeteneğimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yan flüt alamadım. Öğrenci olduğum için maddi hedefler içeren maddeleri gerçekleştirmek biraz zaman alıyor benim için. Ama yine de diyafram egzersizleri yapıyorum. (10 dakikayı geçmiyor bu egzersizler) Böylece güne biraz daha zinde başlamış da oluyorum.

Bu aralar içime kapandığım -tam anlamıyla- etrafıma koza örüp gelişmeye çabaladığım bir süreçten geçiyorum. Fakat bu içine kapanma durumu sosyal yaşantımda dengesizlik durumu da oluşturuyor. Bu dengeyi sağlamaya da çabaladığım için biraz fazla yoruluyorum. Hem zihnen hem bedenen. Yine de mutsuz hissetmiyorum kendimi.

sweeet 06-02-2014 11:56 PM

Cevap: gecenin hedef listesi
 
Özkan Çelen videolarını hızlıca izledim ben de 5. seviyeye geldim orada bıraktım. Şimdi kelime çalışıyorum buna vesile olduğun için de teşekkür ediyorum. Zaten aklımdaydı sen de tetiklemiş oldun. Kumpir yapılışı videosuna bayıldım. İyi ki varsın. Sevgiler.

gecedamla 07-02-2014 06:08 AM

Cevap: gecenin hedef listesi
 
Gerçekten çok sevindim :) İyiki varsınız =)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.